Neeger või võimalik ostja ?!? Pettus
Moderaator: Moded
Re: Neeger või võimalik ostja ?!?
Kuti inglise keel ei tundu ka just kõige õigem grammatilises mõttes, ja üldse kuidagi puiselt kirjutatud. Kutil endal nimeks Jeff Smith võiks arvata, et inglise keel emakeel
-
- Tsikkel: V-Strom AL4
- Tänatud: 1 kord
Mul ka juba kaks "ostuhuvilist" vot selline kiri tuli, ja peale minu asjalikku vastust kõigile küsimustele järgnes pikk afterplay..
ja teine ostja küsis ka alguseks Aprilia kohta..
http://eng.mototehnika.ee/kasutatud/aut ... 41e9b093b8
76e5a19380fb5
Hi,
I\'m james laurel.and am from west london uk.Please kindly get back
to me
with the last asking price in euro and if more pictures is available and
the working condition and may be you are
rightful owner because i\'m highly interested in buying without
delay,ok?
james
No olge ikka mõistlikud, see "kaubandus" on siiani olnud ikka vastassuunaline e. sealt baltlased ikka üldjuhul ostavad...
ühesõnaga spikerdasin baltrooni pealt vastuse
RRRC
Peab laskma neid pisut uurida ja peetida, uurin pisut, kas ja mis võimalused on.
Discovery kajastas seda teemat miski pool aastat tagasi. Inglismaal on aina populaarsust kogumas identiteedi vargused. Naljalt oma andmeid neile ei jaga
mul ka sama nigaga tegemist
Auto: http://eng.mototehnika.ee/kasutatud/aut ... 9b8f704812
Hello,
Saw the advert for your listed bike and would like to know if you still have the bike for sale..
So get back to me with the total body and mechanical condition and also your final asking price in Euro.
Thanks
Gyana Baggies
Gyana Baggies
Nil
baggies_pain3@yahoo.com
GoodCat kirjutas:Discovery kajastas seda teemat miski pool aastat tagasi. Inglismaal on aina populaarsust kogumas identiteedi vargused. Naljalt oma andmeid neile ei jaga
Omalt poolt ütleks, et nii on võimalik ka potentsiaalne ostja eemale peletada. Mida keegi ikka ainult su nime ja kontonumbriga teeb??
Kui ostja on nõus maksma panga ülekandega, sularahas ( mitte tšheki ega muu juraga), siis miks mitte.
Saadan oma kontonumbri ülekande tarvis, kui raha on minu arvel alles siis hakkan liigutama. Raha laekunud ei ole saadad ostja pikalt. Lihtne ja selge. Fakt on aga ka see, et keegi ei saa sulle ratta eest ülekannet teha kui sa oma andmeid ei anna.
Mina isiklikult võõramaalase ja teisest riigist tuleva päringu peale vastan, et aksepteeritud on anult panga ülekanne ja sularaha. Panga ülekande puhul anna ratta üle, kui kogu summa on minu arvel.
ps) kui on masspostitus kõikidele müüjatele nagu see ülalpool mainitud kodanik tegi, siis muidugi vaevalt, et vastata üldse talle viitsin.
Politsei on selliste juhtumitega tegelenud ja rahvusvahelise toimetamise algatamiseks pidavat olema miski 5000£ piiri ületamine tarvilik. Vähemalt mingi hoiatava announcementi võiksid nad teha, mida sai ka soovitatud, kuivõrd on olnud ka reaalseid kaaskodanikest ullikesi, kes sellistelt tegelinskitelt petta saanud. Seega suurt midagi selliste kirjutajatega peale hakata polevat.
ma ei tea, kas minu nimi ja aadress ja telefoninumber on nüüd nii delikaatne informatsioon - mõne tuttava käest võib selle väga lihtsalt kätte saada. ma ei taju küll, et ma enda elu kuidagi ohtu seaks sellega, et ma need andmed neegrile jagan.
järgmine samm - saadab tšeki postiga - no las saadab. mul ükskõik, mis valemeid ostja kasutab - lihtsalt reegel on see, et enne ratast käest ära ei anna, kui reaalne raha on kas käes või konto peal. kui saadab tšeki ja järgmine päev keegi nõuab juba tsiklit ja transaraha, siis tuleb viisakalt öelda, et ei - tsikli saab siis, kui tšekk on rahaks tehtud ja raha arvel.
või olen ma millestki valesti aru saanud?
Tüüpiline pettus. Raha saaksid nad siis arvatavasti sellega, kui sa maksasid sellele nn transpordifirmale, mida pole olemas. Ehk siis annavad enda arveldusarve sulle, kuhu see transaraha kanda. Tsekkidega ei maksa üldse tegemist teha ja ka internetis kaupade müüjatega, kes nõuavad tšekiga maksmist, sest ostja ei saa tšekki hiljem tühistada, kui kaup ei saabu. Krediitkaardiga makstes on aga ostjal võimalik tehing tühistada, seega on mingi garantii ostja jaoks olemas.
Euroopas pole ju enam mingi probleem pangaülekandega maksta -- läheb kiiresti kohale ja maksab vähe. Kui keegi sellest keeldub, on asi kahlane.
-
- Tsikkel: Sõber
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
fotek kirjutas:
Ole Sa kiidetud tubli inimene
Tänu Sulle on mul nüüd uus hobi
Kas on veel kellelgi küsimusi, miks on viidatud teemas türbeleid nimetatud NEEGRITEKS!???
I fockin` hate pikeys...
Ja nahavärv ei ole siin määrav
-
- Tsikkel: Valgete kätega tehtud
- Kontakt:
Nigeeria on selliste pettuste kants ja rass (nahavärv) omab tähtsust. Neegrid pole pidanud kogu oma ajaloo (puu otsast alla tulemisest alates) jooksul tööd tegema, et süüa saada. Aafrikas ju kukub puu otsast banaane, aga euroopas tsikleid, raha jms.
Triumph Speed Triple, KTM LC4 SX, Husqvarna WR125,
-
Teema algataja - Postitusi: 493
- Kontakt:
Hello,
Good to hear from you..I am so pleased to know that you still have the Bike for sale..and also that the condition is still very okay and looks good as well..I would love to come for a view but right now i am in the UK where i would be for the rest of the year,cos of a new business office which i would like to open soon in the capital city of UK(London),i am originally from Ukraine where i run my little family and business..
So the Bike will be shipped to Ukraine for my wife after purchase and i would also arrange for that..I would like you to send me pictures of the Bike and also make sure the pictures are new and shows clearly...I am going to finalize the deal after i see the pictures..
Thank you so much and enjoy the rest of your weekend..
Kind Greetings from UK
Gyana Baggies
:D:D Ütlesin, et ma tooksin hea meelega ära
:D talle sinna ja mulle meeldib sõita
:D... Küsis pilti camoon
mul on 8 pilti seal üleval kust ta seda vaatas...
:D nojah ega rohkem ei viitsi jamada kah..
Huvitav kas ta tegelebki sellega nagu 24/7...
Hello,
Good to hear from you..I am so pleased to know that you still have the Bike for sale..and also that the condition is still very okay and looks good as well..I would love to come for a view but right now i am in the UK where i would be for the rest of the year,cos of a new business office which i would like to open soon in the capital city of UK(London),i am originally from Ukraine where i run my little family and business..
So the Bike will be shipped to Ukraine for my wife after purchase and i would also arrange for that..I would like you to send me pictures of the Bike and also make sure the pictures are new and shows clearly...I am going to finalize the deal after i see the pictures..
Kind Greetings from UK
Gyana Baggies
--- On Wed, 10/8/08, sander vaino91@hot.ee wrote:
From: sander vaino91@hot.ee
Subject: RE: mototehnika.ee - lisainfo Aprilia MILLE RSV 1000R
To: baggies_pain3@yahoo..com
Date: Wednesday, October 8, 2008, 1:08 PM
Hi. The bike is very OK. Engine running correctly, electrical systems are working, tyres are quite new. Starts very easily, 11 kw in papers but 22 kw without restrictor. I would give you the restrictor (costs 200 eur )and two front sprockets to change the transmission if you'll buy it. I would like to get 1250 euros. I have spent about 1700 euros on the bike. Excuse me for my bad english. Are you from somewhere further? How we would do the deal if you really like to buy the bike ?
1700atud/auto.php?id_hash=f4c872c0c2609f6c6cb9adc06065fb06
Hello,
Saw the advert for your listed bike and would like to know if you still have the bike for sale..
So get back to me with the total body and mechanical condition and also your final asking price in Euro.
Thanks
Gyana Baggies
Gyana Baggies
Nil
baggies_pain3@yahoo.com
Lugupidamisega, Sander
Krt, palju ta neid saata jõuab
[quote="Bubba"]Hello,
Kind Greetings from UK
Gyana Baggies
Mul sõnasõnalt samasugune kiri :D:D:D
-
Mul samasugune. Neeger on ikka neeger- ei arvesta kui väikese riigiga siin tegu on.
Võiks ju midagi uut välja mõelda
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Bubba kirjutas:i am originally from Ukraine where i run my little family and business..
...
Gyana Baggies
Gyana Baggies from Ukraine . Keegi võiks talle ettepaneku teha vahelduseks pisut vene keeles suhelda või siis las täpsustab jutu jätkuks - kustkohas ta seal täpsemalt elas.
-
- Tsikkel: Suzuki TL1000S-R
Kunagi kuskilt netiavarustest leidsin väga pika kirjavahetuse, kus siis NEEGER üritas 18K dollarit saada... aga lõpuks sai ise petetud... tüüp kellega ta kirjavahetust pidas mõtles mingi kiriku loo välja ja kui NEEGER raha tahab saada, siis peab kohale tulema ja ankeedi täitma või kui kohale ei tule ja raha tahab saada siis peab NEEGER mingi ülekande tasu maksma vms, pika vastu pusklemise peale lõpuks NEEGER saatis tüübile vist mingi 100$...
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 699 korda
- Tänatud: 460 korda
Am mr Smith by name, i saw your ads about you selling your item so i
will like to know if it is still available.....get back to me the pics
as i will like to see it....the asking price and the condition of
it.....hope to read from you soonest......
Smith
+447023017882
smith_lennox00@yahoo.com
..ja tuleb veel
-
- Tsikkel: Sõber
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
ants01 kirjutas:
Sa rikkusid mu päeva ära...
Ilmselt tuleb Jawohliga koos kuhugi neid laksima sõita!
VÄRDJAD
- Teata sellest postitusest
- Vasta tsitaadiga
Uus postitus Postitaja Bubba N okt 09, 2008 23:16
Hello,
Kind Greetings from UK
Gyana Baggies
mulle tuli täpselt sama vastus.. ratta hind on mudu umbes 4000EUR A talle lambist kirjutasin et lõplik hind on 15000EUR ja ikka vastas sellise kirjaga nii et saatke p....e siuke isik:d ma kirjutan vastu ja siis saadan pikalt:D lihtsalt lõbu pärast:D
-
- Tsikkel: vfr
siin oli OT
-
Teema algataja - Postitusi: 493
- Kontakt:
Hehehe...
Teeme võistluse - kes esimesena suudab neegril naha üle kõrvade lasta see teeb õlled välja siis mõnel üritusel..
Bubba kirjutas:Am mr Smith by name, i saw your ads about you selling your item so i
will like to know if it is still available.....get back to me the pics
as i will like to see it....the asking price and the condition of
it.....hope to read from you soonest......Smith
+447023017882
smith_lennox00@yahoo.com..ja tuleb veel
täpipealt sama kiri ka minu postkastis
-
- Tsikkel: Kawasaki EN500
Oot-oot, aga ehk saaks kasutada sellist tegutsemist, nagu kunagi keegi soomlane oli nigeerlaste petukirja-skeemi puhul toiminud: petetav kirjutas nigeerlasele vastu Mr.Otan Poskeen'i nime all ja asjaajamise lõpptulemusena seisis see nigeerlane Helsinkis lennujaama terminalis, käes suur plakat kirjaga Otan Poskeen.
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
konstruktor kirjutas:... lõpptulemusena seisis see nigeerlane Helsinkis lennujaama terminalis, käes suur plakat kirjaga Otan Poskeen.
seda oleks näha tahtnud - mehe enda näoilmet ja mööduvate sommide omi .
googlist paistab, et nigeerlaste arvel on juba aastaid nalja tehtud
http://www.reisijutud.com/node/1177
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 699 korda
- Tänatud: 460 korda
bitter kirjutas:konstruktor kirjutas:... lõpptulemusena seisis see nigeerlane Helsinkis lennujaama terminalis, käes suur plakat kirjaga Otan Poskeen.
seda oleks näha tahtnud - mehe enda näoilmet ja mööduvate sommide omi
.
googlist paistab, et nigeerlaste arvel on juba aastaid nalja tehtud
http://www.reisijutud.com/node/1177
Mega kirjavahetused
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.