Mõtlemisainet algajatele kes arvavad,
-
Tan121
Sekopää jutt iseenesest õige, aga seda ma seda ma tahangi öelda, et see kes kihutab, see arvab ka et ta oskab jube hästi sõita ja sellepärast arvab ka tema, et teda se otseslt ei puuduta.
OK, suitsetamine on tõesti pisut teine asi. Aga samamoodi võib öelda, et 100% kihutajatest ja surma ei saa.
Jään ikkagi enda arvamuse juurde, et ega need reklaamid eriti ei mõju, aga see on küll jah õige, et kui see paneb mõtlema kasvõi ühe suitsetaja või ühe kihutaja on see reklaam juba tõesti asja ette läinud.
Sama jutt kehtib ka ju nt Aidsi vastase kampaani kohta. Ikka arvatakse, et ah see mulle küleg ei hakka.
Seega, näidake aga õnnetuid kihutajaid ja aidsihaigeid ja vähihaigeid ehk mõnele jõuab kohale.
OK, suitsetamine on tõesti pisut teine asi. Aga samamoodi võib öelda, et 100% kihutajatest ja surma ei saa.
Jään ikkagi enda arvamuse juurde, et ega need reklaamid eriti ei mõju, aga see on küll jah õige, et kui see paneb mõtlema kasvõi ühe suitsetaja või ühe kihutaja on see reklaam juba tõesti asja ette läinud.
Sama jutt kehtib ka ju nt Aidsi vastase kampaani kohta. Ikka arvatakse, et ah see mulle küleg ei hakka.
Seega, näidake aga õnnetuid kihutajaid ja aidsihaigeid ja vähihaigeid ehk mõnele jõuab kohale.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.