krossiprillid PROGRIP

Kõik mis puudutab mootorratta sõiduks vajalikku varustust. Nii seda, mis mootoratturile selga käib, kui ka seda, mis usinad tsiklistid oma rataste külge kruvivad. Mootorratturi kiivrid, kindad saapad ja joped. Räägi mootorratturitega.

Moderaator: Moded

Teema algataja
michelin

krossiprillid PROGRIP

Lugemata postitus Postitas michelin »

mure selline, et sõber lendas põõsasse ja need prillid päästsid ta silmad, aga klaas katki:(
kust võiks seda klaasi leida?
sealt poest, kust prillid ostsin(rakveres), sellist klaasi kahjuks ei saa :?

paluks siish abi :roll:
Kasutaja avatar

xzburnoutzx
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas xzburnoutzx »

As Ramos on suht laialt kõiksugu krossi asju. ( www.ramo.ee )

Teema algataja
michelin

tänud seal küll on midagi, a kas keegi teab veel mingit kohta?

Teema algataja
Rain

Lugemata postitus Postitas Rain »

Rakveres on sihuke pood nagu Anome (ausambamäe vastas) kus müüakse pro-gripi kraami. Muide, samasugune roheline särk ripub laes millega Tanel Leok eelmisel hooajal sõitis (v.a. sponsorlogod). Paned numbri külge ja lähed MX etapil raja äärde sini-must-valget lehvitama!

Müüakse ka prille ning suht laias valikus oli ka prilliklaase.

Aga prillile vahetuskilesid netu. Ehk tulevad needki...

Teema algataja
michelin

mida mõtled vahetuskilede all?
mul sõber käis eile koos prillidega seal, a noh neid läätsi ta ei saanud sealt :cry:

Teema algataja
Rain

Lugemata postitus Postitas Rain »

Pean silmas ühekordseid õhukesi kilesid mida saab prilliklaasi kaitseks enne sõitu mitmeid ette laduda ning siis vastavalt läbipaistvuse vähenedes jälle ajapikku eest ära visata. Mul jälle sellised prillid kuhu neid saab panna aga on üsna otsakorral.

Teema algataja
Jozeph

Lugemata postitus Postitas Jozeph »

Mul olid ka PROGRIP prillid.Need olid üpris nõrga klaasiga,ühesõnaga panin need auto katuse peale,aga unustasin ära võtta ja siis sõidu ajal lendas maha,kasutuskõlbmatuks ehk klaas purunes.Ma mõtlesin ka osta uue klaasi jne,käisin Ramos,Anomes aga seal kehitati õlgu,niisis mis ma ikka jaman et ostan parem uued prillid ~500.-Präegused käivad küll,on maha ka lennanud aga siiamaani pole midagi juhtunud.Niisiis ,et soovitan osta pigem uued kui jamada nende vanadega mis ei ole enam samad mis uued.Kui sa sõbrast väga hoolid siis võiksid need talle ise kingituseks osta :wink: ,aga noh,ise tead(te)

Teema algataja
HRC

Lugemata postitus Postitas HRC »

Progripi prille ja klaase võib leida Bikeworldist.

napalm

Re: krossiprillid PROGRIP

Lugemata postitus Postitas napalm »

michelin kirjutas:
mure selline, et sõber lendas põõsasse ja need prillid päästsid ta silmad, aga klaas katki:(
kust võiks seda klaasi leida?
sealt poest, kust prillid ostsin(rakveres), sellist klaasi kahjuks ei saa :?

paluks siish abi :roll:
Ramo toob maale. Veldi juures olid need ka riiulis olemas täna vaatasin.

racerx

Lugemata postitus Postitas racerx »

Üldiselt klaasi hoidmise mõttes oleks tark alati kile ees hoida. Eriti juhtudel kui on ees see trikikas mitmevärviline või siis ProGripi light sensitive. Need nagu vähe kallimad asjad.
Klaas ei tohiks maksta suurt üle paarisaja. Tavaline peaks saja ringis olema. Ramos peaks kindlasti olema.

Kui jub Progripist juttu siis neile kellele see raam sobib on tegemist hea prilliga. Kvaliteetne ja super antifog omadustega. Minu kogemuste põhjal ükski teine prill selles suhtes samahästi ei toimi.
Oakley mis mu isiklik lemmik näiteks kipub 15 sekundi märgi ajal pidevalt udustuma. Progripiga polnud seda muret kunagi.

Teema algataja
michelin

tänud :D
aga ega see kile ju kuidagi klaasi purunemist ometi ei takista ja palju selle kile hind võib olla?

Teema algataja
KX

Lugemata postitus Postitas KX »

Kui õieti mäletan siis Ramos oli 60eek pakk ja pakis on 10 kilet.
Kasutaja avatar

koibs
Tsikkel: Kawasaki KX250F
Kontakt:

progrip

Lugemata postitus Postitas koibs »

mul on pro gripile nii klaase kui kilesi.
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 371 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Progripi kohta tekkis küssa. Et kas nendele Light Sensitive klaasidega prillidele saab ka kilesid ette panna? Ja kas neid on saada ka
Kasutaja avatar

saqu
Tsikkel: Yamaha WR400F

Lugemata postitus Postitas saqu »

Piipz kirjutas:
Progripi kohta tekkis küssa. Et kas nendele Light Sensitive klaasidega prillidele saab ka kilesid ette panna? Ja kas neid on saada ka
3400 mudeli LS klaasil on küll nagad küljes, kuhu siis kilesi kinnitada. Isegi see valgustundlikus on päris lahe featuur, jätsin prillid kuskile ripakile, nii et pool klaasi oli päikse käes ja pool varjus ja selge terav üleminek oli tumenenud osa ja heleda vahel. Kuid päris vastu päikest ta ikka ei aita, jääb nats lahjaks. Muidu väga hea prill küll, ma ei kujuta ette kuidas ta sai autokatuselt maha kukkudes katki minna :roll: , ta on ikka päris painduv. Kas just sõlme annab keerata, aga pea 180 kraadi annab väänata küll, nii et midagi ei juhtu. Klaasi saab üsna kergelt välja ka võtta puhastamiseks, minul on need esimesed õiged prillid peale suusaprillide ja siiani on küll hästi vastu pidanud. Ramo toob neid maale ja müüvad neid ka mitmed muud poed, ise tellisin kusagilt netist muu kaubaga koos, ega suurt odavamalt ei saanud ka. Päris liivaga pole neid muidugi väga nühkinud, kuid ega seda klaasi polegi nii lihtne ära kriimustada. Kuid peale Fairy ja seebi ei tohiks küll muud keemiat talle näidata, võtab selle antifog kihi maha seest.
SAQU

WR400F
Opinions are like assholes – everybody has one.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”