Vana drag

Kõik kiirusega seotud teemad. Kiirendus, ringrada, jne.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
kalle
Tsikkel: Joone all on miskit
Tänatud: 13 korda
Kontakt:

Vana drag

Lugemata postitus Postitas kalle »

Siit üks selline küsimus...

Olen nüüdseks juba ikka mõned aastad järjest Kawa KZ ja KZp listi lugenud ja jälginud. Sealt kõige muu teema kõrval ilmuvad ikka (kas müüki vms) sellised rattad.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Kawasaki ... 4841QQrdZ1

Reeglina ongi tegu 77-80 kandi KZ ratastega, mis näevadki kõik sarnased välja, kuigi see siin pole just kõige ilusam.

Minu arutelu läheks nii, et huvitav kuidas rahvas ja sõitjad suhtuks, kui meie kiirendussarja sekkuks mõni selline aparaat. Kas saaks sarjas osaleda ja kas oleks lootust kuhugi jõuda? Kirjelduste järgi on neil ajad ikka 10 seki kanti ja alla, mis minuteada peaks olema...eee normaalne, väga hea?;-) Ootaks tegijatelt kommentaare.. nuh niisama huvi tekkis mul. IMHO oleks selline asi küll igati lõbus värskendus, kui selline siin kasa lööks. Sealpool lompi tunduvad sellised igatahes päris levinud olevat.

Üldse on igatsorti tegutsemine vanade KZ dega päris laialdane tegevus.. hea et enda oma ikka ka alles..

Kk
Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 89 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

selles olen kyll kindel et rahvas ja sõitjad suhux igati positiivselt!! see suhtumine ei olene mitte rattast vaid ikka mehest!välimus ma arvan ka ei huvita kedagi.. ega see pole diskoteek kus vaadataxe välimust :D see on motosport, aga see 10seki aeg eee... siin panevad juba praegu 600sed peaaegu 10kanti aegu ;) aga seda usun kyll, et midagi saab selle rattaga ikka teha :) ex seal tonniste klassis sõidab mõni ikka 600te viimase koha aegadest ka nutusemaid aega.. arvan et viimane ei olex selle rattaga aga päris esimese 3 sisse ka ei pääse... kõik oleneb õnnest ka,kõik on võimalik;)
ja mehest oleneb muidugi palju... kui ikka sõita ei oska siis ei pääse püssiga ka kuhugi.. ntx usun, et tonniste klassis mina olex kodanik nigga rattaga raudselt viimane,kuna asi jääb oskutse taha kuigi tal on supper ratas.
ega enne teada ei saa kui ostad ära ja katsetad ;)
edu :bsmile:

bikefan
Tsikkel: VN1500 Nomad

Lugemata postitus Postitas bikefan »

Siiani vist polegi eestis veel sellist "klassikalist" drag biket - on küll rohkemal ja vähemal määral mugandused dragil võistlemiseks.... ja kui ajad alla 10-ne, siis niggale üks konkurent juures... :P

Kui mitte muud, siis oleks vähemalt korralik show pill kindlasti :twisted:
-Since 2002-
Iž: PL.5,
Suzud: GS500, GSX-R600, VZ800, RM250, RM125
Kawad: ZX-6R, VN750A, VN800A, VN800B, VN1500
Yamud: XTZ660, FZ600S
Kasutaja avatar

Nigga
Tsikkel: Tsikkel: Tsikkel: Tsikkel

Lugemata postitus Postitas Nigga »

No see ei ütle absoluutselt mitte midagi kui kirjas on, et ajad alla 10 sekundi.
Eesti tingimustes kindlasti sellist aega ei saa.
Selleks, et tsikkel teha 13 sekundi pillist 11 sekundi masinaks ei lähe väga palju vaja, aga et 10 sekondist saada 9 läheb juba päris parajalt hobuseid ja pidamist vaja...
See alla 10 sekundi on ikka väga ümmargune jutt. 9 sekundi sees näitab juba iga kümnendik ratta võimsust.
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Kawasaki ... 3074QQrdZ1

Ühes teemas Racerx'i poolt antud link - samuti Kawa KZ 7sec. dragbike.
Arvatavasti see 7 sekundit on liimirajalt pärit.Nimetatakse seda ikka liimirajaks :?:
Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

Nigga
Tsikkel: Tsikkel: Tsikkel: Tsikkel

Lugemata postitus Postitas Nigga »

Tuletaksin siiski meelde, et vähemalt minu jaoks ei ole kiirendussport pelgalt pikenduse näitamine. Ma ei näe mingisugust lõbu selles kui ostad omale juba täielikult valmis ratta ning sõidad sellega midaiganes kiiret aega. Rohkem kui pool "tunnet" annab sõidumasina tegemine ja erinevate lahenduste katsetamine. Minul ei ole nö. "põhimõtteid", et ei pane nitrot või turbot või mis iganes. Minu meelest on see lihtsalt loll ettekääne oma saamatust või viitsimist välja vabandada. See on üks variant - teine on see, et lihtsalt ei võeta seda ala väga tõsiselt ja loodetakse lihtsalt ja odavalt läbi ajada. Ütleme nii, et edaspidi võtab "kahemehetiim Nigga" seda ala vägagi tõsiselt. Kui bracket või stock vms klass tuleval hooajal aktiveerub, siis minu pärast ronige kõik sinna ja tehke oma lühikeste vabalthingavatega võidu nii palju kui kulub. Mina võin üksi kah vabaklassis sõita ja aegu parandada koos oma nitrometaanturbiinaurikuga.
Teate küll ju neid laulu sõnu: "... aga mul on jumala pohhuj..."

600cc klassis on piirangud, sellest saan aru... räägin ikkagi üle 600cc ehk vabaklassist - arusaamatuste vältimiseks.

bikefan
Tsikkel: VN1500 Nomad

Re: Vana drag

Lugemata postitus Postitas bikefan »

kalle kirjutas:
Ootaks tegijatelt kommentaare.. nuh niisama huvi tekkis mul. IMHO oleks selline asi küll igati lõbus värskendus, kui selline siin kasa lööks.
Ma usun, et said ammendava vastuse.... :roll:
-Since 2002-
Iž: PL.5,
Suzud: GS500, GSX-R600, VZ800, RM250, RM125
Kawad: ZX-6R, VN750A, VN800A, VN800B, VN1500
Yamud: XTZ660, FZ600S
Kasutaja avatar

Inz001

Lugemata postitus Postitas Inz001 »

(w) can´t wait to see the result
Nigga kirjutas:
Tuletaksin siiski meelde, et vähemalt minu jaoks ei ole kiirendussport pelgalt pikenduse näitamine. Ma ei näe mingisugust lõbu selles kui ostad omale juba täielikult valmis ratta ning sõidad sellega midaiganes kiiret aega. Rohkem kui pool "tunnet" annab sõidumasina tegemine ja erinevate lahenduste katsetamine. Minul ei ole nö. "põhimõtteid", et ei pane nitrot või turbot või mis iganes. Minu meelest on see lihtsalt loll ettekääne oma saamatust või viitsimist välja vabandada. See on üks variant - teine on see, et lihtsalt ei võeta seda ala väga tõsiselt ja loodetakse lihtsalt ja odavalt läbi ajada. Ütleme nii, et edaspidi võtab "kahemehetiim Nigga" seda ala vägagi tõsiselt. Kui bracket või stock vms klass tuleval hooajal aktiveerub, siis minu pärast ronige kõik sinna ja tehke oma lühikeste vabalthingavatega võidu nii palju kui kulub. Mina võin üksi kah vabaklassis sõita ja aegu parandada koos oma nitrometaanturbiinaurikuga.
Teate küll ju neid laulu sõnu: "... aga mul on jumala pohhuj..."

600cc klassis on piirangud, sellest saan aru... räägin ikkagi üle 600cc ehk vabaklassist - arusaamatuste vältimiseks.
Kasutaja avatar

Teema algataja
kalle
Tsikkel: Joone all on miskit
Tänatud: 13 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kalle »

jajah ja teema algatajana pean ikka tänama vastuste eest, aga...
No üteme nii, et teema tõstatus oli ehk minu poolt selline vildakas mis andis aru saada justkui oleks selle taga midagi konkreetne soov.. ehk koguni luua kiirendussari ala vanad ja kobedad:-) Aga ei sugugi.. minu eesmärk oli lihtsalt näidata (kes veel pole selliseid juhtunud nägema) et mida ühest vanast rattast (u milline mul endalgi veel alles) teha saab ja ei midagi enamat.

Sest mille muu, kui minu algse kirja sõnastusega saab seletada seda, et paar posti hiljem peab Nigga kirjutama:
>Tuletaksin siiski meelde, et vähemalt minu jaoks ei ole kiirendussport >pelgalt pikenduse näitamine.

Ühesõnaga unustagem ära kogu jutt 10st sekundist ja muust, millest mul eriti siinkohal suuremat aimu pole ja vaatame seda teemat kui lihtsalt pilti. Sest nagu juba öeldud, polnud mul siinkohal muud eesmärki.. eriti mitte muidugi mingil juhul anda mõsita, et ma endale midagi sellist kavatsen soetada:-)

Kk
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kiirendus ja rinka”