Mehed/naised, kes parasjagu joovad
Moderaator: Moded
Re: Mehed,kes parasjagu jooovad.
madjs kirjutas:goal kirjutas:madjs kirjutas:Njh. sai paar tunnikest lesitud, tervis üllatavalt hea, varsti uue hooga peale
Homme arvatavasti juba paha olla, aga pole hullu, homme ka õhtal üks lõke veel vaja lõpuni kõrvetada... äkki kannatab vaikselt noolutada siis juba.
Nujh, ma muidugi harimatu metalli staffis aga wikipedia arvas, et kuna sul on soov/vajadus aeg-ajalt noolutada, siis pead ikka rauast olema!
Jajah, peaasi, et termojadernõi ei tule, seal pole noolutamisega enam midagi teha
Külma õllega molekulide jahutamine peaks selle jh mingi aja ära hoidma aga hiljem, kui õlu otsas võib ikka bomba molekulid aatomiteks lahutada ![]()
-
madjs
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
Eeh, õllega jahutamine kestab täpselt samakaua kui pudel suul on, nagu maha võtad kuumeneb hetgega üle jälle ![]()
http://www.krracing.ee/
-
reimps
Panen ka märgi maha ja teatan rõõmuga, et eile napsutasin. Kõiki ju huvitab, mis mu elus toimub ![]()
Hommikul lolli peaga ärgates võtsin sixpack rocki ja oligi kööga. Siis veel ja nüüd on õhtu käes ja ilmselt veel üks. Homme pea valutab ja päev jälle lörris. Neetud õlu.
Nih hommik helge ja alustan kohe uue õllega.......
lisavarustuseks GSR600
kr0om kirjutas:Hommikul lolli peaga ärgates võtsin sixpack rocki ja oligi kööga. Siis veel ja nüüd on õhtu käes ja ilmselt veel üks. Homme pea valutab ja päev jälle lörris. Neetud õlu.
+1 ![]()
-
Madris
- Tsikkel: Tenere 700, Honda AT RD04
- Tänanud: 22 korda
- Tänatud: 4 korda
Kolm päeva testitud erinevate viskide kvaliteeti. Ballantines, Jim Beam, Red Label ja Tullamore. Peab tunnistama, et kõik kustutavad viisakalt ära. Aga kõige meeldivama pohmaka tekitas Jim Beam.
Kurat ärge tehke jõulunalju. Ma pidin infarkti saama, et olen pool aastat maha maganud.
-
Raiki
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
-Piilu- kirjutas:Kurat ärge tehke jõulunalju. Ma pidin infarkti saama, et olen pool aastat maha joonud.
Siis läheks teemasse ilusti ![]()
Point on sama kui hommikul silmad lahti teed, üritad pilti kokku panna kus oled, kus käisid ja kuhu sa öösel oma raha ära investeerisid, miks suu kuivab ja kurat mis kuupäev on, et bikeris jõulunaljad on... ![]()
-
sinilind123
- Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 20 korda
mul õlled sees. nüüd pirogovi parki õlletama
. keegi tartlane veel sinna kanti ?
Hakkan ka õlletama.. kahjuks ei lähe täna pirole
aga terviseid siiski
![]()
Huvitav,et Kaplan pole veel oma lemmiktoimetusist teatand, ega ometi joomisvoorus unarusse jäänd ![]()
Väike Jeesus, haamriga, meremiini tagus, pärast ema imestas, kuhu Jeesus kadus !?
Saukin sau ! ![]()
-
indumen
- Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 46 korda
- Kontakt:
sai ka eile väheke patustatud, nüüd on tasu käes, aga krt täna õhtul peab jälle uue hooga ![]()
kontakt nr. +372 52 58 244
...
ka joon
![]()
Miu pole küll mees, a tema sis kah ![]()
lubas teema lukku panna haha suured sõnad ![]()
tervist, väga teretulnud teema, hetkel joome siis Tapal ja vaatame samamoodi poksi....edu kõigile teistele, kes selle esimese asjaga tegelevad ![]()
HondaHull kirjutas:Mõttetu fight oli... nüüd tuleb see ajaraiskamine meelest ära juua
Mis sa raskekaalu poksist ootasid siis? A mega hale on vaadata kuidas Haye end välja vabandab.. 6 korda oma murtud varvast maininud ja näidanud, ise ikka veel ringis ![]()
Teen Trammile silmad ette:D....
Raske on alustada viinavõtmist kell 4 hommikul, aga midagi pole teha kui vahepeal kaine rool oled:D
Jätkub, külm viin ja "betoon" õlu ning kogu pasale lisaks murutrimmer ja relakas.
![]()
-
Sten
- Tsikkel: ZX10R Fighter
- Tänanud: 6 korda
Pidi olema raisk mingi tavaline tsehhi lurr .... no plaaa ... tuleb välja et 7,5 ringi sees ...
Ahh ega niikuinii vist enam homset korda ei saa niiet ... palun mulle üks veel ...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.