Mõtlemisainet algajatele kes arvavad,
-
Tan121
See on vist ainult eestis nii. Vähemalt sõbrad hispaaniast ja inglismaalt olid väga üllatunud kui kuuslid, et eestis nii A-kat'i saab.madone kirjutas:Ei saa aru sellest, et lambi jorss kel auto load old üle 2 a. saab kohe täis A load, samahästi võiks ju kohe kosmosesüstiku load kah anda. Mine küta kulles..., küta..
Ise tegin sama moodi, et kui sain 20 siis läxin A-kat'i tegema ja võin sõita ükskõik mis tsikliga.
Ega ta õige ei ole küll.
Samas enda kohta ütlen, et nüüd on A-kat olnud 6 aastat ja olen sõitnud 200cc tsikliga. Nüüd plaanis bike tüüpi tsikkel osta, kuna aga sõidukogemust bike'iga ei ole ei julge küll eriti üle 600cc osta.
Kui nendest õpetlikest piltidest rääkida, siis arvan, et ega noori ikka ei õpeta küll. Enda kogemusestki ütlen, et enne kui autojuhi load sain olin sõitnud päris palju. Kui load kätte sain siis oli ikka lahe kihutada ja ega eriti ei kuula küll teisi. Mõistus peab ikka ise koju tulema, kellel varem kellel hiljem.
Minu meelest karmid trahvid mõjuvad paremini kui mingi ennetustöö. Kui on ikka võimalus, et sind aastaks paariks vangi pannaxe, see võtab ikka kihutamise soovid ära küll.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.