MIS ON BIKER.EE
Kindlasti on see nn. keelepolitsei abiks ja tore.. aga tehku siis vaikse sahinaga oma asi ära ja asi korras, parandagu kellegi valesti kirjutatud gondel kondli* [Motobot: õige on "gondli*"] ja kõik eksole.. pole vaja veel lisaks hakata juurde prääxuma.. ärgem saagem minust valesti aru, Mariöö on üks vinge tibi ja retsept talle, et ta sellega tegeleda viitsib. (w)
Mina alguses kujutasingi seda foorumit ette kui rohkem tehnilise kohana.. kus siis veel on ost müük, üritused ja mõnda kasulikku ning niisama pläma ajamiseks jutukas!
Hetkel on kõik vastupidi.. siin aetakse räiged kelbast ja jutukas saadakse lõpuks reaalne vastus või lahendus oma probleemile.
OK.. ma off!
Mina alguses kujutasingi seda foorumit ette kui rohkem tehnilise kohana.. kus siis veel on ost müük, üritused ja mõnda kasulikku ning niisama pläma ajamiseks jutukas!
Hetkel on kõik vastupidi.. siin aetakse räiged kelbast ja jutukas saadakse lõpuks reaalne vastus või lahendus oma probleemile.
OK.. ma off!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.