Kardile rolleri mootor
See Sachsi mootor, mis eelpool holma poolt mainiti oleks vägagi sobilik sinna. Võin seda öelda, et sachsi kvaliteedis pole üldse mõtet kaheldagi. Mootor on väga kvaliteetne ja võimas. Olen kuulnud lugu, kuidas üks vanamees olevat selle mootoriga juba 5 aastat sõitnud ja kuskil tallinas olevat autodest mõõda vuhisenud 90km/h ja vanamees ütles et ta läks 5´nda käiguga "poole gaasiga". Muuseas masin oli tal pandud minimopeedi raamile. Niiet masinal võimu kui palju. Neid mootoreid toodet 80tate lõpus krossi jaoks. Nüüd need eksemplarid mis alles müüaksegi maha.
Ühesõnaga ma arvan, et kui sa ei ole veel rollerimootorit kinnisideeks võtnud siis ma soovitaks seda sachs mootorit sulle.
Muuseas endal ka vana Sachs mopeed, väntvõlli laagrid ja simmerlingid vajaksid vahetust, aga pole aega olnud veel selle jaoks.
Kas keegi äkki teab kus pärnus oleks pakkuda laagreid ja simmerlinge?
Ühesõnaga ma arvan, et kui sa ei ole veel rollerimootorit kinnisideeks võtnud siis ma soovitaks seda sachs mootorit sulle.
Muuseas endal ka vana Sachs mopeed, väntvõlli laagrid ja simmerlingid vajaksid vahetust, aga pole aega olnud veel selle jaoks.
Kas keegi äkki teab kus pärnus oleks pakkuda laagreid ja simmerlinge?
Malaguti Firefox F15, Piaggio Zip
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.