Vana drag
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
selles olen kyll kindel et rahvas ja sõitjad suhux igati positiivselt!! see suhtumine ei olene mitte rattast vaid ikka mehest!välimus ma arvan ka ei huvita kedagi.. ega see pole diskoteek kus vaadataxe välimust
see on motosport, aga see 10seki aeg eee... siin panevad juba praegu 600sed peaaegu 10kanti aegu
aga seda usun kyll, et midagi saab selle rattaga ikka teha
ex seal tonniste klassis sõidab mõni ikka 600te viimase koha aegadest ka nutusemaid aega.. arvan et viimane ei olex selle rattaga aga päris esimese 3 sisse ka ei pääse... kõik oleneb õnnest ka,kõik on võimalik;)
ja mehest oleneb muidugi palju... kui ikka sõita ei oska siis ei pääse püssiga ka kuhugi.. ntx usun, et tonniste klassis mina olex kodanik nigga rattaga raudselt viimane,kuna asi jääb oskutse taha kuigi tal on supper ratas.
ega enne teada ei saa kui ostad ära ja katsetad
edu

ja mehest oleneb muidugi palju... kui ikka sõita ei oska siis ei pääse püssiga ka kuhugi.. ntx usun, et tonniste klassis mina olex kodanik nigga rattaga raudselt viimane,kuna asi jääb oskutse taha kuigi tal on supper ratas.
ega enne teada ei saa kui ostad ära ja katsetad

edu

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.