Uustulnukad a.k.a newbie`d ... =)

Otsin ratturit, politseinikku, mõttekaaslast, üht Narva meest, kadunud mõtet. Bikeri date. Nägin sind...

Moderaator: Moded

PÕK

Re: Yamaha TDM

Lugemata postitus Postitas PÕK »

[quote="Vagabond"]Tere-tere,

Yamaha TDM on vinge, tahan ka endale järgmiseks suveks TDM-i osta. Piilun aga juba TDM900-t :D .
Oskad ehk ka kogemusi jagada, et kuidas on sõita linnas, maanteel jne?

Sõita on OK, tal on pikk rataste vahe,mis teeb sõidu stabiilseks,kuid metsas on ettearvamatu,s.t. pehmel pinnasel,tal on ju bike rattad all ja suhteliselt libedad kogemused. Rohkem ei oska nagu midagi konkreetset öelda sest ise sai ainult kolm kuud sõita, umbes 5000km. Seda kui on kasvu üle 180cm siis soovitan vabalt TDM-i muidu ei taha jalad seistes maha ulatuda ja ka raskevõitu võib olla - 230kg koos mahladega.
Head otsustamist,kui ei proovi siis ei saagi teada,mis ta endast kujutab, ise olin ka ennem ainult bike,sarvilist ja kergemaid proovinud, kuid ei ole veel pettunud.

Vagabond

Lugemata postitus Postitas Vagabond »

Aitäh PÕK kirjelduse eest :) Olen 182 cm pikk, nii et kõrgusega ehk probleeme ei tuleks.
Nüüdseks aga olen leidnud juba uue lemmiku, mida detsembrist alates ka Eestis tellida saab. Ehk õnnestub ka millalgi proovida :twisted:
Lemmikuks siis Yamaha FZ6, millest ka rataste teema all juttu tehtud.
Kasutaja avatar

jurka
Tsikkel: Yamaha FJR1300

Lugemata postitus Postitas jurka »

Tervitused!Lõpuks jää hakkas liikuma :),kui kõik läheb plaani järgi järgmisel suvek sõidan oma "hobuse" seljas,valisin Yamaha XJ600 S Diversion 1992.a,hind enam vähem soobis(järelmaksu võimalus) ja esimese ratta jaoks minu arvates peab optimaalne olema(varem rohkem olen sõitnud ainult jawaga)..nüüd jääb ainult talve üle elada :evil:. Jurka :bsmile:
"Parem sada joodikust sõpra,kui üks tige naine.."
Kasutaja avatar

Aatomik
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Aatomik »

Tervitus!

Sattusin siia kuidagi juhuslikult... Ja ei kahetse :) Loen rohkem kui ise kirjutan - pole nagu sulge jooksma saanud.
Elu keerdkäigud on mind Eestist ära viinud ja seetõttu on eriti huvitav lugeda millega huvikaaslased sealmail tegelevad.

2003 juuli lõpus sai soovunelm täidetud ja pärast 15 aastast pausi taas ratas soetatud. :) Praegu olen Kawasaki GPZ 500S õnnelik omanik ja plaan on rattaga ka 2004 aasta suvel Eestisse põigata. Ehk siis treffab, hoian igatahes foorumil ja üritustel silma peal.
Pilt

Chromed

Lugemata postitus Postitas Chromed »

Paigutaks ka siis paar sõna siia enda tutvustamiseks. Kodanikunimeks on Janar ning baseerun Türil. Hetekel käsil karm Dnepri-projekt. Selleks et vahepeal piinavaks muutunud sõidunälga leevendada, sai endale soetatud Planeta 5 (mis samuti saab uue välimuse). Restaureerimist ootavad ka Kovrovets ja Jupiter 2.
Kasutaja avatar

Teema algataja
madone
Mode

Lugemata postitus Postitas madone »

Tubli ja tere tulemast! :wink:

ennut

Lugemata postitus Postitas ennut »

Netis ringi tuulates leiad igasuguseid vahvaid lehekülgi ja nii sattusin siia,
uraliga nagu pildil näha.
Kasutaja avatar

Laisaar
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

tere Ennut.

motopaks
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com

ennut

Lugemata postitus Postitas ennut »

Terekest jah!
Kasutaja avatar

tfr
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas tfr »

Kui juba ülestunnistamine on ... :)

Nimi on Indrek, asukoht on Keila, ratas on 1990. aasta Suzuki GSX600F - kujutatud vasakul avatari peal ja signatuuris oleva lingi taga. Ratta sai kätte septembri alguses, load novembris :) Nii et selle paari kuuga veel väga arvestatavat kilometraazhi ei tulnud. Aga küll neid suvesid veel tuleb küll ja küll :)
TransAlp '02
Kasutaja avatar

mumm
Tsikkel: horney Helga
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mumm »

dääm, tfr, sul väiksem poiss täpselt samal päeval sündinud kui meite oma. :P

mumm
väike kuri mootorrattur

rollerimees

Lugemata postitus Postitas rollerimees »

Mina sattusin siia täiest juhuse peale. Otsisin ühte teist lehekülge netist. Anyway olen Pärnust ise, praegu 16 ja alles kiman rolleriga kui veab siis varsti juba 125-ga.

gangsta

Lugemata postitus Postitas gangsta »

Ma vict otsisin endale rollerit intist ja tuli see leht. Niisiis lugesin seda mõned korrad akkas meeeldima ja tegin kasutajaks olen ka sõpradele soovitand!! :bsmile:

-Ats-

Lugemata postitus Postitas -Ats- »

heya!!! sattusin lehele tänu soultrainile, ise hakkan sõitma kevadest k750-ga esialgu, olen 17 ja load teen ka võimalikult ruttu ära
Kasutaja avatar

MotoChick
Tsikkel: Honda CB900f Hornet

Lugemata postitus Postitas MotoChick »

tere....
minu nimi on lenneli....elan siis tartu lähedal.
siia sattumise tänud mossemehele:) tema soovitas ee.mootorratta jutukas siin kah liituda:P
mina ise veel ei sõida. suvi otsa olin nn seljakott ja hakkas täica hullupööra meeldima see motovärk. praeguste plaanide järgi kavatsen kevadel lube hakata tagema, esialgu A1....aga parem ikka kui mitte midagi. ex hiljem siis rohkem kogemusi saab ka võimsama ratta peale yle minna :wink:
Kasutaja avatar

Merka87

:D

Lugemata postitus Postitas Merka87 »

Jälle leian MotoChicki siit...mind kutsutakse Merkaks...suvel tutvusin Suzuki 600'ga ja siin ma olen, pean, sarnaselt sama aasta väljalaskele, plaani lube teha...Wayfarer e aff e MadOne rääkis sellest kohast vist, meie teema algataja :D
Kasutaja avatar

biohazard
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas biohazard »

Sattusin siia juhuslikult, apastraadiks on momendil yamu fj 1100
ansambel X - 11
Kasutaja avatar

Laisaar
Kontakt:

sul mu meelest sama ratas mis NoLimitsil.. Tere tulemast :D

motopaks
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

biohazard0 kirjutas:
Sattusin siia juhuslikult, apastraadiks on momendil yamu fj 1100
tere-tere, mul eriti hea meel :D

http://www.biker.ee/pics/10/bik_gal_220.jpg
Kasutaja avatar

biohazard
Kontakt:

Perfekto :lol:
Märkasin jah, et üks fj1100 on motolistis
http://www.motolist.ee/liikmed/kesonkes.php?113

suzurider

Uustulnukad a.k.a newbie`d ... =)

Lugemata postitus Postitas suzurider »

Tere minu poolt. Minu nimi on Mihkel ja sattusin siia täitsa juhuslikult eelmine aasta kevad kui ma oma vana tsiklit müüsin. Tsiklitega olen sõitnud kuskil kuus aastat. Neli aastat sõitsin erinevate krossikatega ja kaks viimast olen olnud baigimees. Rattaks on mul kollast värvi Suzuki GSX R-600 K3 millega olen rohkem kui rahul aga siiski nipet näpet vaja teha.
Kasutaja avatar

Laisaar
Kontakt:

no-jah...tere-tere :D

motopaks
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Kasutaja avatar

Teema algataja
madone
Mode

Lugemata postitus Postitas madone »

Teeb uuele liikmele pai :roll:

Aivar

Lugemata postitus Postitas Aivar »

Tere! :)

Olen Aivar ja siia sattusin lihtsalt netis ringi liikudes.
Ennem on omatud mitmesuguseid Jawasid ja Iz-e, esimene mootorrattaks kvalifitseeruv oli orig.seisukorras M-103 (18 aastat tagasi).

Hetkel põhimõtteliselt jalamees, loodan kevadel siiski veerema saada. Ratastest meeldivad omamoodi kõik, cruiseritest superspordini. :)

Türklane

Lugemata postitus Postitas Türklane »

Tere....sattusin siia lehekülje peale bikide kohta staffi otsides ja avastin ,et see sait on väga hea...võin ainult kiidusõnu öelda..kuna siit on palju lugeda ja olen palju kõrva taha pannud...Nüüd natuke minust Nimeks Türklane ning pesitsen Paides jaa oman sellist biki nagu Honda CBR 600 F 8) ning ootan juba millal teed kannataks sõitmist ja meeldib teistega koos ringi sõitta...Tuleks see kevad juba kiiremini :)
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

tere-tere uutele ühinejatele 8)
Kasutaja avatar

henri
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 36 korda

Lugemata postitus Postitas henri »

Tere, mina olen siis Henri ja pesitsen Tartus, üritan sõita ikka igasuguse ilmaga ja igal aastaajal. Kes siinkandis tegutsevad nende ettepanekud midagi koos ette võtta on alati teretulnud. Kui millegi korraldamisel abi on vaja siis üritan alati aidata. Hetkel siis sõidan -90 Honda CBR 1000-ga aga ei raatsinud ka maha müüa esimest lääne ratast, ehk siis Yamaha xs750special.Eks vene ratastega ole ka siin alustatud ja neidki saab vahel nostalgia mõttes välja võetud. Egas muud kui nael kummi ja need muud head soovid!
Honda CBR 1000 -90
Kasutaja avatar

biohazard
Kontakt:

Tervisi nimekaim:)
ansambel X - 11

raiz

Lugemata postitus Postitas raiz »

no tere ka teile motosõbrad!
Raiz olen siia sattusin sõprade soovitusel.Päris aktiive motomees olen
Tsikliks on 74 dal aastal väljaheidetud Dnepr Chopper (ilus)Mõnus laisk maanteeloom teine! oma Klubi on ka valmimis järgus jne jne!ok
Kasutaja avatar

poison
Mode
Tsikkel: sporta 1200
Tänanud: 17 korda
Tänatud: 12 korda

Lugemata postitus Postitas poison »

no tere, poison siin!
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Otsin / nägin inimest.”