Mis värvi on mootorratas..

Kasutaja avatar

Teema algataja
kalle
Tsikkel: Joone all on miskit
Tänatud: 13 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kalle »

Türklane kirjutas:
äkki keegi oskab siia teemasse mingi lingi anda kus saab vaadata masina värvi? originaal värvi, tehase poolt,,,nimelt endal läheks vaja 05a. cbr 600 punast värvi koodi,vaja väike tükike ülevärvida,aga poes ei ole sellist punast

Võtsid Honda värvi koodi (tavaliselt sadula all kirjas) ja läksid värvimüüjate juurde ja keegi ei sega valmis?

Kui nii, siis on küll väga imelik, siiani on enamus juhtudel tootjate orig koodid värvimüüjatele arusaadavad olnud ja ainult koodi järgi segatakse sulle õige toon.

Mul endal piisas neile viia see sama sadula alt võetud Honda kood (kood oli neile kohe arusaadav, andmetes olemas ja mõnd värvitud tükki nad näidiseks ei tahtnud) ja värv segati õige valmis. Värv ise metallik punane, mis ulati mulle kolmes pudelis, alusvärv hõbedane, siis punane mass ja lõpuks lakk selga.

Hiljem huvipärast olen ka teiste värvimüüjate käest küsinud, et kas kood on aruasaadav (kg hinda tahtsin võrrelda) kahel juhul oli kood arusaadav ja õige.

Kk

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”