Põrutav uudis mootorratturitele!!!
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 2430
- Tsikkel: gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Põrutav uudis mootorratturitele!!!
Baltimaade suurimast innovatiivsete ideede algpunktist veel üks korralik uudis - küll kahjuks ainult Tallinnas viibivatele mootorratturitele, aga siiski ikka sigahea uudis. Avasime just äsja ja testisime Biker24 hooajakohviku, ehk siis mõnusa välisterassi kus saab 24h kuulata musa, vaadata telkut, tarbida vedelikku, varjuda sita ilma eest ja kasutada internetti. Tasuta. Lisaks suruõhk ja vesi ja veel lisaks on seal võimalik tähistada tähtpäevi, koguneda kõikvõimalike ürituste stardiks jne, jne, jne. Punkt saab peatselt varustatud ka sigarettide ja alkoholiga ning kõik saabki olema väga punk
Loomulikult võib kasutada kõike oma kaasatoodut, lisaks saame laenata grillimiseks vajalikke vidinaid, külmikuid, jne, jne, jne...
Ps! Erilist edu soovin copy-paster tiimidele sest nii saaks selliseid lahedaid kohti veel rohkem olema - konkurendid, tegeledes meie järjepideva kopeerimisega siis kokkuvõttes aitate siiski kaasa maailma bikeriseerumisele... see on positiivne ja soovime edu + kui nõu küsiksite siis seda ka saaksite ka ilma susserdamiseta
Pildid lisan kohe siis kui need just lisatud saavad... praegu olen seoses oma sünnipäeva ja terassi katsetussessiooniga pisut sopsus
-
- Tsikkel: Yamaha XT600
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 6 korda
Re: Põrutav uudis mootorratturitele!!!
krdi regionaalpoliitiline lõhe tilliga ja ka ilma. pärnu jääb siis kopeerijatele lootma.
-
- Tsikkel: V4
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 7 korda
Konkurentidel juba 4-jas tund suu lukus
-
- Tsikkel: Veereb..
- Tänanud: 1 kord
Ma arvan, et pigem joovad kõik end nii täis, et keegi ei mäleta, kuidas ise ja tsikkel koju sai
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
alkoholi saab ka tasuta või?
macintosh kirjutas:tramm66 kirjutas:Punkt saab peatselt varustatud ka sigarettide ja alkoholiga ning kõik saabki olema väga punk
Ülatoodud mõttetera tekitas erinevaid tõlgendamisvõimalusi (mida kohe ei saanud jätta teistega jagamata ning aasimata). Palun mitte pahaks panna.
Kuidas on alkoholi tarbimisega mõeldud?
Kas rattur sõidab tsikliga kohale joob end täis ja seejärel lükkab tsikli käekõrval paar kilomeetrit kodumaja ette ....? Või pigem joob end mõõdukalt täis ja sõidab ettevaatlikult/ettevaatust eirates (ja nii ennast, kui ka teisi liikuses ohustades) kodumaja ette? Või kaassõitja joob end täis ja lükkab tsikli käekõrval kodumaja ette jättes juhi end terassi all kaineks magama? Või siis kaassõitja joob end täis, jätab tsiklisti terassi alla end kaineks magama ja sõidab sõidab oma oskuste piires nii ennast kui ka teisi liikuses ohustades kodumaja ette? Või siis nii kaasõitja kui ka tsiklist võtavad alkoholi kaasa, sõidavad koju, joovad seal end mõõdukalt/silmini/pildituks täis ja ei lähe seejärel tsikliga sõitma vaid magavad end terassi all kaineks?Päris palju mõtlemisainest....
Ei. Mart tuleb autoga ja joob end täis. Siis keegi viib koju.
Biker24 kollektiiv joob end täis ja läheb letialla magama.
Tuled bussiga ja jood ennast täis.
Või kõige äärmuslikum variant, mis on väga ebatõonäoline: Ei joogi ennast täis
Keegi peaks nüüd Songissepp&Co'le tegema tungivas toonis (loe: altkäemaks, anyone?) ettepaneku väikeseks ümberkorralduseks Tallinna liikluses - Viru ring tuleb ümber paigutada Kadaka teele.
-
- Tsikkel: XJ700X CBR929RR CRF450R CB919
Lähed rattaga ja jood ennast täis, siis jätad ratta sinna lätlastele söödaks, ise letialla magama.
-Piilu- kirjutas:Lätlaseks ei tohi juua?
Proovi! Mina näiteks ei julge
-
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 12 korda
Mootorratturid on joodikud!

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
ei saanud minagi macintoshi mõttekäigust aru, et kui kuskil on alko müügis siis tuleb kohe täpiks tõmmata v?
kareelius kirjutas:ei saanud minagi macintoshi mõttekäigust aru, et kui kuskil on alko müügis siis tuleb kohe täpiks tõmmata v?
mu arust igati loogiline mõttekäik!
kareelius kirjutas:ei saanud minagi macintoshi mõttekäigust aru, et kui kuskil on alko müügis siis tuleb kohe täpiks tõmmata v?
Loogish ju! Sa tahad väita, et kui sa linna peale "jahile" lähed ja korraliku pesakonna piffe leiad, siis sa ei üritagi kõiki ära lohistada?
Kui ma kuskil mingit alkot näen, tõmban kohe täpiks ära.
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 371 korda
- Kontakt:
lahe on see, kuidas trammile tuleb biker.ee'sse postitamine meelde alati keset ööd
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 339 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
Piipz kirjutas:lahe on see, kuidas trammile tuleb biker.ee'sse postitamine meelde alati keset ööd
äkki ta kainena ei suuda üldse meenutada, et ta on biker.ee liige
reimps kirjutas:kareelius kirjutas:ei saanud minagi macintoshi mõttekäigust aru, et kui kuskil on alko müügis siis tuleb kohe täpiks tõmmata v?
Loogish ju! Sa tahad väita, et kui sa linna peale "jahile" lähed ja korraliku pesakonna piffe leiad, siis sa ei üritagi kõiki ära lohistada?
Kui ma kuskil mingit alkot näen, tõmban kohe täpiks ära.
-
- Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
- Tänatud: 2 korda
Piipz kirjutas:lahe on see, kuidas trammile tuleb biker.ee'sse postitamine meelde alati keset ööd
...ja ega see 6.27 pole ka veel mingi eriline öö.
-
- Soe ja sõbralik
- Kontakt:
petz61 kirjutas:Piipz kirjutas:lahe on see, kuidas trammile tuleb biker.ee'sse postitamine meelde alati keset ööd
no aga defineeri öö
-
- Tsikkel: Yamaha XT600
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 6 korda
Piipz kirjutas:petz61 kirjutas:Piipz kirjutas:lahe on see, kuidas trammile tuleb biker.ee'sse postitamine meelde alati keset ööd
no aga defineeri öö
öö on siis, kui inimesed magavad.
-
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 12 korda
t*** nüüd kisub küll filosoofiaks kätte ära

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
-
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
macintosh kirjutas:ausalt öeldes ei tea ma ühtegi teist moodust saada alkoholiga kõik konditsiooni "väga punk" ilma end täpiks joomata.
Saab küll ilma joomata- tilguti alkolahusega veeni, vatitops viinaga keelealla, karmimatele isastele eluveega klistiir
-
- Soe ja sõbralik
- Kontakt:
oot aga terassile võib siis oma lihhi grillima tulla vä? omad joogid kaasas?
-
- Tsikkel: Yamaha XT 660 X
- Kontakt:
Ma näen siin uut ürituste sarja Biker24 äärde chillima, hakkame kuupäeva paika panema, enne ka kindlasti paraad läbi linna, ning siis grillihast ogaraks süüa ja viinast segi juua. Pärast põrutame männikule ujuma bussiga, siis juba peaaegu nagu päris.
Cyberdyne kirjutas:Ma näen siin uut ürituste sarja Biker24 äärde chillima, hakkame kuupäeva paika panema, enne ka kindlasti paraad läbi linna, ning siis grillihast ogaraks süüa ja viinast segi juua. Pärast põrutame männikule ujuma bussiga, siis juba peaaegu nagu päris.
Ja siis pooled upuvad ära.
Ma arvan, et isegi mina tuleks ja teeks foorumikaaslastega tutvust. Kuskil üritustel ei käi naguinii, sinna oma maja kõrvale võiks tšillima minna küll
A kas peaks tsikli ka tooma, muidu ei suhelda? Äkki biker24 lükkab ühe oma uhkematest ratastest välja, mille kõrval võin poosetada?
Homme hommikust olen kohal
mart211 kirjutas:Ma arvan, et isegi mina tuleks ja teeks foorumikaaslastega tutvust. Kuskil üritustel ei käi naguinii, sinna oma maja kõrvale võiks tšillima minna küll
![]()
A kas peaks tsikli ka tooma, muidu ei suhelda? Äkki biker24 lükkab ühe oma uhkematest ratastest välja, mille kõrval võin poosetada?Homme hommikust olen kohal
Pane tagi selga ja kiiver näppu Vaese mehe versioon, kuidas ennast baaris tsiklimehena tutvustada
A mingi lihalett ka ikka tuleb?
Selles suhtes, et lambipirnid võin ma seal välisvalgustusel seks puhuks vildikaga roosakaks värvida küll
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.