FoxRacing Krossi ja vabaaja riided.

napalm

Lugemata postitus Postitas napalm »

racerx kirjutas:
Nii ta kipub olema jah :) Igas normaalses motopoes on mingid lombakad ja nati hajevil pilguga tüübid :)

Ainult Ramos ei ole, sest Ülo on juba suur mees ja viimasest põrutusest on palju aega möödas. Aga kui ta midagi vahest unustab siis ärge sõimake teda, sest ta oli omal ajal väga kõva sõitja ja ega temagi karjäär "asjatult" möödunud.

:lol: :lol: :lol:

Teeks kohe välimääraja äkki kuhugi. Et motopoodide juhtkond peaks saatma iga kuu mingi tabeli kus on kirjas nii ja nii mitu protsenti müüjatest oli nii ja nii mitu protsenti kaetud kipsiga. Või siis oleks eraldi kirjas näiteks Velti motopood, sõiduriiete osakond, müüja Petsu, jaanuar 2006, vigastatud põlv, peapõrutus. Töövõime 25%. Ja siis meie paneme sinna taha 10 palli süsteemis number 8, et täitsa hea pood ja teenindus.
10 punkti saab ainult siis kui võidusõiduosakonna müüja on kanderaamil ja tilguti all, pilt vaevu ees :))))) Et pead tiba taguma teda, et kindel olla, et kodanik ei simuleeriks.

--------- credo ja napalm ---------

:oops: . Ükskõik kumb ma teist antud juhul poleks, ma lihtsalt kustutaks oma posti või laseks kustutada.
piinlik.
Üksteisele halvasti võib ja tuleb foorumites ikka öelda aga see nagu läheb solvamiseks ja on pointless.

-------------------------------
Kuule racerX ise paned kulmudavahele igale rõllile kes tobedustega esineb sinu arvates nüüd kui keegi kurat teab miks mulle lihtsalt halvasti ütleb siis jah tõesti olen nii paha, et ütlen sõna sekka sest ma ei näe ühtegi põhjust, kui kujul pole ühtegi nõuannet kellegile varuks olnud isegi mitte, lihtalt halvasti ültemise pärast halvasti ütleb. Vot see on selline eesti popsi
pauk harja varrest. Milleks ? Aga miks seda teemat veeretada üldse motofoorumis....? Kellelgil on isiklik mure siis ta helistab ja asi vask.
Kui ma oleks Sys ma kustutakse selle ammu ära juba teema on lõpetatud.

Keegi võiks arutada selle üle miks MaxBiaggi järgmine aasta joonele ei tule enam ja miks Yamaha nii lambist Gauloises spontsist ilma jäi enne hooaja algust ... ning mis saab Dakarist aasta motoürituste kuningast uute reeglite valguses ... esimene kiiruskatse on juba homme ja see on tõsine mitte mingi rahvakatse. Väga karm Dakar tuleb esimesest päevast alates.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”