krossiprillid PROGRIP
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
krossiprillid PROGRIP
mure selline, et sõber lendas põõsasse ja need prillid päästsid ta silmad, aga klaas katki:(
kust võiks seda klaasi leida?
sealt poest, kust prillid ostsin(rakveres), sellist klaasi kahjuks ei saa
paluks siish abi
sealt poest, kust prillid ostsin(rakveres), sellist klaasi kahjuks ei saa

paluks siish abi

-
- Kontakt:
-
Teema algataja
Rakveres on sihuke pood nagu Anome (ausambamäe vastas) kus müüakse pro-gripi kraami. Muide, samasugune roheline särk ripub laes millega Tanel Leok eelmisel hooajal sõitis (v.a. sponsorlogod). Paned numbri külge ja lähed MX etapil raja äärde sini-must-valget lehvitama!
Müüakse ka prille ning suht laias valikus oli ka prilliklaase.
Aga prillile vahetuskilesid netu. Ehk tulevad needki...
Müüakse ka prille ning suht laias valikus oli ka prilliklaase.
Aga prillile vahetuskilesid netu. Ehk tulevad needki...
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Mul olid ka PROGRIP prillid.Need olid üpris nõrga klaasiga,ühesõnaga panin need auto katuse peale,aga unustasin ära võtta ja siis sõidu ajal lendas maha,kasutuskõlbmatuks ehk klaas purunes.Ma mõtlesin ka osta uue klaasi jne,käisin Ramos,Anomes aga seal kehitati õlgu,niisis mis ma ikka jaman et ostan parem uued prillid ~500.-Präegused käivad küll,on maha ka lennanud aga siiamaani pole midagi juhtunud.Niisiis ,et soovitan osta pigem uued kui jamada nende vanadega mis ei ole enam samad mis uued.Kui sa sõbrast väga hoolid siis võiksid need talle ise kingituseks osta
,aga noh,ise tead(te)

Re: krossiprillid PROGRIP
Ramo toob maale. Veldi juures olid need ka riiulis olemas täna vaatasin.michelin kirjutas:mure selline, et sõber lendas põõsasse ja need prillid päästsid ta silmad, aga klaas katki:(
sealt poest, kust prillid ostsin(rakveres), sellist klaasi kahjuks ei saa![]()
paluks siish abi
Üldiselt klaasi hoidmise mõttes oleks tark alati kile ees hoida. Eriti juhtudel kui on ees see trikikas mitmevärviline või siis ProGripi light sensitive. Need nagu vähe kallimad asjad.
Klaas ei tohiks maksta suurt üle paarisaja. Tavaline peaks saja ringis olema. Ramos peaks kindlasti olema.
Kui jub Progripist juttu siis neile kellele see raam sobib on tegemist hea prilliga. Kvaliteetne ja super antifog omadustega. Minu kogemuste põhjal ükski teine prill selles suhtes samahästi ei toimi.
Oakley mis mu isiklik lemmik näiteks kipub 15 sekundi märgi ajal pidevalt udustuma. Progripiga polnud seda muret kunagi.
Klaas ei tohiks maksta suurt üle paarisaja. Tavaline peaks saja ringis olema. Ramos peaks kindlasti olema.
Kui jub Progripist juttu siis neile kellele see raam sobib on tegemist hea prilliga. Kvaliteetne ja super antifog omadustega. Minu kogemuste põhjal ükski teine prill selles suhtes samahästi ei toimi.
Oakley mis mu isiklik lemmik näiteks kipub 15 sekundi märgi ajal pidevalt udustuma. Progripiga polnud seda muret kunagi.
-
Teema algataja
3400 mudeli LS klaasil on küll nagad küljes, kuhu siis kilesi kinnitada. Isegi see valgustundlikus on päris lahe featuur, jätsin prillid kuskile ripakile, nii et pool klaasi oli päikse käes ja pool varjus ja selge terav üleminek oli tumenenud osa ja heleda vahel. Kuid päris vastu päikest ta ikka ei aita, jääb nats lahjaks. Muidu väga hea prill küll, ma ei kujuta ette kuidas ta sai autokatuselt maha kukkudes katki minnaPiipz kirjutas:Progripi kohta tekkis küssa. Et kas nendele Light Sensitive klaasidega prillidele saab ka kilesid ette panna? Ja kas neid on saada ka

SAQU
WR400F
Opinions are like assholes – everybody has one.
WR400F
Opinions are like assholes – everybody has one.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.