MIS ON BIKER.EE
ohjah.... igivana aegajalt üleskerkiv küsimus: Miks ma siin olen? Mis on kõige selle mõte?
Tegelikult aga..... Ma ei oska muud kosta, kui et säilitagem tolerantsus. Ja pidagem meeles pika thread'i seadust: on aint aja küsimus, kui asi läheb kellegi isiklikuks egotripiks
Ehk siis täpsemalt:
Noorus ongi selline unelmates, unistustes ja fantaasiates ekslev pinnapealne ja emotsionaalne kogum, kes alles teeb endale selgeks käitumisreegleid ning kompab lubatavuse piire. Selleks noorus ongi. Meie (vanemate inimeste) roll on neile neid piire kogu aeg meelde tuletada.
Aga et mitte teha sellest vastusest järjekordses pikas threadis sisalduvat oponenti mahategevat egotrippi, on mul ka üks ettepanek: kas on oleks võimalik igat postitust hinnata (à la Delfi), siis saaksid tavakasutajad teha modede tööd kergemaks filtreerides saasta ja jättes modele vaid DEL vajutamise rõõmu?
Tegelikult aga..... Ma ei oska muud kosta, kui et säilitagem tolerantsus. Ja pidagem meeles pika thread'i seadust: on aint aja küsimus, kui asi läheb kellegi isiklikuks egotripiks

Ehk siis täpsemalt:
sa oled lihtsalt ära unustanud, milline kraade sa ise tiinekana olidpaljuski on tänane biker.ee noorte rullnokkade ja tühikargajate kasvulavaks.

Palju meil siin rahvast on? 5000? Mis iganes, point selles, et me ei moodusta ühist päriselu tutvusringkonda, milles omavaheline tundmine, sotsiaalne side, abistamine ja tolerantsus on enesestmõistetav. me oleme kari anonüümikuid ja ükskõik millises samalaadses keskkonnas vajuvad kõrged aated varem või hiljem ja vähem või rohkem varju alla. (vt ka pika threadi reegel.)Kadumas on tolerantsus, soov aidata, humaansus. Ehk pisult liialdades kuid siiski on bikeril oht muutuda Delfi sarnaseks peldikuseinaks kus parema puudumisel saab anonüümselt kaaskodanikule solki kaela valada, sõimata teisi käblikuteks ja praalida üle igasuguse talutavuse piiri.
üks inimene võib väsida ja lahkuda, kuid kari läheb edasi, uus põlvkond kasvab peale. Need, kes juba ammusest ajast motolistis on, võivad kinnitada, et kõik see oleks nagu juba olnud: algas sõpruskonnast, kiire liikmeskonna paisumine, vaidlused-verbaalsed sõjad, särgirebimised ja ustepaugutamised. Praeguseks on motolist vaibunud ja suur osa tegelasi (ülltus-üllatus!) bikeris hingekirjas. Nii et ega see jama enne lõppe, kui keegi mõtleb välja mingi uudse suhtlemisformaadi.Kui kaua läheb aega kui bikeri hinged ja elushoidjad löövad käega ja jätavad selle jura kus 20.
Rohkem tolerantsust! Las noorus mehistub ja karastub. Aga selline see noorus on (kusjuures mitte ainult tänapäeval, on kogu aeg olnud, aint väljendusformaat on teine olnud). Küll see neil üle läheb või küll nad ära lähevad.Rollerid .......... ja mida ma sealt ei leidnud oli asjalik info kuidas üht või teist viga parandada jne. Küll aga oli seal tonnide viisi postitusi "ah" "JEE" "Ruulib" jne. Teemad mida võis vähebi liigitada motondusega seonduvaks tiirles 2-3 margi ümber ja enamasti seisnes üksteise materdamise või ulmeliste projektide linkimisega. Sorry, kuidas peaks selline asi biker.ee keskonda sobituma eeldades, et sellel ka mingi reaalne eesmärk oleks ?
Aga et mitte teha sellest vastusest järjekordses pikas threadis sisalduvat oponenti mahategevat egotrippi, on mul ka üks ettepanek: kas on oleks võimalik igat postitust hinnata (à la Delfi), siis saaksid tavakasutajad teha modede tööd kergemaks filtreerides saasta ja jättes modele vaid DEL vajutamise rõõmu?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.