III aastapäeva video

Credo

Lugemata postitus Postitas Credo »

aatomik > paraku piirduvad sinu kirjade järgi sinu teadmised lihtsalt tööjaama kasutamisening selle loogikaga. loogika kuidas jagatakse faile veebiserverites laiale kasutajaskonnale on hoopis teistsugused.

ma ei hakka rääkima siin veel ka bandwidth managemendist ja muudest säärastest asjadest, mis ei luba ühel kasutajal toru umbe tõmmata. see oleks vist liiga keeruline.

ma tahan öelda seda, et kui asi on korralikult üleval korralikus kohas, siis saavad selle kõik tahtjad normaalselt kätte.

ärgem propageerigem siin arvutite ja võrkude suurimaid turvariske p2p võrkusid. need olid on ja jäävad kakaks.

ahjaa... vist suht sürreaalne on aru saada ka sellest, et ma räägin sünkroonühendusest, kus alla ja ülespidi liiklus toimuvad mõlemad ühe kiirusega, mitte kodukasutaja asünkroonsest, kus kasutajapoolsest allatõmbamiskiirusest pole uploadi kanalil ehk sellel, mida kasutab tõmbaja kusagil kaugel, mingit kasu.
ahjaa.... 10 või 100 mbit sünkroonühenduse korral ma söön oma mütsi ja aluspüksid ära kui keegi tavakasutaja selle umbe tõmbab :twisted:

kui tehkem midagi, tehkem seda korralikult, mitte "samizdatt" kujul ja kalkuleerigem kui palju liiklust saab igas kuus tekitada ja kus keegi midagi leiutab.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”