Krossihuvilised naised, sõnum teile!
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 1043
- Tsikkel: Kawasaki Versys 650
- Tänanud: 6 korda
Krossihuvilised naised, sõnum teile!
Otsin kontakte naistelt, kes harrastavad motokrossi, endurot jne sporti või on selle ala tulihingelised huvilised. Kui ratast veel ei ole, pole tähtis, peaasi, et asja vastu suur huvi on. Iga asi omal ajal. Hea kui oleksid Pärnumaalt, aga kui mitte, pole ka probleem! Eestis ei ole vahemaad NII suured.
Seega, kes teab kedagi, kes teab kedagi, kes on motohuviline naisterahvas või siis miks mitte ka meesterahvas, kes sooviks seda ala naiste hulgas propageerida, siis andke palun endast teada!
Kontakt: ilona@motokross.eu
Soov koos sõita-treenida ja mõelda ehk tulevikus ka motoürituse (sihtgrupp naised) korraldamisele.
Parimat,
Ilona
Re: Otsin krossihuvilisi naisi
Hommik.
Kestvuskrossil olen osalemas 2 naist näinud ja mõlemad asuvad Tartus.
Pakun et tava kross on isegi lihtsam kui kestvus, kuna seal on vaja igasugutest juurikatest ja järsakutest üles või mööda sõita.
Enduro - Beta 300RR 2018
Nostalgia
Planeta 5-S ja Jupiter 4-SS
-
- Tänatud: 1 kord
Hoiatus!
Naised, kellel on silikoon rinna implataadid ei tohi teha krossis üle 15m hüppeid. Puruneb!
-
Sebar kirjutas:Hoiatus!
Naised, kellel on silikoon rinna implataadid ei tohi teha krossis üle 15m hüppeid. Puruneb!
Vingelt otse teemasse, aga jäi siiski arusaamatuks, millest selline järeldus tuleneb. Samas, see juba Rumalate küsimuste rubriiki vist..
Samas kui sul sedalaadi kogemused, siis soovitaks asja paigaldaja juures vaidlustada.
Aga tänud neile, kes seni reageerinud on! Tagasiside on positiivne!
-
- Tsikkel: Suzuki RM250K8
- Kontakt:
Kas hirmutad igaksjuhuks ette ära ,et mõni tädi üle pea ei hüppaks
CZ500.. Cagiva wmx250.. KTM sx250.. Yamaha yz250.. Yamaha yz125.. Suzuki rmz450.. Suzuki rm250.. Suzuki rmz450.. 450.. 450..jne
kasutaja "kana" tuli kohe meelde
pyramiid kirjutas:Otsin kontakte naistelt, kes harrastavad motokrossi, endurot jne sporti või on selle ala tulihingelised huvilised.
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
riksx kirjutas:Hommik.
Kestvuskrossil olen osalemas 2 naist näinud ja mõlemad asuvad Tartus.
Pakun et tava kross on isegi lihtsam kui kestvus, kuna seal on vaja igasugutest juurikatest ja järsakutest üles või mööda sõita.
Ilmselt üks kahest on Tiiu Tamm. Soolo Open nr 1 http://www.msport.ee/index.php?page=132&id=230
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
Kana, kus kadunud oled, võta ühendust!
Kas Tiiu Tamme kontakte on kellelgi?
Mõni huviline veel ehk silmapiiril? Ootan jätkuvalt kontakte, eriti inimestelt, kes nõus aktiivselt kaasa lööma, nii organisatoorses-korralduslikus mõttes kui ka osalejatena!
-
Re: Krossihuvilisi naisi ja abi otsin!
Hei Tupsud!
Tänaseks päevaks potensiaalsete osalejate nimekiri veninud üsna arvestatavaks - tervelt 22 naist kirjas juba! Olete jätkuvalt oodatud liituma!
Samuti on mul üleskutse meie asjalikele motokrossi spetsidele, meestele - kas leidub teie seas neid, kes oleks nõus meile mõnel kogunemisel oma kogemustest pajatama ja võib olla ka asjalikke nõuandeid jagama? Samuti oleks tore kui teil ei oleks selle püha ürituse nimel kahju pakkuda oma ratast (soovitavalt väiksemad/kergemad pillid - 85, 125 või 250) proovimiseks. Sest kõikidel huvilistel paraku rattaid ei ole ja mõnel puudub tsiklikogemus sootuks, kuid huvi asja vastu suur, mis tegelikult ongi ju peamine! Kahjuks rahalist tuge me abipakkujatele anda ei saa, eks ta olekski rohkem selline heategevuslik missioon, mille eesmärgiks ikkagi motokrossi kui spordiala propageerimine naiste hulgas, et tuua neid rohkem selle ala juurde!
Kontakt ilona@motokross.eu
Annan heategevusliku missiooni käigus paar lihtsat nõuannet meelespead:
Motokross ei ole tasuta kellelegi, seega tuleks ala tutvustamisel arvestada sellega, et peatselt on ees ootamas erinevad kulutused.
Rada on kõigile ühesugune, motokrossi omapära ja vana tuntud reegel. See tähendab ka seda, et lihtsalt ilusate silmade eest ei juhtu midagi.
Usun, et need ütlemised ei ehmata, krossimehed enamasti on üsna konkreetse jutuga ( sellega võib ka juba eos arvestada).
Et mu postitusel oleks rohkem sisu siis kirjutan siia veel mõned read teemal kuidas tulla motokrossitrenni:
tsikkel tuleb ise leida, ( osta, rentida laenata sõbra käest)
kukkudes võib puruneda tsiklil detaile väärtuses 150- 5000 keskeltläbi. On olemas õnnelikumaid juhtumeid ja ka hullemaid.
tsikkel vajab bensiini ja õli.
tsikli transpordiks on vaja järelhaagist, kaubikut vms.
radadele on enamasti kehtestatud kasutusmaks
naissugu võib arvestada ka sellega, et krossimehed on ühed kõige coolimad tüübid planeedil maa.
kõige coolimatele tüüpidele ei pruugi üldse meeldida, et miskid tibid neist mööda sõidavad
jne.
Ilona kui on miskit konkreetset siis kirjuta ja kui maa paljas ning ilm soe siis welcome Teile kõigile.
-
- Toetajaliige
- Tänanud: 149 korda
- Tänatud: 184 korda
Asjal ka positiivne kõrvalmõju siis: Need kõige coolimad saavad peagi aru, et võiksid rohkem harjutada ja vähem muliseda.
-
- Kontakt:
naissugu võib arvestada ka sellega, et krossimehed on ühed kõige coolimad tüübid planeedil maa.
kõige coolimatele tüüpidele ei pruugi üldse meeldida, et miskid tibid neist mööda sõidavad
"coolid" tüübid peavad järelikult muu ala valima kui see liiga mõru pill on
Need kõige coolimad saavad peagi aru, et võiksid rohkem harjutada ja vähem muliseda.
Just nimelt!
Mis puudutab nõuande nurka siis inimene kes pole kunagi krossi ega mingi tsikliga sõitnud oleks täitsa mõistlik lahendus teha esimesed tasakaalu harjutused pitbike i seljas ,sealt ulatuvad kõigi jalad maha ja nii on kõige kergem asjaga tutvust teha.
CZ500.. Cagiva wmx250.. KTM sx250.. Yamaha yz250.. Yamaha yz125.. Suzuki rmz450.. Suzuki rm250.. Suzuki rmz450.. 450.. 450..jne
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
No mine tea, vahest neid cool'e mx-er'eid häirib hoopiski see, et keegi võiks (üritada) veel coolim välja näha, kui nemad ise
Tegelt ka, kui ma püüan siduda mõisteid mx ja cool, siis miskipärast mõte liigub mx-i juurest ära , kusagile hängimise, poseerimise juurde ... Foxi tekstiilid, nokamütsid...
Teemasse tagasi tulles - kasutaja kana kaudu peaksid saama ka proua Tiina kontaktid, kes MM endurolaagris püüdis vapralt meestega sammu pidada oma 125-sega.
hehee, kui mul veebi ei olnud baaslaagri asukoha muutmise tõttu, siis ma ju ei näinud, et keegi mind siin kõnetab "avas". Mul sai just mööda elu pikim isikliku veebiühenduseta periood. Minuga saab ühendust telefonitsi, kõige kiirem moodus, Pyramiidil peaks mu tel nr olema. Krossiharrastaja Tiinaga suhtleme sageli, ta sõidab ka praegu/talvel.
HUA kõigile ja rõõm näha!
Mis "cool"-juttu te siin puhute, teemast mööda ju. Võimalusel aitan, millega oskan ja saan, aga baaslaagri asukoht piirab veidi liikumist.
Vastupidi 2stroketalibanile ei soovita MX-huvi korral sõitmist alustada pitbike-st. Algaja peaks sõiduhuvi puhul aru pidama siiski tõelise MX asjatundjaga või kogenud harrastajaga. Pole nii, et naissoost inimesed on reeglina tillukesed ja neile on kerget( loe=pitbike-sarnast) sõiduriista alustamiseks vaja. Pitbike on üks asi (hull muruniitja) ja mx-ratas siiski hoopis teine tera. Proovida muidugi võib...kesse keelab
To racerx: krossimehed võivad ju arvata, et nad on KÕIGE coolimad tüübid. Seda võiks ju ka kõigi tsiklistide ja tavaliste motosõprade kohta üldistada, või kas nad polegi coolid su meelest? Algatuseks võiks ka "cool" -olemise defineerida.
Päh!
Ma olen igast krossimehest iga kell - 10 x coolim.
-
- Toetajaliige
- Tänanud: 149 korda
- Tänatud: 184 korda
No muidugi oled Muffike, ( ) Tegelt äriidee sulle, võiksid pakkuda mudamassaazi motosõpradele, rajakõrval hea ülevaatega kohas, see kõik ühe mudase kurvi juures.
-
vintisvint´i mõttekäiku edasi arendades on meie üritus muide väga hea koht kõigile ettevõtjatele oma toote promomiseks, sest selge on see, et me saame ikka päris suure tähelepanu osaliseks, eks! Seega siit üleskutse kõigile äriinimestele - tulge meie taha! Toetage meid ja usun, teil ei tule pettuda! Ja kui veel mõelda, kelle/mille nimel seda teete!
racerx, kindlasti ei ole ma selles valdkonnas nii tume, et ei saaks aru, mis kulud ja mis hetkel kaasnevad. Võib olla väljendasin end ebaselgelt, aga majandusliku mittetoetamise all mõtlesin eelkõige tsikli proovimise eest küsitavat raha ehk rendiraha. Loomulikult oleme nõus korvama nö otsesed kulud, mis oleksid näiteks raja kasutamise tasu (juhul kui seda algselt üldse tuleb, sest esmased kogunemised me teeks kuskil lageda peal, rajale päris kohe ei roniks), küte ja õlikulu tsiklile, samuti kukkumisel lõhutud detailide hind. Kohaletuleku (käru + transa) osas saame vast kaubale, sest plaan oleks siiski teha kogunemised seal, kus pakutavaid rattaid ei peaks kaugele transportima.
Eks meil mõnel huvilisel on ikka oma rattad juba olemas, seega saame ka neid pakkuda soovijatele (ilma lisatasuta), kuid minu üleskutse oli osalt ka seotud sellega, et meie hulka tuua igakordselt nö "uusi nägusid", kes meile oma kogemusi jagaks, meid suunaks pisut, räägiks plussidest ja miinustest, oma üldistest kogemustest mx vallas jne jne.
Selles oli point! Ja kes muud meid ikka õpetab kui teie, MEHED, need kõige coolimad ja ilusamad ja tugevamad...
-
- Tsikkel: HusaBerg
- Kontakt:
Pane tähele!
Lükkasime lahti lastele väikese põlluraja, silmas pidades just algajaid 50cc-mehi. Samas võibolla pakub pinget ka teistele algajatele.
Kavas on rada lahti hoida kuni maa kõva püsib.
Üks päev 25 raha.
Lähem inf 5093161
tervitades Kõrtsmik
Kui teil naeltega rattaid kasutada on siis, see rada(rajakene) peaks teile hakatuseks küll sobima. Ja kui te pärast naistekambaga kõrtsis "koosoleku" ka teete, siis ma ei taha raha ka.
Et coolid välja paistaksite, siis meil on poes kõik cooliks tegemise joogid ka olemas, koll, laulutäht jne
Kõrtsmik, jõudu teile!
Coolid mehed ikka, ega me muidu teilt ju õpetust ja abi paluks iga kell!
Ma mõtlen nimelt seda, et ma end coolimate tüüpidega ei võrdle (liiga madal ja rumal ussike olen). Tegelemine ja huvi asja vastu täiesti oma lõbuks, ilma kuskile kippumata, kuhu mul veel hea pole oma nokka pista.
Samas- ehk saab kunagi Hispaanias mõne metsiku treti ära proovida, mine tea. seal kuskil pidi üks sõitja kutt olema ühe käega, seda tahaks ära näha ju, kuidas ta nii toime tuleb.
-
- Kontakt:
Pole nii, et naissoost inimesed on reeglina tillukesed ja neile on kerget( loe=pitbike-sarnast) sõiduriista alustamiseks vaja.
Asi ei puuduta naisi ega mehi ,jutu mõte oli ,et kui inimesel puudub igasugune tsikli kogemus siis võiks ju saab asjast mingi ettekujutuse suht väikeste kuludega.Aga eks igale ühele oma asju võib vaadelda ka nii,et istu selga ja keera peale
Aga kui leidub kolm naist kes tahavad/julgevad starti tulla võin omalt poolt pakkuda eraldi naiste arvestust ja kui peaks leiduma juba 6 huvilist siis mõeldav ka eraldi stardina meie üritustel.Igaljuhul edu ja julget peale hakkamist kõigile huvilistele.
P:S.
Algaja peaks sõiduhuvi puhul aru pidama siiski tõelise MX asjatundjaga või kogenud harrastajaga.
Mille järgi need ära tunneb?!
ok.
Mis toimub?? Olen ka natuke enduro huviline...naine kah ja trennikaaslastest ei ytle kunagi ära-
-
Väga sheff! Pane mulle oma meiliaadress teele ilona@motokross.eu siis saan sind sündmustega jooksvalt kursis hoida! Ja orkutis üks kommuun ka, seda tsekka ka siis aeg-ajalt, Motokross ja naised nimeks. Hetkel ootan asjahuviliste ideid logo ja tunnuslause osas, samuti ettepanekuid, millist infot soovite eelkõige leida loodaval kodulehel?
Ja kes mäletab, mis kasutajanime taga peitub inimene, kes siin suve poole pakkus fotografeerimise teenust (harjutamise eesmärgil, mitte suure papi eest)?
Meil vaja ilusaid tüdrukuid ja tehnikat pildi peale saada..
Heh, huvi krossi vastu on suur, ratast ja muud krossivarustust ei ole paraku, aga noh, küll jõuab ka selle muretseda. Senikaua võin olla abiks fotografeerimisega... ikka harjutamise eesmärgil. a panen oma maili ka Sulle meili peale nii igaks juhuks.
Astrid on igati tubli sõitja. Rakatibaasis oli kerge -15...-18 ja oli stardis ning tegi nii mõnelegi mehele ära
Enduro - Beta 300RR 2018
Nostalgia
Planeta 5-S ja Jupiter 4-SS
a jee.. miinus viisteist või mis iganes, kahjuks pidin enne lõppu lõpetama.. kuna (v2ike reklaam nyyd) reedel vaja rockiklubis pilli mängida, nii et 00.00 siis ootan kõiki tartu rockikas lavaette endale kaasa elama!!
2stroketaliban kirjutas:P:S.
Algaja peaks sõiduhuvi puhul aru pidama siiski tõelise MX asjatundjaga või kogenud harrastajaga.
Nime järgi
Krossiasjanduse nimesid on siit läbi käinud, vali, kes meeldib või lähem on, Arumäe näiteks; pitbike-de asjus vt nt www.mrc.ee mehed (Marko Lepik, Leo Jürgenson), minu jaoks kogenud harrastaja on ka nt Tiina N, kes mulle oma suuremat krossitsiklit on laenanud
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
kana kirjutas:2stroketaliban kirjutas:P:S.
Nime järgi
Vale, ikka viltuse Foxi nokatsi järgi
http://bike.motors24.ee/vehicles/263182 ... &sort=paid - tsiklisoovitus, NB! lisavarustuses stereo!!!
Andke minna tydrukud ja naised
Kawasaki KX250F `13
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.