1. mai Tallinnast- Pärnu kokkutulekule
Moderaator: Moded
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
klubide liikmed kannavad ees klubilippu ja tribüünist möödudes antakse au ja karjutakse "sluzusavetskomuzajuzu"wtking kirjutas:Ei hakka uut teemat tegema, loodan, et sobib siia teemasse:
Tekkis siis selline tore küsimus, et kas paraadil kaasa liikuma on oodatud ainult klubide liikmed, või võivad tulla ka klubitud?
klubitud tulevad hilhem ja ei karju midagi
Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
.............
Viimati muutis vilosius, 25 Apr 2008, 14:26, muudetud 1 kord kokku.
"Suicide Hotline...please hold."
+358458693818
+358458693818
Tere! Üldiselt võiks küll Märjamaal Statoilis teha. AgaPihelgas kirjutas:väga uhkemuhkel5 kirjutas:Laagris kohal iga ilmaga!!![]()
mart1n, üldse on kokku leppimata kuskohas oleks parim see peatus teha. Märjamaal ilmselt siiski. Kui keegi kisa tõstab, siis andke teada - ehk teeme teise veel.
kui Te ei viitsi, võin ka Tallinna tulla

mis kell Märjamaal olete.

ei sest miskit kui algaja. Enne väljasõitu räägime põhilised reeglid üle ja siis ei tohiks keeruline ollakorben kirjutas:Oleks omaltpoolt ka tulija, aga mure on see, et olen nüüd alles paar nädalat tsikliga sõitnud ja päris siukest motohundi enesekindlust oma sõiduoskuste kohta veel pole(kuid soov trippe ja üritusi kaasa teha suur)![]()
Nii, et ärge maha lööge, kui üks täitsa algaja ka kampa tuleb

Teeme siis väljasõidu Laagri Maksimarketist kell 10.00 ja Märjamaa Statoilist kell 11.00.
Tartust tuleva seltskonnaga oleks kah äge kohtuda - Mike, kohtume siis Pärnus

-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
malelauas ja rivis mööda ei sõideta, iga hinna eest oma positsiooni ei säoilitata kui temp ülejõu käib jneMrR kirjutas:Kuna ise see aasta esimest korda niiöelda teen seda ernaretke kaas, siis äkki mõni targem oskab öelda, kas reeglina sõidetakse pundis või hanereas või igaüks annab torust tuld nii kuidas jaksab või malelauda või mingi muu variant?
äkki keegi aitaks lingiga kus seda teemat arutatud ma ise ei suuda leida
Re: .
kaks korda on isegi selles teemas link olnud www.emca.eelehhluur kirjutas:äkki keegi aitaks ültse, nagu et kus selle ürituse kohta mingit inffi, koduleht vms.
Sõit toimub malelauas. Täpsem info siin: http://www.emca.ee/index.php?id=23
Kui tekib kahtlusi või küsimusi: tulge kindlasti ja küsige enne väljasõitu!
-
oleme me enne kiirust ületanud - ülemäära.Pihelgas kirjutas:kiiresti me ei sõida, ülemäära aeglaselt kah mitte. Igal juhul ei ole tegemist võistlusega vaid korrektse grupisõiduga.DGAF kirjutas:et siis nagu ma arusaan - mingit 160+ numbreid püüdma ei hakka? kui ei siis on super kui jaa, siis üks valge suzu jõuab teist hiljem kohale
isegi õlletoobrileminnes/tulles mitte