Vana drag
Tuletaksin siiski meelde, et vähemalt minu jaoks ei ole kiirendussport pelgalt pikenduse näitamine. Ma ei näe mingisugust lõbu selles kui ostad omale juba täielikult valmis ratta ning sõidad sellega midaiganes kiiret aega. Rohkem kui pool "tunnet" annab sõidumasina tegemine ja erinevate lahenduste katsetamine. Minul ei ole nö. "põhimõtteid", et ei pane nitrot või turbot või mis iganes. Minu meelest on see lihtsalt loll ettekääne oma saamatust või viitsimist välja vabandada. See on üks variant - teine on see, et lihtsalt ei võeta seda ala väga tõsiselt ja loodetakse lihtsalt ja odavalt läbi ajada. Ütleme nii, et edaspidi võtab "kahemehetiim Nigga" seda ala vägagi tõsiselt. Kui bracket või stock vms klass tuleval hooajal aktiveerub, siis minu pärast ronige kõik sinna ja tehke oma lühikeste vabalthingavatega võidu nii palju kui kulub. Mina võin üksi kah vabaklassis sõita ja aegu parandada koos oma nitrometaanturbiinaurikuga.
Teate küll ju neid laulu sõnu: "... aga mul on jumala pohhuj..."
600cc klassis on piirangud, sellest saan aru... räägin ikkagi üle 600cc ehk vabaklassist - arusaamatuste vältimiseks.
Teate küll ju neid laulu sõnu: "... aga mul on jumala pohhuj..."
600cc klassis on piirangud, sellest saan aru... räägin ikkagi üle 600cc ehk vabaklassist - arusaamatuste vältimiseks.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.