FoxRacing Krossi ja vabaaja riided.

Kõik mis puudutab mootorratta sõiduks vajalikku varustust. Nii seda, mis mootoratturile selga käib, kui ka seda, mis usinad tsiklistid oma rataste külge kruvivad. Mootorratturi kiivrid, kindad saapad ja joped. Räägi mootorratturitega.

Moderaator: Moded

Teema algataja
Jozeph

FoxRacing Krossi ja vabaaja riided.

Lugemata postitus Postitas Jozeph »

Tervist,mul on siis selline mure ,et ma ei tea kust saaks osta/tellida Foxi krossi ja vabaaja riideid.Ise elan Rakveres ja pole eriti Tallinnas niisama käinud.Vaatasin Foxracingu kodulehele,mis oli inglise keeles.Hakkasin registreeruma,kuid seal tekkis mitu viga nii e-mailiga,postikoodiga ja muu asjaga.Kas sealt saab üldse tellida? See on ju ameerikas.Et päris odavad hinnad võiks öelda.Tahaks siis teada kust saab Eestist tellida ja kas seal ameerikast saabgi üldse tellida?

Jään vastuseid huviga ootama

Biker.ee (w) !
Kasutaja avatar

nitse

Lugemata postitus Postitas nitse »

My bad!

Ajasin Sinisaloga seagmini :-(
Viimati muutis nitse, 21 Dets 2005, 10:21, muudetud 1 kord kokku.
eksid sõber, sellist paska siin sadat lehte küll ei teki. :mrgreen:
Kasutaja avatar

arx805
Tsikkel: Suzuki Hayabusa `08
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas arx805 »

Tallinnast Tondi Selveri juures Hanno Velt-i Kawasaki esinduses ka FOX täitsa olemas, nii kross kui vaba aeg.

t7pi
Tsikkel: hinges europann

Lugemata postitus Postitas t7pi »

selline härra nagu märtson toob maale. asub tallinna ark'iga samas hoones. telefoninumber privasse, kui on huvi.

Teema algataja
Jozeph

nitse kirjutas:
My bad!

Ajasin Sinisaloga seagmini :-(
Hehee pole hullu,kes ütles ,et mulle Sinisalo ei meeldi :D
Kasutaja avatar

kmx

Lugemata postitus Postitas kmx »

Kas sa tahad,nii krossi kui ka vabaja?Kui krossi tahad siis saku Mk on kõige parem selleks, ise ostan näiteks seal,kuid ka Hanno Veldi pood on tasemel...Soovitan Tallinna tulla ja pilk peale visata!Aga vabaaja riided on kõige mõtekam osta Hanno Veldi poest...

Teema algataja
Jozeph

Nojah,eks präegu vabaaja riideid rohkem,kuid suvel siis ka juba krossi.Ma mõtlesin seda kah ,et nendes poodides väga kirveid hindu ka poleks.Et soovitage neid odavamaid rohkem.
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Odavat Fox'i tasub otsida vaid Kadaka turult või mõne mustlase käest.
Mark pole just odavamate killast :wink:
Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

|Maku|

Lugemata postitus Postitas |Maku| »

Mine Rägavere teel asuvasse GBF kauplusesse, küsi ja uuri sealt!
Life is full of surprises..
Kasutaja avatar

arx805
Tsikkel: Suzuki Hayabusa `08
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas arx805 »

Nojah,eks präegu vabaaja riideid rohkem,kuid suvel siis ka juba krossi.Ma mõtlesin seda kah ,et nendes poodides väga kirveid hindu ka poleks.Et soovitage neid odavamaid rohkem.

Kulla kodanik Jozeph kui sa tahad FOX originaal riideid siis ära odavaid hindasid küll otsi. Küsimus siis mida sa otsid üldse tahad popp ja noortepärane välja näha mine Rakvere turule või Tallinna Mere pst. imekauplusesse ja osta Fox-i Armanit või hugo bossi igasugu mudeleid ja kõik yhe 200.- eeguse hinnatasemega.
Kasutaja avatar

kmx

Lugemata postitus Postitas kmx »

"Jozeph"..Kui sa oleksid nii kena ja ütleksid palju raha sa riiete alla tahad panna?Siis räägime edasi!

napalm

Lugemata postitus Postitas napalm »

www.mxsport.ee
www.motox.ee viimane asub veldi poes paremal pool aknakujunduse järgi võid mõista kuidas maa jagunevad seal on logod kõik väljas. Hetkel pidi 30% ale olema ja mingit uut kaupa oli vaba aega tulnud hooga. MXsport on maaletooja igal juhul ja Risto Märtson seal otsas - kui palju ta täna sellega
tegeleb ei tea. Kui viitsid oodata telli usa'st sealt saab kui tellid kellegi
tuttava aadressil usa's ja see saadab sulle edasi või kasutad netikuller.ee'd siis maksd küll kohaliku käibemaksu sinna ja midagi veel. Nii, et
võimalusi on.
Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 342 korda
Tänatud: 440 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

USA-st kannatab tellida küll, aga arvesta, et raha kulub järgmiselt: kaubahind+saatmiskulud (ca $40), nüüd arvesta 10% EL imporditolli juurde ja rehkenda kõige otsa veel 18% käibemaksu.
Kasutaja avatar

Karupoeg puhh

Lugemata postitus Postitas Karupoeg puhh »

napalm kirjutas:
MXsport on maaletooja igal juhul ja Risto Märtson seal otsas - kui palju ta täna sellega
tegeleb ei tea.
Tegeleb ikka edasi, ise käin talt ostmas.
Kasutaja avatar

No_name
Tsikkel: Varsti tuleb..

Lugemata postitus Postitas No_name »

Tallina Ülemistes on samuti mingi pood.. Nime küll ei mäleta, aga seal oli Fox-i vabaaja riideid ja muud selle laadset.
Viimati muutis No_name, 14 Jaan 2013, 03:28, muudetud 1 kord kokku.

napalm

mx77 kirjutas:
USA-st kannatab tellida küll, aga arvesta, et raha kulub järgmiselt: kaubahind+saatmiskulud (ca $40), nüüd arvesta 10% EL imporditolli juurde ja rehkenda kõige otsa veel 18% käibemaksu.
'

no sellest mitte midagi tegevatele lõustadele kalõmmi maksmisest pääsed osaliselt kui tuttava juurde saad saata - tavaliselt on see veel tasuta kui nad just Ontarios või mingis põhja pooluse kandis ei ela. Ja tema saadab sulle kui eraisik edasi.

Teema algataja
Jozeph

No seda ma tean ,et need Foxi riideid ei ole mis saia hinnaga.Mina paneks nende alla ~2000.- .No ma ei tea,käin teie soovitatud kohad läbi ja siis saan kosta,mis mulje mul jäi.Muidu tahtsin asju tellida siit boys clothing alt.

RUNNER

Lugemata postitus Postitas RUNNER »

Aga kas tartus kah mõni koht on?
Ma olen kuulnud ,et kuskil pidi mingi ladu olema?
Kasutaja avatar

Martino
Tsikkel: KTM LC4 Adventure/GasGas EC250

Lugemata postitus Postitas Martino »

RUNNER kirjutas:
Ma küsisin seda kunagi Risto käest. Risto vastus oli, et tema on andnud edasimüügiõiguse Siljaspordile. Käisin siis lõunakeskuses seda Siljaspordi poodi vaatamas ning tõesti leidsin mingilt tähistamata riiulilt tubli kolm pusat ning ümmarguselt null krossivarustuse alla käivat eset.

Niiet mine aga Tondi Selveri kõrvale, seal on kaup kohal ja nõuandjad pädevad.

- M -
Kasutaja avatar

GReddy
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas GReddy »

Martino kirjutas:
RUNNER kirjutas:
Ma küsisin seda kunagi Risto käest. Risto vastus oli, et tema on andnud edasimüügiõiguse Siljaspordile. Käisin siis lõunakeskuses seda Siljaspordi poodi vaatamas ning tõesti leidsin mingilt tähistamata riiulilt tubli kolm pusat ning ümmarguselt null krossivarustuse alla käivat eset.

- M -
Käisin täna siljaspordis ja seal taga kus botased on on need vahekäigud ja seal on fox esindatud . Kahjuks väga vähe asju aga ikkagi.
:wink:

napalm

Martino kirjutas:
RUNNER kirjutas:

- M -
Tõsi pädevad jah :twisted: :idea:

Teema algataja
Credo

Lugemata postitus Postitas Credo »

mnjah... olude sunnil olen olnud selles tondi selveri vastas asuvas poes kauem kui mõned tunnid ja näinud/kuulnud tsipa rohkem kui tavaline poeklient (seega ka vist napalm).

fox riiete koha pealt (nii krossi kui vabaajariietus): mine kohale, räägi mure ära. ja saad lahenduse alati. kas sulle hind meeldib, on iseasi. aga fox pole odav kaubamärk. isegi paris hilton saaks seal oma lemmikvärvi kasutades 100% riidesse ja vajalikud aksessuaarid samuti.

napalm > no hard feelings kuid mida aeg edasi, seda enam tekib mul sulle 1 soovitus: hakka palun tegelema kõikide asjadega, mis vähegi tsikliasjadega kokku puutuvad. siis on kindel, et kõik inimesed saavad endale kõige asjalikuma soovituse. ja seda just sinu käest. ehk siis kaob ära ka sinu targutamine ja kibestumine kõikide teiste v.a. sinu enese isiku suunal.

napalm

Credo kirjutas:
mnjah... olude sunnil olen olnud selles tondi selveri vastas asuvas poes kauem kui mõned tunnid ja näinud/kuulnud tsipa rohkem kui tavaline poeklient (seega ka vist napalm).

fox riiete koha pealt (nii krossi kui vabaajariietus): mine kohale, räägi mure ära. ja saad lahenduse alati. kas sulle hind meeldib, on iseasi. aga fox pole odav kaubamärk. isegi paris hilton saaks seal oma lemmikvärvi kasutades 100% riidesse ja vajalikud aksessuaarid samuti.

napalm > no hard feelings kuid mida aeg edasi, seda enam tekib mul sulle 1 soovitus: hakka palun tegelema kõikide asjadega, mis vähegi tsikliasjadega kokku puutuvad. siis on kindel, et kõik inimesed saavad endale kõige asjalikuma soovituse. ja seda just sinu käest. ehk siis kaob ära ka sinu targutamine ja kibestumine kõikide teiste v.a. sinu enese isiku suunal.
hard feelings > Jälle üks arvuti ja tühjalasu mees tegutseb kes on aastaga moto experdiks saanud :) Ma ei ole näinud sinult väga ühegi kommentaari milles sisu poleks sõim kogenenumate suunal või mõmin enda olulisest isikust või siis "nii tore ja shalllalalaaaa" või "olen käsi ja tulemas ", "and again 12 points goes to - MOSSEMEES", "jumal hoidu, helista, uuri, vaata veebi!" sadade kaupa. Ma usun, et sa oled kõige vajalikum inimene maailmas sest sa oled maailmadirektor ja ilma sinuta läheks maailm rikki ja need toredad ja vajalikud korraldused mida tuleb lõputult jätkasid inimkonna ilma õige suunata.

Sina ju kui põline motomees peaksid teadma hästi nalju mille teemal sa sõna võtsid just ..... kui sa kipsis liikumatute müüjate naljadest kottigi ei tea mine arvuti või relva foormisse seal on kõik kergelt ajuloksuga egomaniakid maailmadirektorid :)
Ime ikka kust sellised tüüpe tuleb. Ilmselt sealt Jõgevatagant metsast kuskilt nagu Genka ütles, kus on neid valmis pandud terve armee ja neid tuleb ja tuleb ja tuleb ja otsa ei lõppe. :(

Võta ühendust mees ära häbene sinus on potentsiaali !!!! http://www.keskerakond.ee/

Mis puudutab mind siis ma olen enam kui enesekriitiline, targutamine on nagu sa siin just tegid rääkimine asjadest teadaja näoga millest pole õrna aimu ka mitte. Seda ma teinud ei ole! Suurema osa motoasjadega ma tegelen juba praegu igapäevase tööna seega seega sinu soov on täidetud :twisted: ning kibestumisest on asi väga kaugel sest minu elu on nagu muinasjutus ja ma olen selle eest kõigile kellele võimalik enam kui tänulik.
On kaks asja mida aga ei kannata minuga, ära varasta ja ära valeta - Kenny Robertsiga on sama lugu, mul teemal ma väga konflikte
ei evi peale teadliku kurja tegijate suunal nende omakasu eesmärgil.

Nii aga kuna see ei ole möla foorum ole kena helista mulle kui sul on veel midagi sisutut vaja öelda millel ei ole selle foorumiga mitte midagi pistmist.
Ma mõistan, et egotripp piitsutab tagant ja väike üleolek käib sul asja juurde teistele halvasti ütlemise abil milles puudub täielikult
igasugune sisu muu sisu kui ego aga try me siis kui see vajalik on siis.
Kasutaja avatar

Martino
Tsikkel: KTM LC4 Adventure/GasGas EC250

Lugemata postitus Postitas Martino »

napalm kirjutas:
Viimati oli leti taga noor Koval - ja tegevsõitja nõuandeid julgen mina kuulata küll. On muidugi omajagu naljakas, et ma pean Viljandist sõitma Tallinnasse Viljandi inimese käest riideid ostma, aga samas - Eestis ei ole ju vahemaid.

- M -

napalm

Martino kirjutas:
napalm kirjutas:
Viimati oli leti taga noor Koval - ja tegevsõitja nõuandeid julgen mina kuulata küll. On muidugi omajagu naljakas, et ma pean Viljandist sõitma Tallinnasse Viljandi inimese käest riideid ostma, aga samas - Eestis ei ole ju vahemaid.

- M -
Karkudega või ilma :D mx poes pead alati ise kanderaami kaas võtma sest iial ei tea kuna müüa liikuda ei saa siis saad ise teda kaasa kanda kui ta sulle asja selgitab :D:D :idea:
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

selle väitega täitsa nõus. Eelmine kord kui seda poodi külastasin formeerus nagu iseenesest anektoot: mille järgi tunned ära õige motopoe - enamus müüjaid on kipsis ja lonkavad :twisted:

racerx

Lugemata postitus Postitas racerx »

Nii ta kipub olema jah :) Igas normaalses motopoes on mingid lombakad ja nati hajevil pilguga tüübid :)

Ainult Ramos ei ole, sest Ülo on juba suur mees ja viimasest põrutusest on palju aega möödas. Aga kui ta midagi vahest unustab siis ärge sõimake teda, sest ta oli omal ajal väga kõva sõitja ja ega temagi karjäär "asjatult" möödunud.

:lol: :lol: :lol:

Teeks kohe välimääraja äkki kuhugi. Et motopoodide juhtkond peaks saatma iga kuu mingi tabeli kus on kirjas nii ja nii mitu protsenti müüjatest oli nii ja nii mitu protsenti kaetud kipsiga. Või siis oleks eraldi kirjas näiteks Velti motopood, sõiduriiete osakond, müüja Petsu, jaanuar 2006, vigastatud põlv, peapõrutus. Töövõime 25%. Ja siis meie paneme sinna taha 10 palli süsteemis number 8, et täitsa hea pood ja teenindus.
10 punkti saab ainult siis kui võidusõiduosakonna müüja on kanderaamil ja tilguti all, pilt vaevu ees :))))) Et pead tiba taguma teda, et kindel olla, et kodanik ei simuleeriks.

--------- credo ja napalm ---------

:oops: . Ükskõik kumb ma teist antud juhul poleks, ma lihtsalt kustutaks oma posti või laseks kustutada.
piinlik.
Üksteisele halvasti võib ja tuleb foorumites ikka öelda aga see nagu läheb solvamiseks ja on pointless.

-------------------------------

Julge
Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Julge »

Embarassed . Ükskõik kumb ma teist antud juhul poleks, ma lihtsalt kustutaks oma posti või laseks kustutada.
piinlik.
Üksteisele halvasti võib ja tuleb foorumites ikka öelda aga see nagu läheb solvamiseks ja on pointless.
Ehh! Las möllavad! Selliseid sõnelusi on vahel täitsa tore lugeda - annavad need ju üsna hea ülevaate inimese argumenteerimise oskustest ja verbaalsest võimekusest. Eelduseks on muidugi see, et asi jääks ikka argumenteerimise tasemele, mitte ei muutuks oskamatuks demagoogiaks stiilis "mul on suurem kui sul!"

Aga olen minagi kunagi ühe kõva netilahingu ühes foorumis maha pidanud ja mõelnud, et kohe huvi pärast tahaks näha, kes on see kõva mees selle lambist lahmiva netialiase taga! Ja kui kunagi hiljem juhuslikult nägingi, saabus hinge stoiline rahu :-) Ja lisaks sellele ka teadmine, milline on tüüpiline netisõdalane ja kommentaator tegelikkuses... :-)

PS! Sorry for OT

napalm

racerx kirjutas:
Nii ta kipub olema jah :) Igas normaalses motopoes on mingid lombakad ja nati hajevil pilguga tüübid :)

Ainult Ramos ei ole, sest Ülo on juba suur mees ja viimasest põrutusest on palju aega möödas. Aga kui ta midagi vahest unustab siis ärge sõimake teda, sest ta oli omal ajal väga kõva sõitja ja ega temagi karjäär "asjatult" möödunud.

:lol: :lol: :lol:

Teeks kohe välimääraja äkki kuhugi. Et motopoodide juhtkond peaks saatma iga kuu mingi tabeli kus on kirjas nii ja nii mitu protsenti müüjatest oli nii ja nii mitu protsenti kaetud kipsiga. Või siis oleks eraldi kirjas näiteks Velti motopood, sõiduriiete osakond, müüja Petsu, jaanuar 2006, vigastatud põlv, peapõrutus. Töövõime 25%. Ja siis meie paneme sinna taha 10 palli süsteemis number 8, et täitsa hea pood ja teenindus.
10 punkti saab ainult siis kui võidusõiduosakonna müüja on kanderaamil ja tilguti all, pilt vaevu ees :))))) Et pead tiba taguma teda, et kindel olla, et kodanik ei simuleeriks.

:oops: . Ükskõik kumb ma teist antud juhul poleks, ma lihtsalt kustutaks oma posti või laseks kustutada.
piinlik.

-------------------------------
Kuule racerX ise paned kulmudavahele igale rõllile kes tobedustega esineb sinu arvates nüüd kui keegi kurat teab miks mulle lihtsalt halvasti ütleb siis jah tõesti olen nii paha, et ütlen sõna sekka sest ma ei näe ühtegi põhjust, kui kujul pole ühtegi nõuannet kellegile varuks olnud isegi mitte, lihtalt halvasti ültemise pärast halvasti ütleb. Vot see on selline eesti popsi
pauk harja varrest. Milleks ? Aga miks seda teemat veeretada üldse motofoorumis....? Kellelgil on isiklik mure siis ta helistab ja asi vask.
Kui ma oleks Sys ma kustutakse selle ammu ära juba teema on lõpetatud.

Keegi võiks arutada selle üle miks MaxBiaggi järgmine aasta joonele ei tule enam ja miks Yamaha nii lambist Gauloises spontsist ilma jäi enne hooaja algust ... ning mis saab Dakarist aasta motoürituste kuningast uute reeglite valguses ... esimene kiiruskatse on juba homme ja see on tõsine mitte mingi rahvakatse. Väga karm Dakar tuleb esimesest päevast alates.

Julge
Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Julge »

Kas Moto GP-d ei kummita F1-ga sarnane tont tubakareklaamide osas? Ehk, äkki Gauloises ei tohi tubakafirmana enam reklaami teha seal...? Või on need Gauloises'i bossid liiga tõsiselt võtnud uudist Rossi F1-te ja täpselt Ferrarisse suundumisest 2007-l aastal...?

Aga Itaalia Rossi fännidele on see tõsine löök - nad peavad nüüd kõik oma sini-kollaseid rollereid ümber hakkama värvima... Ja neid on seal ikka tuhandeid.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”