MIS ON BIKER.EE
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 572
MIS ON BIKER.EE
Alustan vabandustega kõigi ees kes ennast, enda postitusi, enda kodulehte või foorumit ahistatuna tunnevad minu järgnevast mõttekäigust.
Tänuväärt on Motopaksu algatus luua eesti mootorrattureid ühendav foorum kus noored ja vanad, uued ja kogenud, mehed ja naised saavad oma rõõme ja muresid jagada. Tänuväärt ettevõtmine hoolimata sellest, et paljuski on tänane biker.ee noorte rullnokkade ja tühikargajate kasvulavaks. Kadumas on tolerantsus, soov aidata, humaansus. Kui veel aastat 2 tagasi oli foorumis palju asjalike kasutajaid kelle käest sai vastuse, soovituse või manitsuse, siis nüüd on kahjuks tooni andmas ignorantsus ja sallimatus. Ehk pisult liialdades kuid siiski on bikeril oht muutuda Delfi sarnaseks peldikuseinaks kus parema puudumisel saab anonüümselt kaaskodanikule solki kaela valada, sõimata teisi käblikuteks ja praalida üle igasuguse talutavuse piiri. Kas keegi on kunagi viitsinud kokku lugeda kui palju postitusi on seotud motondusega ja kui palju enese ego või millegi muu upitamisega. Siinkohal tuleb rõhutada, et minu antipaatia ei laiene enamusele modedest ja pikaajalistest kasutajatest kellel on väljaarenenud enesetsensuur ja teatav tolerants teisitimõtlejate suhtes. Selgitamaks oma nägemust - bikeri noorliikmed ja suur hulk tühikargajaid kes kannatavad ilmselgelt kas noorusest tingitud vähese sotsiaalse harituse või lihtsalt verbaalse kõhulahtisuse all, võiks võtta kätte ja lugeda järjest läbi mõne pikaajalisema bikeri liikme postitused. ( Spinna, Sys, mumm, piiks, Mari öö, CB500, jne. Vabandused aga ei jõua kõiki üles lugeda)
Kui kaua läheb aega kui bikeri hinged ja elushoidjad löövad käega ja jätavad selle jura kus 20.
Kaua jahutud jura rolleri foorum ja suurte rataste foorum. Ausalt öeldes sõidab mu enda poiss ka rolleriga ja seega olen teinud nii teibituuningut kui ka igasuguseid kellasid ja vilesid tema hiinakale peale kruvinud. Kui endal mõistus otsa sai lõin lahti bikeri alamfoorumi nimega Rollerid .......... ja mida ma sealt ei leidnud oli asjalik info kuidas üht või teist viga parandada jne. Küll aga oli seal tonnide viisi postitusi "ah" "JEE" "Ruulib" jne. Teemad mida võis vähebi liigitada motondusega seonduvaks tiirles 2-3 margi ümber ja enamasti seisnes üksteise materdamise või ulmeliste projektide linkimisega. Sorry, kuidas peaks selline asi biker.ee keskonda sobituma eeldades, et sellel ka mingi reaalne eesmärk oleks ? Olgem tolerantsed ja katsugem mõista ka Motopaksu ja co. nägemust. Kui ma oleksin pahatahtlik ja paranoiline siis võiks ju väita, et Motopaks mõtleb eeskätt kommertsile ja oma uutele poodidele, ning seega on mõistetav, et mida rohkem klikke lehel seda suurem ostjaskond. Seega ei ole majanduslikult rentaabel loobuda kahest kolmandikust oma lehekülje kasutajatest hoolimata sellest, et see kaks kolmandikku teistele mitte midagi peale tülikate ja mõtetute postide ei anna. (Vabandused asjalike rollerdajate ees) Kuna ma aga ei ole nii rikutud mõtlemisega ja ei ole sugugi paranoiline siis tean, et tegelikult on Motopaksul on hoopis teised põhjused rolleri teema hoidmiseks hoolimata sellest, et rollerdajate foorumeid on viimasel ajal tulnud nagu seeni pärast vihma. Millised need põhjused on ..... ei oska öelda. Kas kasutajate kvantiteet on olulisem kui kvaliteet ?
Et jääda hea maitse piiridesse tuleks siinkohal tuua välja ka Biker.ee plussid........(Siinkohal olen juba 5 minutit istunud ja mõtteid kogunud)
On hea teada, et kusagil interneti avarustes on sul koht kus leidub veel inimesi kes oskavad ja tahavad oma teadmisi sinuga jagada. Olen ise tohutult palju targemaks saanud ja võimaluse korral ka oma tarkust isekalt ning pealetükkivalt jaganud. On ju tore keset tööpäeva uuemad postid läbi lugeda natuke ajusid ragistada või näiteks kõrtsmikumolu huumori tõttu kõrvalseisjate imestunud pilkude osaliseks saada. Kindlasti on foorumis omal kohal omavaheline väike tögamine, või olgem ausad - mõnikord ka täiega andmine. Virtuaalne sõpruskond. Ehk nii kõlaks bikeri kontseptsioon mis suudaks minu jaoks selle lehe olemust kõige paremini lahti mõtestada. Või vähemalt selle biker-i lehe mida ma oma ideaal-naivistlikes soovides näen.
Siinkohal on ka aeglasema taipamisega lugejad jõudnud endalt küsida: Mida kuradit ta jahub. MIda ta selle pika ja suhteliselt monotoonse postiga öelda tahab.
Märkasin täna, et iga kord kui ma bikeri lehele sattun muutun ma teiste suhtes kitsarinnalisemaks, õelamaks, ebameeldivamaks. Sotsiaalsed grupid kujunevad sellese kuuluvate indiviidide väärtuste ja tõekspidamiste järgi, kuid samas võtavad kas teadlikult või alateadlikult kõik grupi liikmed omaks ka gruppi valitsevad tõekspidmised ja väärtushinnangud. Seega mitte ainult meie ei kujunda bikerit vaid biker kujundab tahes või tahtmata ka meid.
Milliseks me siis muutume
Tänuväärt on Motopaksu algatus luua eesti mootorrattureid ühendav foorum kus noored ja vanad, uued ja kogenud, mehed ja naised saavad oma rõõme ja muresid jagada. Tänuväärt ettevõtmine hoolimata sellest, et paljuski on tänane biker.ee noorte rullnokkade ja tühikargajate kasvulavaks. Kadumas on tolerantsus, soov aidata, humaansus. Kui veel aastat 2 tagasi oli foorumis palju asjalike kasutajaid kelle käest sai vastuse, soovituse või manitsuse, siis nüüd on kahjuks tooni andmas ignorantsus ja sallimatus. Ehk pisult liialdades kuid siiski on bikeril oht muutuda Delfi sarnaseks peldikuseinaks kus parema puudumisel saab anonüümselt kaaskodanikule solki kaela valada, sõimata teisi käblikuteks ja praalida üle igasuguse talutavuse piiri. Kas keegi on kunagi viitsinud kokku lugeda kui palju postitusi on seotud motondusega ja kui palju enese ego või millegi muu upitamisega. Siinkohal tuleb rõhutada, et minu antipaatia ei laiene enamusele modedest ja pikaajalistest kasutajatest kellel on väljaarenenud enesetsensuur ja teatav tolerants teisitimõtlejate suhtes. Selgitamaks oma nägemust - bikeri noorliikmed ja suur hulk tühikargajaid kes kannatavad ilmselgelt kas noorusest tingitud vähese sotsiaalse harituse või lihtsalt verbaalse kõhulahtisuse all, võiks võtta kätte ja lugeda järjest läbi mõne pikaajalisema bikeri liikme postitused. ( Spinna, Sys, mumm, piiks, Mari öö, CB500, jne. Vabandused aga ei jõua kõiki üles lugeda)
Kui kaua läheb aega kui bikeri hinged ja elushoidjad löövad käega ja jätavad selle jura kus 20.
Kaua jahutud jura rolleri foorum ja suurte rataste foorum. Ausalt öeldes sõidab mu enda poiss ka rolleriga ja seega olen teinud nii teibituuningut kui ka igasuguseid kellasid ja vilesid tema hiinakale peale kruvinud. Kui endal mõistus otsa sai lõin lahti bikeri alamfoorumi nimega Rollerid .......... ja mida ma sealt ei leidnud oli asjalik info kuidas üht või teist viga parandada jne. Küll aga oli seal tonnide viisi postitusi "ah" "JEE" "Ruulib" jne. Teemad mida võis vähebi liigitada motondusega seonduvaks tiirles 2-3 margi ümber ja enamasti seisnes üksteise materdamise või ulmeliste projektide linkimisega. Sorry, kuidas peaks selline asi biker.ee keskonda sobituma eeldades, et sellel ka mingi reaalne eesmärk oleks ? Olgem tolerantsed ja katsugem mõista ka Motopaksu ja co. nägemust. Kui ma oleksin pahatahtlik ja paranoiline siis võiks ju väita, et Motopaks mõtleb eeskätt kommertsile ja oma uutele poodidele, ning seega on mõistetav, et mida rohkem klikke lehel seda suurem ostjaskond. Seega ei ole majanduslikult rentaabel loobuda kahest kolmandikust oma lehekülje kasutajatest hoolimata sellest, et see kaks kolmandikku teistele mitte midagi peale tülikate ja mõtetute postide ei anna. (Vabandused asjalike rollerdajate ees) Kuna ma aga ei ole nii rikutud mõtlemisega ja ei ole sugugi paranoiline siis tean, et tegelikult on Motopaksul on hoopis teised põhjused rolleri teema hoidmiseks hoolimata sellest, et rollerdajate foorumeid on viimasel ajal tulnud nagu seeni pärast vihma. Millised need põhjused on ..... ei oska öelda. Kas kasutajate kvantiteet on olulisem kui kvaliteet ?
Et jääda hea maitse piiridesse tuleks siinkohal tuua välja ka Biker.ee plussid........(Siinkohal olen juba 5 minutit istunud ja mõtteid kogunud)
On hea teada, et kusagil interneti avarustes on sul koht kus leidub veel inimesi kes oskavad ja tahavad oma teadmisi sinuga jagada. Olen ise tohutult palju targemaks saanud ja võimaluse korral ka oma tarkust isekalt ning pealetükkivalt jaganud. On ju tore keset tööpäeva uuemad postid läbi lugeda natuke ajusid ragistada või näiteks kõrtsmikumolu huumori tõttu kõrvalseisjate imestunud pilkude osaliseks saada. Kindlasti on foorumis omal kohal omavaheline väike tögamine, või olgem ausad - mõnikord ka täiega andmine. Virtuaalne sõpruskond. Ehk nii kõlaks bikeri kontseptsioon mis suudaks minu jaoks selle lehe olemust kõige paremini lahti mõtestada. Või vähemalt selle biker-i lehe mida ma oma ideaal-naivistlikes soovides näen.
Siinkohal on ka aeglasema taipamisega lugejad jõudnud endalt küsida: Mida kuradit ta jahub. MIda ta selle pika ja suhteliselt monotoonse postiga öelda tahab.
Märkasin täna, et iga kord kui ma bikeri lehele sattun muutun ma teiste suhtes kitsarinnalisemaks, õelamaks, ebameeldivamaks. Sotsiaalsed grupid kujunevad sellese kuuluvate indiviidide väärtuste ja tõekspidamiste järgi, kuid samas võtavad kas teadlikult või alateadlikult kõik grupi liikmed omaks ka gruppi valitsevad tõekspidmised ja väärtushinnangud. Seega mitte ainult meie ei kujunda bikerit vaid biker kujundab tahes või tahtmata ka meid.
Milliseks me siis muutume
- Tänatud: 3 korda
- Kontakt:
mina ei saa küll muud öelda kui et kõik on täitsa õige, mis sa kirjutad. aga ühe korraliku arvamusartikli juurde käib ka ettepanekute tegemine, kuidas asja paremaks teha. on sul mõtteid?
mari,
on jõudumööda "olen nõus!" ja "kui midagi ette ei tule, olen 100% kohal!" ja "aga minu sõbral on ka cpi!" ja "kui sul midagi öelda pole, siis ära mölise!" ja "plaan ka end kohale veeretada, aga kas keegi teab, mis ilm sel päeval on?" poste ära kustutanud, aga alati ju ei jõua.
mari,
on jõudumööda "olen nõus!" ja "kui midagi ette ei tule, olen 100% kohal!" ja "aga minu sõbral on ka cpi!" ja "kui sul midagi öelda pole, siis ära mölise!" ja "plaan ka end kohale veeretada, aga kas keegi teab, mis ilm sel päeval on?" poste ära kustutanud, aga alati ju ei jõua.
If it wasn't for last minute, nothing would ever get done.
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Eks eelnevas kirjatükis ongi ju biker.ee mõte nagu ka põhilise lahti öeldud minuarvates - virtuaalne sõpruskond...
Ja seda ka vaatamata sellele, et kindlalt siin paljusid, keda mittemingiljuhul oma sõbraks ei tahaks. Samas ei saa ju kuidagi inimestele vägisi oma mõttemaailma ja eluväärtusi peale suruda, olenemata, kui lollid nad ka ei tundu - kindel, et nemad arvavad teisitimõtlejatest samamoodi.
Eks tegu olegi ju alati väikese ühiskonnamudeliga, kus arvamusi ja suhtumisi seinast seina... ja kui inmesi näo järgi siia liikmeks võtma hakata, vaibuks asi peagi, samuti ei saa ka kuidagi ette teada, kas ja kes on asjalik inimene, kes niisama norib ja pilkab, kes lauslolli juttu ajab.
Samuti ei saa ega peagi kogu jutt ja kõik teemad tiirnema ainult mootorrataste ümber - ka mootorratturid on inimesd, oma väikeste rõõmude ja muredega, mida nad tahavad sõpradega arutada ja jagada.
Enda kohapealt ma ei olegi täpselt aru saanud, miks ma siin käin ja kus foorumiosas peaksin oma arvamust välja ütlema - õige rollerihunt ma pole, õige mootorrattur kah mitte... aga näe, ma käin siin, mulle meeldib siin ja julgen isegi oma arvamust välja öelda... ja mind ei olegi veel isegi ei modede ega ka (ime ime) rollerimodede poolt bännitud.
Järelikult käin siin ka edaspidi ja naudin teie seltskonda... ja loodan, et ka mind välja kannatatakse.
Ja seda ka vaatamata sellele, et kindlalt siin paljusid, keda mittemingiljuhul oma sõbraks ei tahaks. Samas ei saa ju kuidagi inimestele vägisi oma mõttemaailma ja eluväärtusi peale suruda, olenemata, kui lollid nad ka ei tundu - kindel, et nemad arvavad teisitimõtlejatest samamoodi.
Eks tegu olegi ju alati väikese ühiskonnamudeliga, kus arvamusi ja suhtumisi seinast seina... ja kui inmesi näo järgi siia liikmeks võtma hakata, vaibuks asi peagi, samuti ei saa ka kuidagi ette teada, kas ja kes on asjalik inimene, kes niisama norib ja pilkab, kes lauslolli juttu ajab.
Samuti ei saa ega peagi kogu jutt ja kõik teemad tiirnema ainult mootorrataste ümber - ka mootorratturid on inimesd, oma väikeste rõõmude ja muredega, mida nad tahavad sõpradega arutada ja jagada.
Enda kohapealt ma ei olegi täpselt aru saanud, miks ma siin käin ja kus foorumiosas peaksin oma arvamust välja ütlema - õige rollerihunt ma pole, õige mootorrattur kah mitte... aga näe, ma käin siin, mulle meeldib siin ja julgen isegi oma arvamust välja öelda... ja mind ei olegi veel isegi ei modede ega ka (ime ime) rollerimodede poolt bännitud.
Järelikult käin siin ka edaspidi ja naudin teie seltskonda... ja loodan, et ka mind välja kannatatakse.
Pikk ja s**t jutt. Kogu asjandus on lihtsalt modede tolerantsusega lastud nii kaugele areneda. Kui ikka on pläma või muu pask jutt, siis olemas lihtne nupp. DELETE Kui vähe asjalikum pask siis tabalukust aitab ka.
Ja kui kasutaja on ikka nõrgamõistuslik ja hakkab halama, et miks tema postitus kustutati, siis aitab suurepäraselt bänn!
Ja kui kasutaja on ikka nõrgamõistuslik ja hakkab halama, et miks tema postitus kustutati, siis aitab suurepäraselt bänn!
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Re: MIS ON BIKER.EE
Kameeleon kirjutas:Kui endal mõistus otsa sai lõin lahti bikeri alamfoorumi nimega Rollerid .......... ja mida ma sealt ei leidnud oli asjalik info kuidas üht või teist viga parandada jne.
Mari Öö kirjutas:mari,
Samas mõelgem nüüd natukene ka järgi ja vaadakem ka oma kapsaaeda - kui paljud on viitsinud või vaevunud natukenegi rolleriosasse asjalikke nõuandeid või tehnilisi lahendusi pakkuma või aidanud kellegi muret lahendada. Paljud probleemid ja teemad seal tõesti suured läbud ja stiilis pime juhatab pimedat või keegi naine saunas rääkis... kuigi asjad pahatihti vajaks ainult natukene mõtlemist, tehnilist taipu ja kogemusi, mis neil lastel veel puuduvad... aga suured ja tähtsad onud, kes neid aidata saaksid, lihtsalt ei vaevu. Isegi ei suuda ennast tihti tagasi hoida ja õelutsen seal... kuigi sooviks nii endalt kui teistelt rohkem tolerantsust.ural kirjutas:Pikk ja s*** jutt. Kogu asjandus on lihtsalt modede tolerantsusega lastud nii kaugele areneda. Kui ikka on pläma või muu pask jutt, siis olemas lihtne nupp. DELETE!
Mis on Biker.ee? Mõnus koht, kus näljane saab leivast mõtteid mõlgutada. .....Aegade jooksul mõistad kes on kes ning kui vaja nõu küsida, siis aimad juba ette, kelle käest ühte ja kelle käest teist asja uurida...
... Otsinguga remondiabi leidmine on suur töö ja ka tiba kahtlane nagu ükskõik millises teises foorumis...
....Eelkõige vist ikkagi lihtsalt mõnus koht, kus on palju häid mõtteid ja mõnusaid mõtlejaid.....
... Otsinguga remondiabi leidmine on suur töö ja ka tiba kahtlane nagu ükskõik millises teises foorumis...
....Eelkõige vist ikkagi lihtsalt mõnus koht, kus on palju häid mõtteid ja mõnusaid mõtlejaid.....
Suzuki GSX 750 Inazuma
Teise inimese parandamist alusta iseendast - on tark mees kunagi öelnud. Ega siin muud võimalust ei jää, sest lihtsalt poste kustutama hakata ja usereid bannima... nuh ei usu et aitab. Ning kes ütleb, et modeks määratud jõmm see kõige rohkem teab mis sobib ja mis ei sobi. Eks igayks võtab ju asja ikka oma mätta otsast ja isiklikult kuigi me enamasti väidame, et nothing personal just business 

SV1000N, 525SX, Rajad
-
- Mode
- Tsikkel: Kawaspa
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 127 korda
Ma olen küll nn "noorliige" - see liige kõlab vastikult, aga noor imeilusti - kuid sellegi poolest julgen siin korra prääksatada ehk siis enda pisukese kogemuse põhjal mõtteid mõlgutada.
Teeme nii, et mina kui võrriomanik ja noorliige ei puutu asjasse.
Misasi see biker.ee olema peaks? Kas mõnusate huumorivendade kodu, mõnusate mõtlejate kodu? Mõnusate remondimeeste kodu? Mõnusate egomeeste kodu?
Kõigi 2-l ja 4-l rattal liikujate kodu ta olla ei saa, neid on selleks liiga palju ning liiga erineva mõttemaailmaga.
Eestis toimib minu arvates hetkel ainult 1 foorum, millel on üsna kolossaalne kasutajaskond ja isegi teatav respekt - hinnavaatluse foorum. Miks see toimib? Miks saab sealt alati asjalikku nõuannet?
Olen siiani lihtsalt lugenud ja otse pöördunud inimese poole, kes tundub asja jagavat. Ehk siis toimin nagu kaan
imen infot aga teistele ei anna.
Mina ootan huviga Motopaksu arvamust
Mina kahjuks ei taha küsida avalikult mitte midagi, kuna kogemusest tean, et valatakse sitaga kohe üle.
Teeme nii, et mina kui võrriomanik ja noorliige ei puutu asjasse.
Misasi see biker.ee olema peaks? Kas mõnusate huumorivendade kodu, mõnusate mõtlejate kodu? Mõnusate remondimeeste kodu? Mõnusate egomeeste kodu?
Kõigi 2-l ja 4-l rattal liikujate kodu ta olla ei saa, neid on selleks liiga palju ning liiga erineva mõttemaailmaga.
Eestis toimib minu arvates hetkel ainult 1 foorum, millel on üsna kolossaalne kasutajaskond ja isegi teatav respekt - hinnavaatluse foorum. Miks see toimib? Miks saab sealt alati asjalikku nõuannet?
Olen siiani lihtsalt lugenud ja otse pöördunud inimese poole, kes tundub asja jagavat. Ehk siis toimin nagu kaan

Mina ootan huviga Motopaksu arvamust
Mina kahjuks ei taha küsida avalikult mitte midagi, kuna kogemusest tean, et valatakse sitaga kohe üle.
Aga mulle meeldib.
ohjah.... igivana aegajalt üleskerkiv küsimus: Miks ma siin olen? Mis on kõige selle mõte?
Tegelikult aga..... Ma ei oska muud kosta, kui et säilitagem tolerantsus. Ja pidagem meeles pika thread'i seadust: on aint aja küsimus, kui asi läheb kellegi isiklikuks egotripiks
Ehk siis täpsemalt:
Noorus ongi selline unelmates, unistustes ja fantaasiates ekslev pinnapealne ja emotsionaalne kogum, kes alles teeb endale selgeks käitumisreegleid ning kompab lubatavuse piire. Selleks noorus ongi. Meie (vanemate inimeste) roll on neile neid piire kogu aeg meelde tuletada.
Aga et mitte teha sellest vastusest järjekordses pikas threadis sisalduvat oponenti mahategevat egotrippi, on mul ka üks ettepanek: kas on oleks võimalik igat postitust hinnata (à la Delfi), siis saaksid tavakasutajad teha modede tööd kergemaks filtreerides saasta ja jättes modele vaid DEL vajutamise rõõmu?
Tegelikult aga..... Ma ei oska muud kosta, kui et säilitagem tolerantsus. Ja pidagem meeles pika thread'i seadust: on aint aja küsimus, kui asi läheb kellegi isiklikuks egotripiks

Ehk siis täpsemalt:
sa oled lihtsalt ära unustanud, milline kraade sa ise tiinekana olidpaljuski on tänane biker.ee noorte rullnokkade ja tühikargajate kasvulavaks.

Palju meil siin rahvast on? 5000? Mis iganes, point selles, et me ei moodusta ühist päriselu tutvusringkonda, milles omavaheline tundmine, sotsiaalne side, abistamine ja tolerantsus on enesestmõistetav. me oleme kari anonüümikuid ja ükskõik millises samalaadses keskkonnas vajuvad kõrged aated varem või hiljem ja vähem või rohkem varju alla. (vt ka pika threadi reegel.)Kadumas on tolerantsus, soov aidata, humaansus. Ehk pisult liialdades kuid siiski on bikeril oht muutuda Delfi sarnaseks peldikuseinaks kus parema puudumisel saab anonüümselt kaaskodanikule solki kaela valada, sõimata teisi käblikuteks ja praalida üle igasuguse talutavuse piiri.
üks inimene võib väsida ja lahkuda, kuid kari läheb edasi, uus põlvkond kasvab peale. Need, kes juba ammusest ajast motolistis on, võivad kinnitada, et kõik see oleks nagu juba olnud: algas sõpruskonnast, kiire liikmeskonna paisumine, vaidlused-verbaalsed sõjad, särgirebimised ja ustepaugutamised. Praeguseks on motolist vaibunud ja suur osa tegelasi (ülltus-üllatus!) bikeris hingekirjas. Nii et ega see jama enne lõppe, kui keegi mõtleb välja mingi uudse suhtlemisformaadi.Kui kaua läheb aega kui bikeri hinged ja elushoidjad löövad käega ja jätavad selle jura kus 20.
Rohkem tolerantsust! Las noorus mehistub ja karastub. Aga selline see noorus on (kusjuures mitte ainult tänapäeval, on kogu aeg olnud, aint väljendusformaat on teine olnud). Küll see neil üle läheb või küll nad ära lähevad.Rollerid .......... ja mida ma sealt ei leidnud oli asjalik info kuidas üht või teist viga parandada jne. Küll aga oli seal tonnide viisi postitusi "ah" "JEE" "Ruulib" jne. Teemad mida võis vähebi liigitada motondusega seonduvaks tiirles 2-3 margi ümber ja enamasti seisnes üksteise materdamise või ulmeliste projektide linkimisega. Sorry, kuidas peaks selline asi biker.ee keskonda sobituma eeldades, et sellel ka mingi reaalne eesmärk oleks ?
Aga et mitte teha sellest vastusest järjekordses pikas threadis sisalduvat oponenti mahategevat egotrippi, on mul ka üks ettepanek: kas on oleks võimalik igat postitust hinnata (à la Delfi), siis saaksid tavakasutajad teha modede tööd kergemaks filtreerides saasta ja jättes modele vaid DEL vajutamise rõõmu?
Igatsen aegu kui oli võibolla 100+ kasutajat, rollerite foorumit veel ei olnud ega muid mõtetusi. Admin, Mode, User.. olid rohkem nagu rankinguna - praegu on selline mulje nagu sõjaväes, et saad "modeks" siis kukud kohe noori ********* nii mis jäksad... ajuvaba.
Mode tõesti vahest korrastas ja kustutas mõne posti kui mingi mõttekäiguga väga mööda pandi või aeti lihtsalt möla... praegused enamus moded tõmbavad vee juba siis teemale/postile peale kui see lihtsalt nende jaoks ebahuvitav tundub.
Näiteks nädal aega tagasi oli teemaks kroomvärv ja selle tegemine jne. Mõnda aega tagasi ma enam selle teema pealkirja ei mäletanud, ei teadnud kus all see olla võiks sest neid ERINEVAID alamteemasi on nii sitta kanti, et selle ÜHE TEEMA võid suht iga teema alla toppida ja siis kui otsingut üritasin kasutada leidsin sõna peale "kroomvärv" kõike muud kui seda mida vaja.. põhiline otsingu tulemus oli: "kroomi p*** ja muu sarnane mula jutt, et kui jura see kroom on ja mida iganes" Ühesõnaga kasutu...
Pika tuhnimise peale sain muidugi vajaliku infi kätte aga 2 a. tagasi oleks see käinud paari sekundiga.
Näiteks oli vaja teha mingi alamteema "fleim" no wtf.. ja siis ulute, et foorum on käest ära?!
Tükk aega pole vaevund siin foorumis sõna võtma ja veelvähem korda pidama... üks hetk tuli modesi juurde nagu seeni peale vihma ja siis hakkas järsku ilge maailmaparandamine ja ülereguleerimine. Täiesti haledaks kiskus ära!
Mitte midagi isiklikku vms. aga no mingi keelepolitsei no palun süttige... mind vähe kotib kas mõttetu on ühe t-ga või kahe t-ga... who gives a fuck? Mind huvitab, et ma oma vajaliku infi võimalikult kiiresti kätte saaks ja selles piires, et oleks mõistetav..
kondel [Motobot: õige on "gondel"] või gondel.. mul ükskõik, saan ju vähemalt aru mis värk on aga sinna juurde ei ola vaja ju tulla mölisema, et keegi ple koolis kirjutama õppind ning johtuvalt sellest niu-niu`st kisubki kohe teema täielikult off topicusse!
Samas vaimus edasi panna siis varsti on tõesti see biker.ee üks räige ala delfi peldikusein.
Minu idee oleks, et lihtsalt asja vähe kokku tagasi võtta ja ebavajalikud alamteemad minema visata, mis ei tee muud kui annavad õigustatud võimaluse läbuks!
Ja kui ongi kohe nii igav, et sittagi muud teha pole kui tulla siia ja hakata idiootsusi genereerima siis parem avastage enda jaoks selline koht nagu "jutukas" tulge ajage oma möla seal ja tehke kino palju jagub.. Iseasi kui muidugi sinna jutukasse sisse pääseb sest mõned eri kuradi friigistund veteranid vist lihtsalt uut liha ei seedi.
A mis sa teed? Ma ei tee midagi ja vaatan lihtsalt pealt sest ma ei viitsi enam... vähemalt lõpuks hakkas üldsuseni jõudma tõsiasi, et midagi on P.
Mode tõesti vahest korrastas ja kustutas mõne posti kui mingi mõttekäiguga väga mööda pandi või aeti lihtsalt möla... praegused enamus moded tõmbavad vee juba siis teemale/postile peale kui see lihtsalt nende jaoks ebahuvitav tundub.
Näiteks nädal aega tagasi oli teemaks kroomvärv ja selle tegemine jne. Mõnda aega tagasi ma enam selle teema pealkirja ei mäletanud, ei teadnud kus all see olla võiks sest neid ERINEVAID alamteemasi on nii sitta kanti, et selle ÜHE TEEMA võid suht iga teema alla toppida ja siis kui otsingut üritasin kasutada leidsin sõna peale "kroomvärv" kõike muud kui seda mida vaja.. põhiline otsingu tulemus oli: "kroomi p*** ja muu sarnane mula jutt, et kui jura see kroom on ja mida iganes" Ühesõnaga kasutu...
Pika tuhnimise peale sain muidugi vajaliku infi kätte aga 2 a. tagasi oleks see käinud paari sekundiga.
Näiteks oli vaja teha mingi alamteema "fleim" no wtf.. ja siis ulute, et foorum on käest ära?!
Tükk aega pole vaevund siin foorumis sõna võtma ja veelvähem korda pidama... üks hetk tuli modesi juurde nagu seeni peale vihma ja siis hakkas järsku ilge maailmaparandamine ja ülereguleerimine. Täiesti haledaks kiskus ära!
Mitte midagi isiklikku vms. aga no mingi keelepolitsei no palun süttige... mind vähe kotib kas mõttetu on ühe t-ga või kahe t-ga... who gives a fuck? Mind huvitab, et ma oma vajaliku infi võimalikult kiiresti kätte saaks ja selles piires, et oleks mõistetav..
kondel [Motobot: õige on "gondel"] või gondel.. mul ükskõik, saan ju vähemalt aru mis värk on aga sinna juurde ei ola vaja ju tulla mölisema, et keegi ple koolis kirjutama õppind ning johtuvalt sellest niu-niu`st kisubki kohe teema täielikult off topicusse!
Samas vaimus edasi panna siis varsti on tõesti see biker.ee üks räige ala delfi peldikusein.
Minu idee oleks, et lihtsalt asja vähe kokku tagasi võtta ja ebavajalikud alamteemad minema visata, mis ei tee muud kui annavad õigustatud võimaluse läbuks!
Ja kui ongi kohe nii igav, et sittagi muud teha pole kui tulla siia ja hakata idiootsusi genereerima siis parem avastage enda jaoks selline koht nagu "jutukas" tulge ajage oma möla seal ja tehke kino palju jagub.. Iseasi kui muidugi sinna jutukasse sisse pääseb sest mõned eri kuradi friigistund veteranid vist lihtsalt uut liha ei seedi.
A mis sa teed? Ma ei tee midagi ja vaatan lihtsalt pealt sest ma ei viitsi enam... vähemalt lõpuks hakkas üldsuseni jõudma tõsiasi, et midagi on P.
Viimati muutis madone, 12 Jaan 2006, 19:48, muudetud 1 kord kokku.
-
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 118 korda
Vot siin ongi nüüd see küsimus, et kuidas keegi seda foorumit ette kujutab. Kui tegu on tehnikafoorumiga, kus vaid tehniline jutt ja õpetused, siis jah võib pooled teemad minema visata ja asi on täiega metsa läinud. Kui aga virtuaalse sõpruskonnaga, kellel ühine huvi motonduse vastu, siis umbkaudu selline asi välja kukubki, et muu hulgas räägitakse ka mootorratastest.
Mis keelepolitseisse puutub, siis tegelikult oleks vaja küll. Üks asi on mõtetus vs. mõttetus, hoopis teine lugu on selliste postidega mida tõesõna peab mitu korda ja süvenenult lugema, et üldse aru saada, millest jutt käib. Kuigi mõnede isikute puhul on selle soga varju peituva jutu mõte iseenesest täiesti asjalik.
Mis keelepolitseisse puutub, siis tegelikult oleks vaja küll. Üks asi on mõtetus vs. mõttetus, hoopis teine lugu on selliste postidega mida tõesõna peab mitu korda ja süvenenult lugema, et üldse aru saada, millest jutt käib. Kuigi mõnede isikute puhul on selle soga varju peituva jutu mõte iseenesest täiesti asjalik.
Joel
Kindlasti on see nn. keelepolitsei abiks ja tore.. aga tehku siis vaikse sahinaga oma asi ära ja asi korras, parandagu kellegi valesti kirjutatud gondel kondli* [Motobot: õige on "gondli*"] ja kõik eksole.. pole vaja veel lisaks hakata juurde prääxuma.. ärgem saagem minust valesti aru, Mariöö on üks vinge tibi ja retsept talle, et ta sellega tegeleda viitsib. (w)
Mina alguses kujutasingi seda foorumit ette kui rohkem tehnilise kohana.. kus siis veel on ost müük, üritused ja mõnda kasulikku ning niisama pläma ajamiseks jutukas!
Hetkel on kõik vastupidi.. siin aetakse räiged kelbast ja jutukas saadakse lõpuks reaalne vastus või lahendus oma probleemile.
OK.. ma off!
Mina alguses kujutasingi seda foorumit ette kui rohkem tehnilise kohana.. kus siis veel on ost müük, üritused ja mõnda kasulikku ning niisama pläma ajamiseks jutukas!
Hetkel on kõik vastupidi.. siin aetakse räiged kelbast ja jutukas saadakse lõpuks reaalne vastus või lahendus oma probleemile.
OK.. ma off!
-
- Tsikkel: rod ja pooleli xs
- Tänatud: 1 kord
mis siin salata, mingis osas on kameeleoni jutt täiesti õigustatud. kui miski konkreetselt huvitab, siis lihtne seda leida pole, kindlasti mängib minu osas rolli oskamatus foorumis midagi otsida... vana peeru (mind) ei ole lihtne valssi tantsima õpetada.
tunnistan end ka süüdi jahumise/mölisemise/teemast mööda panemise osas, sest minu jaoks on foorum peale kuiva info ka suhtlemise koht. inimestega kes huvituvad teatud valdkonnast. ma ei kujuta ette näiteks transpordifirmat (suvaline näide), kus inimesed räägivad terve päeva ainult saadetava/saadava kauba tonnidest, kategooriatest ning deklaratsioonidest. reaalsus on see, et ca pool kui mitte rohkem on tööga mitte seotud suhtlust. ka lihtsat mulaajamist. miks peaks foorum erinema päris elust? kõik kunstlikud keskkonnad kipuvad mingi aja jooksul välja surema.
mis puutub rolleriteemat, siis kes meist võib endale rinnale taguda ja väita, et vanuses 14-15 oli mõistus kodus, ringi möllamisele eelistas päevakajalist vestlust endast vanemate haritlaste seltskonnas? oma poega kõrvalt jälgides (sai detsembris 17) võin öelda, et see on kolm totaalselt erinevat ellusuhtumist - vanus 13, vanus 15 ja vanus 17. kel omal teismelised kodus, need teavad. siin ei saa midagi teha, vanuse lisandudes muutub ka ellusuhtumine. rohkem sallivust rolerihuntide osas, nende jaoks on foorumid eelkõige sotsiaalse lävimise paigad ning info vahetus on teisejärguline. jah, kustutame ära 20 smileyt ning hüüatused lahe, jee ning ruulib, kuid ülejäänus olgem sallivad.
mis puutub teistesse motofoorumitesse mujal, siis soome ja mingi usa foorumis on samuti verbaalset kõhulahtisust, ebaolulist infot ning teemasid, mida siia ei lisata iialgi või mis iin kustutataks eos. vähemalt seni kuni keegi modedest vähegi modeda viitsib.
mida siis teha. ei oska minagi mingit mõistlikku vastust anda, kuna "kogemus" kui selline on mul suht lühike. võibolla oleks lahendus foorumi konkreetsem liigendamine, selles suhtes mulle meeldib soomlaste sarnane üritus http://www.moottoripyora.org/cgi-bin/pa ... nboard.cgi .
seal on eraldi teemad konkreetsetesse tsiklimarkidesse puutuva info osas, ürituste, varustuse ja muude osas. ning alagrupp nimega paskanjauhanta - koht kus võib vabalt oma möla ajada. tahad mölada, võtad sõna viimatimainitud kohas, otsid muud inffi, leiad ka selle alagrupi üles. moded hoolitsevad selle eest, et algatatud teemad õigesse kohta satuvad.
eeltoodu on minu seisukoht, iseasi, kas see oli ka väljaütlemist väärt.
tunnistan end ka süüdi jahumise/mölisemise/teemast mööda panemise osas, sest minu jaoks on foorum peale kuiva info ka suhtlemise koht. inimestega kes huvituvad teatud valdkonnast. ma ei kujuta ette näiteks transpordifirmat (suvaline näide), kus inimesed räägivad terve päeva ainult saadetava/saadava kauba tonnidest, kategooriatest ning deklaratsioonidest. reaalsus on see, et ca pool kui mitte rohkem on tööga mitte seotud suhtlust. ka lihtsat mulaajamist. miks peaks foorum erinema päris elust? kõik kunstlikud keskkonnad kipuvad mingi aja jooksul välja surema.
mis puutub rolleriteemat, siis kes meist võib endale rinnale taguda ja väita, et vanuses 14-15 oli mõistus kodus, ringi möllamisele eelistas päevakajalist vestlust endast vanemate haritlaste seltskonnas? oma poega kõrvalt jälgides (sai detsembris 17) võin öelda, et see on kolm totaalselt erinevat ellusuhtumist - vanus 13, vanus 15 ja vanus 17. kel omal teismelised kodus, need teavad. siin ei saa midagi teha, vanuse lisandudes muutub ka ellusuhtumine. rohkem sallivust rolerihuntide osas, nende jaoks on foorumid eelkõige sotsiaalse lävimise paigad ning info vahetus on teisejärguline. jah, kustutame ära 20 smileyt ning hüüatused lahe, jee ning ruulib, kuid ülejäänus olgem sallivad.
mis puutub teistesse motofoorumitesse mujal, siis soome ja mingi usa foorumis on samuti verbaalset kõhulahtisust, ebaolulist infot ning teemasid, mida siia ei lisata iialgi või mis iin kustutataks eos. vähemalt seni kuni keegi modedest vähegi modeda viitsib.
mida siis teha. ei oska minagi mingit mõistlikku vastust anda, kuna "kogemus" kui selline on mul suht lühike. võibolla oleks lahendus foorumi konkreetsem liigendamine, selles suhtes mulle meeldib soomlaste sarnane üritus http://www.moottoripyora.org/cgi-bin/pa ... nboard.cgi .
seal on eraldi teemad konkreetsetesse tsiklimarkidesse puutuva info osas, ürituste, varustuse ja muude osas. ning alagrupp nimega paskanjauhanta - koht kus võib vabalt oma möla ajada. tahad mölada, võtad sõna viimatimainitud kohas, otsid muud inffi, leiad ka selle alagrupi üles. moded hoolitsevad selle eest, et algatatud teemad õigesse kohta satuvad.
eeltoodu on minu seisukoht, iseasi, kas see oli ka väljaütlemist väärt.
Sex is like a card game, if you don't have a good partner, then you better have a good hand ...
I don't give a shit, I don't take any shit, I'm not in the shit busines!
I don't give a shit, I don't take any shit, I'm not in the shit busines!
Ütlen ausalt, et hetkel polnud aega kõiki postitusi siin läbi lugeda, aga eile õhtul tuli mul endal ka kerge tüdimus peale, kui värskete postituste hulgas oli valdavas enamuses jama. Ise nägin jätkamiseks kahte võimalust:
a) läbu läheb edasi ja paljudel asjalikel tegelastel ei ole enam tahtmist siin üldse sõna võtta ning tulemuseks on läbu-läbu (vaikselt tunnistan, et viimasel ajal ma ise loen ainult mõnda üksikut teemat);
b) läbeb läbu sõjaks, ehk siis kustutatakse kogu läbu sh. "kes see m**n*/***e/jobu/jne. mingi teema/postituse kustutas". Paljude jaoks on see kindlasti probleem ja nad lõpetaksid biker.ee kasutamise, aga samas asjalikum seltskond jääks.
Kui aus olla, siis ise pooldan viimast. Vabandan, kui kellegi mõtteid kordasin.
Tervitades
Sys
a) läbu läheb edasi ja paljudel asjalikel tegelastel ei ole enam tahtmist siin üldse sõna võtta ning tulemuseks on läbu-läbu (vaikselt tunnistan, et viimasel ajal ma ise loen ainult mõnda üksikut teemat);
b) läbeb läbu sõjaks, ehk siis kustutatakse kogu läbu sh. "kes see m**n*/***e/jobu/jne. mingi teema/postituse kustutas". Paljude jaoks on see kindlasti probleem ja nad lõpetaksid biker.ee kasutamise, aga samas asjalikum seltskond jääks.
Kui aus olla, siis ise pooldan viimast. Vabandan, kui kellegi mõtteid kordasin.
Tervitades
Sys
-
- Tsikkel: Joone all on miskit
- Tänatud: 13 korda
- Kontakt:
madone kirjutas:Igatsen aegu kui oli võibolla 100+ kasutajat, rollerite foorumit veel ei olnud ega muid mõtetusi. " ... üks hetk tuli modesi juurde nagu seeni peale vihma ja siis hakkas järsku ilge maailmaparandamine ja ülereguleerimine. Täiesti haledaks kiskus ära!
Seda olen ka enne maininud ja siinkohal veel, et kui see ongi üks suur probleem, et modesi liiga palju, siis pakun ennast kohe esimeseks, kellelt mode õigused ära võtta.
Läbu ja fleimi osakond peab olema, ja niisama pulli ja bulli teemasi, liiga kuivaks ei saa ühtegi asja teha..aga kui üle ühe teemad lähevad läbuks... ma ei üritagi lahendusi pakkuda.. vähemalt õigekirja kallal õiendamise pattu pole mina kordagi teinud ja selles osas kaasa aidanud.
Kk
-
- Mode
Absoluutselt ainult kättevõtmise asiFazer kirjutas:Minu arvates on MadOne'il tuline õigus. Ainuke probleem jutukaga on see, et sinna ei saa igast arvutist sisse...Äkki saab mingi lihtsama variandi softi üles lasta või midagi...?

Silma jäi kellegi tuhat modet, teen mis tahan fraas - see on muide õige - hierarhia peab olema ja paraku ei ole nii, et muhe motomees ja jutuvestja on hea moderaator.
Hinnata tuleks peale postide ka kasutajat, seda eriti ärilises mõttes. Kui ikka näiteks (vabanda Jannes) Jannes mul naha üle kõrvade tõmbab, siis oleks hea kui saaks panna -5 palli koos kommentaari ja sündmuste käiguga ta profiili alla kirja ehk koos tõestusega ubamehed liistule võtta. Küll neil häbi hakkab kui igapäev enda nime juures suurt kirja: Eluleim näevad.
Ja tekib neid libausereid, aga mitte kauaks, nad väsivad.
Kogu mu jutt on rangelt minu isiklik arvamus.
Viimati muutis AzA, 12 Jaan 2006, 22:13, muudetud 1 kord kokku.
Aga mulle meeldib.
nii nüüd küll vist massiliseks kirumiseks lahti läinud, aga seda samust arvan minagi...olen siiamaani olnud vaikne lugeja ja vahest arva kuhugi postitanud ikka ka.Kui kunagi siia registreerisin ja veel tsiklit ei omanud, mõtlesin, et nii kui ratta saan teen ka siinsete kasutajatega tutvust ja sõidan ka kohale kokkutulekutele jne...aga nüüd ma selles enam nii kindel ei ole, rahvaarv on metsikult suureks kasvanud, ntx see pitsa söömine mis teil ükskord oli juba sinna tuli massiliselt rahvast kohale ja ei jõua niikuinii mingit tuvust sobitada.Teemadega see lugu, et lihtsale küsimusele vastatakse keeruliselt ja jahutakse jumal teab millest, mitte ,et otse välja öeldaks. 10 esimest inimest arvavad ja 11 inimene seda alles kinnitab, pikadel teemadel 6-7 lehte puhast spämmi vaja läbi lapata enne kui asjaliku midagi leiad.Palju leiab ka ropendamist ja släng kirjastiili mis foorumi eriti nagu ei sobi. Ainult avaldasin arvamust!!!
Honda CBR600F, Yamaha R1
Esiteks siis kirjutan rolleri foorumi kohta: Seal on tõesti väga palju vaidlemist ja mõttetut läbu jne, kuid kui selle foorumi kasutajateks on noored vanuses peamiselt 14-17 siis pole see ju mingi ime.
Keegi kirjutas et n.ö "suurte rataste foorumi" kasutajad võiksid ka ju aidata sealseid rolleriste, siis mina olen sellega täitsa päri. Seni olen silmanud ainut vist ühte suurte foorumi kasutajat kes seal on andnud arukaid postitusi.
Kui siin keegi kirjutas, et kui kustutada ära mingi teema ja siis tekib kohe uus teema asemele pealkirjaga "Miks mu teema ära kustutati" siis need moded võiksid sellistest asjadest õppust võtta ja järgmine kord näiteks peale teema kustutamist sellele kasutajale saata Es-si sisuga mida ta tegi valesti. Võib-olla seda tehakse aga mina sellest ei ole teadlik sest ühtegi minu teemat pole ära kustutatud.
Ja kui siin oli juttu sellest et foorumis on ilamtu palju kasutajaid no kurat alati võite ju teha resu sellele foorumile ja kõik ära kustutada. Muidugi siis olete alguses tagasi ja hakkab uuesti tulema läbutsejaid aga vähemalt on mõttetuid teemasid vähem ja ka kindlasti oleks aktiivseid kasutajaid vähem.
Keegi kirjutas et n.ö "suurte rataste foorumi" kasutajad võiksid ka ju aidata sealseid rolleriste, siis mina olen sellega täitsa päri. Seni olen silmanud ainut vist ühte suurte foorumi kasutajat kes seal on andnud arukaid postitusi.
Kui siin keegi kirjutas, et kui kustutada ära mingi teema ja siis tekib kohe uus teema asemele pealkirjaga "Miks mu teema ära kustutati" siis need moded võiksid sellistest asjadest õppust võtta ja järgmine kord näiteks peale teema kustutamist sellele kasutajale saata Es-si sisuga mida ta tegi valesti. Võib-olla seda tehakse aga mina sellest ei ole teadlik sest ühtegi minu teemat pole ära kustutatud.
Ja kui siin oli juttu sellest et foorumis on ilamtu palju kasutajaid no kurat alati võite ju teha resu sellele foorumile ja kõik ära kustutada. Muidugi siis olete alguses tagasi ja hakkab uuesti tulema läbutsejaid aga vähemalt on mõttetuid teemasid vähem ja ka kindlasti oleks aktiivseid kasutajaid vähem.
http://ziimu.risk.ee/stuff/rolleri%20pildid/ --> minu roller (Pildid on kasutaja r1s7o tehtud//respect)
Kildu peab ikka viskama ja läbustama ka natuke. Muidu läheb nagu jooniseks ehk.
Aga sellest hoolimata...
Läbu põhiprobleem on minu arust noorsoo suutmatuses esitada küsimusi viisil , et keegi sellest suudaks aru saada mida taha tahab.
Ehk siis minu arust võiks iga Bikeri kasutaja enne kui ta midagi küsib proovima oma peas paar korda sellele vastata ja siis küsima seda mis arusaamatuks jäi või midagi sellist.
Aga noh, minul pretsentsioone pole.
Moded on super. Isegi minu poste ei kustuta ära.
Mul pole millegi üle kurta.
Aga mis te siin rolleripoiste üle kurdate...nad tegid ühele sõpsile seal isegi korjanduse lausa kellel õnnetult läks ja puha.
Las lapsed läbustavad.
Parem ikka kui kuskil arvutifoorumis dukenukem theme.
Nii ehk satuvad vahest värske õhu kättegi
Aga sellest hoolimata...
Läbu põhiprobleem on minu arust noorsoo suutmatuses esitada küsimusi viisil , et keegi sellest suudaks aru saada mida taha tahab.
Ehk siis minu arust võiks iga Bikeri kasutaja enne kui ta midagi küsib proovima oma peas paar korda sellele vastata ja siis küsima seda mis arusaamatuks jäi või midagi sellist.
Aga noh, minul pretsentsioone pole.
Moded on super. Isegi minu poste ei kustuta ära.
Mul pole millegi üle kurta.
Aga mis te siin rolleripoiste üle kurdate...nad tegid ühele sõpsile seal isegi korjanduse lausa kellel õnnetult läks ja puha.
Las lapsed läbustavad.
Parem ikka kui kuskil arvutifoorumis dukenukem theme.
Nii ehk satuvad vahest värske õhu kättegi

-
- Mode
superhea näide postitustest, millised tekitavadki sodi püramiidi.point on hea kirjutas:Aa, sina oled see summutipuurija ju. Pole ime, et bikerist heal arvamusel ei ole, kuna sinu puurimismõte maha laideti. No eks puurige enda summuteid seal tartu foorumis
effekt on ülihea, kuna iga vähegi elukogenematum inimene hakkab ennast kaitsma ning siis on modedel käed jalad tööd täis.
ilma kahe eelmise postita jääks sellele täiega pohh kirjele lihtsalt halb mekk külge ja kogu moos (hommikul väsinud mode märkaks ja kustutaks), aga ei vanadel kõvadel tegijatel on vaja nn. "nokkadel" suu kinni panna sama lamedal moel.
edit: postija sai ise ka aru, mis ta tegi ning kustutas oma posti. muutsin ta nime point on heaks

Aga mulle meeldib.
-
- Mode
muigama võtab küll, aga ilus oleks kui muigeks jääkski. edasi fleimates:
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?p=1 ... ht=#102332
mõistataks, mitu asjalikku postitust antud teemas on?
üks? piisaks ju ometi ainult sellest asjalikust postitusest või mis?
kas nn. "rollumehed" ka "mõnitavad" njuubisid?
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?p=1 ... ht=#102332
mõistataks, mitu asjalikku postitust antud teemas on?
üks? piisaks ju ometi ainult sellest asjalikust postitusest või mis?
kas nn. "rollumehed" ka "mõnitavad" njuubisid?
Aga mulle meeldib.
Minupärast olgu kasvõi kõike vähem, aga peaasi et olgu asjalik. Pean silmas nii liikmeid, teemasid, kui postitusi.
Tõesõna, 3 päeva peale leiad heal juhul kolm teemat mis on väärt läbilugemist ja ka mingit infot sisaldavad.
Niinimetatud "vanade olijate" ärakaugenemine on hakanud juba ammu pihta.. sest see mis toimub on sõna otses mõttes moto-delfi ju. Masendav.
Külastan ise aeg-ajalt mootoripyöra.orgi ja hornetsnesti (99% siiski lugejana ainult, sest seal on pea tonnide viisi infot). Kummaski ei ole sellist läbu nagu on meil, miks? sest seal on täiskasvanud inimesed, ei ole rolleriste, kel pole veel ei haridust ega haritust. Poisid ei ole aru saanud, et vahel jääb sust targem mulje kui oled vait.. muuseas, toimib väga hästi vahel ka päriselus.
Kusjuures mõlemas eelmainitud foorumis visatakse nalja ja ka läbutatakse mingil määral, aga normaalsuse piires.
Oli/on korjandus Raulile, kes rolleriga haleda tünni sai, teema õilis ja tubli, aga krt noorte hasardist tingituna sisaldab ikkagi suures osas saastpostitusi. Saage aru, "kui raha saan, annan ka" ei maksa mitte midagi, post millel kaalu ka on, on post mis teatab tegudest.
Tehke rohkem tegusi ja vähem virtuaalrollerimatku.
Ja veel, kui bikerist on täiega pohh, no wtf üldse sisse regada siia siis??
Möla jaoks on delfi juba olemas ju, kui midagi teha pole, siis selle jaoks on jippi jne..
Tõesõna, 3 päeva peale leiad heal juhul kolm teemat mis on väärt läbilugemist ja ka mingit infot sisaldavad.
Niinimetatud "vanade olijate" ärakaugenemine on hakanud juba ammu pihta.. sest see mis toimub on sõna otses mõttes moto-delfi ju. Masendav.
Külastan ise aeg-ajalt mootoripyöra.orgi ja hornetsnesti (99% siiski lugejana ainult, sest seal on pea tonnide viisi infot). Kummaski ei ole sellist läbu nagu on meil, miks? sest seal on täiskasvanud inimesed, ei ole rolleriste, kel pole veel ei haridust ega haritust. Poisid ei ole aru saanud, et vahel jääb sust targem mulje kui oled vait.. muuseas, toimib väga hästi vahel ka päriselus.
Kusjuures mõlemas eelmainitud foorumis visatakse nalja ja ka läbutatakse mingil määral, aga normaalsuse piires.
Oli/on korjandus Raulile, kes rolleriga haleda tünni sai, teema õilis ja tubli, aga krt noorte hasardist tingituna sisaldab ikkagi suures osas saastpostitusi. Saage aru, "kui raha saan, annan ka" ei maksa mitte midagi, post millel kaalu ka on, on post mis teatab tegudest.
Tehke rohkem tegusi ja vähem virtuaalrollerimatku.
Ja veel, kui bikerist on täiega pohh, no wtf üldse sisse regada siia siis??
Möla jaoks on delfi juba olemas ju, kui midagi teha pole, siis selle jaoks on jippi jne..
it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.
Mis on biker.ee??
Heheh!!
Ei tea, aga enne ei uinu, kui pole korra juturullile pilku peale visanud.
Isiklikult ei tunne siit (tõenäoliselt) kedagi, aga virtuaalne (eba)sõpruskond kipub välja kujunema.
Ootan kirglikult momenti, mil tekib võimalus ühisüritusel kaas sahiseda.
Kõlagu loosungina: Ei Kyoto leppele!! Eestisse 24/30/12 suvi!!!
Heheh!!
Ei tea, aga enne ei uinu, kui pole korra juturullile pilku peale visanud.
Isiklikult ei tunne siit (tõenäoliselt) kedagi, aga virtuaalne (eba)sõpruskond kipub välja kujunema.
Ootan kirglikult momenti, mil tekib võimalus ühisüritusel kaas sahiseda.
Kõlagu loosungina: Ei Kyoto leppele!! Eestisse 24/30/12 suvi!!!
Aprillis Pegasuses!!!
-
- Tsikkel: Hmmmm, peab sebima midagi!
- Tänanud: 127 korda
- Tänatud: 50 korda
Lugesin kõik postid läbi ja üle pika aja miski asjalik teema tekkinud suht asjaliku aruteluga. kõik mitte asjalikud ja asjasse mitte puutuvad kommentaarid kustutasin lihtsalt ära.
Kõigepealt on mul 1 lihtne küsimus: kas meil on siin demokraatia või on see siin motopaksu pidu?
Kui on demokraatia, siis paneme rahvahääletusele, et mis edasi ja kuidas edasi, kui on motopaksu pidu, siis tema ütleb kuidas edasi.
1. variant on kõva tsensuur ja kõik üleliigne kustutada, siis foorum muutub väikemaks nii kasutajaskonnalt, kui postide osas.
2. variant on jätta nii nagu on, siis foorum kasvab, aga kahjuks läbu ja mõtetute liikmete arvel.
3. variant oleks teha miski kompromiss ja teha osa foorumit kinnisemaks, kuhu kõik ei pääse kirjutama ja kus oleks siis ainult asjalik info. muus osas läbustage aga edasi palju kulub.
Kõigepealt on mul 1 lihtne küsimus: kas meil on siin demokraatia või on see siin motopaksu pidu?
Kui on demokraatia, siis paneme rahvahääletusele, et mis edasi ja kuidas edasi, kui on motopaksu pidu, siis tema ütleb kuidas edasi.
1. variant on kõva tsensuur ja kõik üleliigne kustutada, siis foorum muutub väikemaks nii kasutajaskonnalt, kui postide osas.
2. variant on jätta nii nagu on, siis foorum kasvab, aga kahjuks läbu ja mõtetute liikmete arvel.
3. variant oleks teha miski kompromiss ja teha osa foorumit kinnisemaks, kuhu kõik ei pääse kirjutama ja kus oleks siis ainult asjalik info. muus osas läbustage aga edasi palju kulub.
Some rules can be bent. Others can be broken.
Танки грязи не боятся !!!
In god I trust, all others pay cash !
Ära usalda naist ... ja pidureid !
Танки грязи не боятся !!!
In god I trust, all others pay cash !
Ära usalda naist ... ja pidureid !
-
- Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
- Tänatud: 2 korda
biker.ee - vajalik minu arust. loll ja haige möla võiks olemata olla. no kui keegi ilma ei saa, siis on ju jutukas olemas ja seal materdagu teisi omataolisi, või kembelgu selle üle, et kes ikka on kõvem mees jne. Kui ikka on mingi haige teema algatatud, ei pea ju selles ilmtingimata osalema´ega laskuma teistega samale tasemele. keegi sysrg nimeline vend väitis,et biker.ee oleva mingi vanameeste klubi ja kutsus teisi noori baigivendi ühinema uude, tartus tekkivasse foorumisse. võib-olla ongi hea, jäävadki vanemad ja tagemad bikerisse alles ning jääb ka seda mõttetut möla vähemaks, mille pärast siin kangesti muretsetakse. tegelt peaks rahvas ikkagi vahel aru saama, millal on mingi jamaga kaasa mindud, millal aga ironiseeritakse mõttetu teema või postituse üle. ja kui mõni noor või algaja motohuviline tahab ikkagi midagi teada ja on nii tark, et julgeb enne küsida kui ise oma peaga tegema hakkab, pole selles ju midagi halba ning pole vaja ka mõtlematult seda venda kohe materdama hakata. mu algselt planeeritud kaherealine arvamus läks jälle veidi pikemaks. biig sorri , kui vääratused õigekirjas. (see viimane oli nüüd keelepolitseile). ise püüan edaspidi olla veel korrektsem, täpsem, lakoonilisem ja enne vastamist hoolikalt kõik läbi mõelda.
Lugesin ka mina kõik postid läbi ja osati olen kõikidega nõus.
Mis puutub rolleristidesse, siis selles osas hoiaksin oma suu kinni, sest kahjuks ei tea nende teemadest suurt midagi ja siiani pole nad ka mind häirinud. Kui nad ise oma foorumis hakkama saavad, miks siis peaks keegi kõrvalt torkima ja neid kasvatama? Las jutustavad just oma vanusele kohasel moel.
Hetk tagasi lugesin ühte rolleristide teemat, kui aus olla sisaldas see küllaldaselt informatsiooni, suhtlusviis lihtsalt vähe teistsugune, katsugem sellega harjuda. Igati siiras, ei mingit läbu, lihtsalt ohtralt slängi ja keerulisem eneseväljendus.
Probleem kui see seda on, peitub hoopis ülemises otsas, kus läbu tekitatakse just läbu pärast, sest midagi asjalikku ei osata teemasse lisada. Tihti on nii, et tehakse teema, paar korralikku vastust ja siis kirjutab keegi võib-olla mõnele segase, kuid tõenäoliselt mitte pahatahtlikult tehtud posti ja hetkega on läbustajad platsis.
Ei tahaks küll kellelegi näpuga näidata, aga no ei saa. Mulle tundub, et läbuks läks siis, kui nüüdseks auru välja lasknud lugupeetud kiirendajad foorumiga liitusid. (keegi ei hakka solvuma)
Ei viitsi pikemalt läbustada, las räägivad targemad, tänaseks foorum võtnud oluliselt puhtama kuju.
AzA, sinu kiun uutest-vanadest jne. ajab sita keema. Järelikult oled ise jobu kui ei suuda sulanduda. Pole ka mina siin foorumis mingi vana olija, saan erinevate inimestega hästi läbi ja näen pidevalt meie ümber koonduvaid uusi, kes rõõmuga vastu võetakse. Miks siis sind ei võeta?? Jobu oled, sellepärast ei võeta. Mis kanalisse puutub, siis registreerimine on vajalik selleks, et iga sinusugune jobu ei saaks näitseks minu nime all kanalisse tulla ja seal kõik peenega üle aisa saata, tao see endale pähe.
Vabandan teiste ees, kustutage ära kui üleliia lobisesin
peace
Mis puutub rolleristidesse, siis selles osas hoiaksin oma suu kinni, sest kahjuks ei tea nende teemadest suurt midagi ja siiani pole nad ka mind häirinud. Kui nad ise oma foorumis hakkama saavad, miks siis peaks keegi kõrvalt torkima ja neid kasvatama? Las jutustavad just oma vanusele kohasel moel.
Hetk tagasi lugesin ühte rolleristide teemat, kui aus olla sisaldas see küllaldaselt informatsiooni, suhtlusviis lihtsalt vähe teistsugune, katsugem sellega harjuda. Igati siiras, ei mingit läbu, lihtsalt ohtralt slängi ja keerulisem eneseväljendus.
Probleem kui see seda on, peitub hoopis ülemises otsas, kus läbu tekitatakse just läbu pärast, sest midagi asjalikku ei osata teemasse lisada. Tihti on nii, et tehakse teema, paar korralikku vastust ja siis kirjutab keegi võib-olla mõnele segase, kuid tõenäoliselt mitte pahatahtlikult tehtud posti ja hetkega on läbustajad platsis.
Ei tahaks küll kellelegi näpuga näidata, aga no ei saa. Mulle tundub, et läbuks läks siis, kui nüüdseks auru välja lasknud lugupeetud kiirendajad foorumiga liitusid. (keegi ei hakka solvuma)
Ei viitsi pikemalt läbustada, las räägivad targemad, tänaseks foorum võtnud oluliselt puhtama kuju.
AzA, sinu kiun uutest-vanadest jne. ajab sita keema. Järelikult oled ise jobu kui ei suuda sulanduda. Pole ka mina siin foorumis mingi vana olija, saan erinevate inimestega hästi läbi ja näen pidevalt meie ümber koonduvaid uusi, kes rõõmuga vastu võetakse. Miks siis sind ei võeta?? Jobu oled, sellepärast ei võeta. Mis kanalisse puutub, siis registreerimine on vajalik selleks, et iga sinusugune jobu ei saaks näitseks minu nime all kanalisse tulla ja seal kõik peenega üle aisa saata, tao see endale pähe.
Vabandan teiste ees, kustutage ära kui üleliia lobisesin
peace
Viimati muutis Pikk, 12 Jaan 2006, 11:48, muudetud 2 korda kokku.
Kes mett teeb, see mett sööb!
-
- Kontakt:
Kas ei oleks kuidagi võimalik panna teema tekitajat vastutama selle kulgemise eest?
Näiteks: Jukutom tekitas teema "Huumorit".Kas talle ei peaks andma selle teema tsenseerimise kohustust?
Ehk siis- igamees vastutagu ise oma pealkirja alla tekkivate mõtteavalduste eest!
Pisut irriteeriv mõte,mis?
Näiteks: Jukutom tekitas teema "Huumorit".Kas talle ei peaks andma selle teema tsenseerimise kohustust?
Ehk siis- igamees vastutagu ise oma pealkirja alla tekkivate mõtteavalduste eest!
Pisut irriteeriv mõte,mis?
Ei ole olemas tigedaid inimesi, on hoopis vähe huumorit!
-
Teema algataja - Postitusi: 572
Ausalt öeldes ehmatasin päris ära.piiks kirjutas:Lugesin kõik postid läbi ja üle pika aja miski asjalik teema tekkinud suht asjaliku aruteluga. kõik mitte asjalikud ja asjasse mitte puutuvad kommentaarid kustutasin lihtsalt ära.
See mis oli algselt mõeldud pisikese mõtteavaldusena kipub kasvama protestimarsiks läbu ja leimi vastu.
On väga positiivne , et on tulnud palju asjalike soovitusi. Kindlasti ei ole sysil või motopaksul võimalik neid kõiki korraga rakendada aga ülal mainitud postitustest jääb mulje, et valdav enamus kvantitatiivsest liikmeskonnast on seisukohal:
1) Rangem kontroll läbu üle. Kui see tähendab osade kasutajate pahameelt siis las virisevad, kuid foorum muutub selgemaks, kompaktsemaks, asjalikumaks.
2) Reguleerida kasutajate õigusi postitada erinevates teemades. Võiks ju olla eraldi registreerumine rolleri ja bikeri kasutajaks. Seega kes kirjutab rolleri teemas ei saa oma puberteeti välja elada bikeris. Samuti ei kipu suuremad poisid siis ka rolleri foorumisse moraalitsema. Piisab kui moded saavad redigeerida mõlemaid foorumeid.
3) Ehk oleks mõtekas üle vaadata teemade ja alamfoorumite liigendus. Kui on tehnika foorum siis sinna ainult tehnilised ja konkreetsed postitused jne.
Ehk oleks aeg Motopaksul jagada oma mõtteid bikeri edasisest käekäigust. Ei ole kellelgi meist õigust ettekirjutada mida ta peab või ei pea tegema. Samas on piisavalt suureks hädakellaks põliste bikerlaste nurin tekkinud olukorra üle. Kes on siis bikerile vajalikud? Kas minupoolt teemat algatades väljatoodud bikerlased ja nende mõttekaaslased või kahjuks küll valdava enamuse moodustavad puberteetikud või pehmemalt öeldes väheldase haritusega ja puuduliku sotsiaalse inteligentsiga kasutajad.
Olen nõus piiksu küsimusega, kas meil on demokraatia või diktatuur. Kui asjalikud mehed oma mõõdu täis saavad ja pillid kotti panevad ning koos uue foorumi teevad sureb biker.ee varsti välja. Pole lihtsalt enam kedagi kes suudaks kompetentselt ja kogemustele tuginedes vastata. Jäävad vaid soolapuhujad ja tühikargajad.
LP Site owner
Ehk paned siia ka oma käe alla ja kirjutad ehk veidi lahti kuidas sina bikeri tuleviku näed.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.