MIS ON BIKER.EE

Kasutaja avatar

AzA
Mode
Tsikkel: Kawaspa
Tänanud: 435 korda
Tänatud: 127 korda

Lugemata postitus Postitas AzA »

Ma olen küll nn "noorliige" - see liige kõlab vastikult, aga noor imeilusti - kuid sellegi poolest julgen siin korra prääksatada ehk siis enda pisukese kogemuse põhjal mõtteid mõlgutada.
Teeme nii, et mina kui võrriomanik ja noorliige ei puutu asjasse.

Misasi see biker.ee olema peaks? Kas mõnusate huumorivendade kodu, mõnusate mõtlejate kodu? Mõnusate remondimeeste kodu? Mõnusate egomeeste kodu?
Kõigi 2-l ja 4-l rattal liikujate kodu ta olla ei saa, neid on selleks liiga palju ning liiga erineva mõttemaailmaga.
Eestis toimib minu arvates hetkel ainult 1 foorum, millel on üsna kolossaalne kasutajaskond ja isegi teatav respekt - hinnavaatluse foorum. Miks see toimib? Miks saab sealt alati asjalikku nõuannet?

Olen siiani lihtsalt lugenud ja otse pöördunud inimese poole, kes tundub asja jagavat. Ehk siis toimin nagu kaan :( imen infot aga teistele ei anna.

Mina ootan huviga Motopaksu arvamust
Mina kahjuks ei taha küsida avalikult mitte midagi, kuna kogemusest tean, et valatakse sitaga kohe üle.
Aga mulle meeldib.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Foorumist. Ettepanekud ja kriitika”