Hooaja avamine
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 1212
- Tsikkel: Hmmmm, peab sebima midagi!
- Tänanud: 127 korda
- Tänatud: 50 korda
Hooaja avamine
Tähelepanu seltsimehed unetud!!!
Mina plaanin oma hooaja igaljuhul 02.03.04 avatuks kuulutada, äkki oleks veel huvitatuid ja teeks seda kuidagi koos ja siis juba ratastel
Mina plaanin oma hooaja igaljuhul 02.03.04 avatuks kuulutada, äkki oleks veel huvitatuid ja teeks seda kuidagi koos ja siis juba ratastel

muide 32 päevapärast on kevad
a ütleme nii et mis sellex ajax on siis lumi kadnd ve.. et nac ohutum sõitta?Peab endaoma kah korda saama.Muidu lähevad mättad puhtax ja ma ikka nokitsen oma punn vurri.

Elu algab 50ccm
http://www.pilt.ee/photo/102150/1765425/
müün rollerit: http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?p=46871#46871

müün rollerit: http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?p=46871#46871
-
- Tänatud: 3 korda
- Kontakt:
hooaja avamine
aga kui juba, siis äkki koos meediakäraga? kui härrastel selle vastu midagi pole, võiks ju reporteri-fotograafi sappa võtta ja teha linnatiir kevadealgusepäeval? täidaks kõiki liikluseeskirju, näitaks suunda ja annaks teed, ühtlasi näeks head välja ja oleks melukad ning endal oleks niikuinii tore. saaks vähe ausamat vastukaja kah ilmapealt selle kõrvale, et oleme huligaanid, sööme väikseid plikasid ja kihutame vahetpidamata. sügisel käis motolistist läbi ka idee minna bandega verd andma, aga see oli liiga talvine aeg juba. sellegi ürituse eelduseks on ilmselt hea ilm.
andke vastukaja. demokraatia!
PS õhtuse jooma hellas hundis võib ju ilma nendeta teha
andke vastukaja. demokraatia!
PS õhtuse jooma hellas hundis võib ju ilma nendeta teha

Re: hooaja avamine
Liikluseeskirjade kohapealt tekib küsimus, et millal see suvekummiaeg algab? Usun, et paljudel ei ole kummidel M+S kirju.Mari Öö kirjutas:täidaks kõiki liikluseeskirju, näitaks suunda ja annaks teed, ühtlasi näeks head välja ja oleks melukad
(Või kas see reegel meie maal mootorratastele ei kehti?)
-
- Tsikkel: Punane Roller
- Tänanud: 20 korda
- Tänatud: 2 korda
kui mälu ei peta, siis alates esimesest märtsist võib suvesussiga ringi uisutada...Agu kirjutas:
Liikluseeskirjade kohapealt tekib küsimus, et millal see suvekummiaeg algab? Usun, et paljudel ei ole kummidel M+S kirju.
(Või kas see reegel meie maal mootorratastele ei kehti?)
Ilusa ja punase rolleri omanik...sain kah lammaste seast huntide sekka 
Müüa 2006 V-strom, üks omanik, kallilt.

Müüa 2006 V-strom, üks omanik, kallilt.
Pean nimetama, et Mari Öö mõte tundub oma ebatavalisuses üsna köitev! Poleks ju üldse paha, kui see üritus, koos vere andmisega, toimuks biker.ee egiidi all? Ja edasi unistades - kuna siin rahvast üle Eesti, siis justkui Balti kett, võiks ju ka biker.ee hooaja avadmine olla samal ajal üle Eesti linnade! Või mis?
Öö on nigu jumalast loodud PR tegelane!! Õige jutt õigel kohal!Mari Öö kirjutas:aga kui juba, siis äkki koos meediakäraga? kui härrastel selle vastu midagi pole, võiks ju reporteri-fotograafi sappa võtta...
Arvestades biker.ee suurt ja järjest kasvavat liikmeskonda, on minu arvates igati mõistlik, kui mõningaid muule maailmale adresseeritud sõnumeid koordineeriks/sõnastakski keegi, kes seda ka päriselt teha oskab.
Sellest ka ettepanek rahva seast: ÖÖ biker.ee PR manageriks!!
Aga kevad-põristamisest niipalju, et osalen ka kindlasti, kui ratta kätte saan selleks ajaks. Aja suhtes oleks mullegi nädalavahetus sobivam - tööpäevadel tead ju isegi mis toimub

KJ
-
Teema algataja - Postitusi: 1212
- Tsikkel: Hmmmm, peab sebima midagi!
- Tänanud: 127 korda
- Tänatud: 50 korda
Jah tahaks ka seda logo, mul 1 nahktagi ootab ja ühe teksavesti võiks juurde soetada 
Kuidas nende logode tikkimise finantseerimine võiks välja näha?
pakuks variandid:
a) iga1 maksab ise ja maksab motopaksule logo kasutamise eest, kuna see on ilgelt lahe logo. (varsti kõik tatoveerivad selle oma õlale)
b) iga1 maksab ise logo tikkimise eest, kuna see on väga lahe logo (tatoosid ei tehta)
c) iga1 maksab pool logo tikkimisest ja motopaks paksab teise poole, kuna see on lahe logo, aga see on ka bikeri reklaam
d) motopaks maksab kinni kõik logode tikkimised, kuna see on puhtal tema äri reklaam
e) motopaks maksab kõigi logod kinni ja maksab kõigile logo kandmise eest, kuna muidu keegi ei taha talle reklaami teha.
Tegelt oleks pidanud vist hääletuse tegema, aga ma ei tulnud kohe selle peale ja ei oska ka.

Kuidas nende logode tikkimise finantseerimine võiks välja näha?
pakuks variandid:
a) iga1 maksab ise ja maksab motopaksule logo kasutamise eest, kuna see on ilgelt lahe logo. (varsti kõik tatoveerivad selle oma õlale)
b) iga1 maksab ise logo tikkimise eest, kuna see on väga lahe logo (tatoosid ei tehta)
c) iga1 maksab pool logo tikkimisest ja motopaks paksab teise poole, kuna see on lahe logo, aga see on ka bikeri reklaam
d) motopaks maksab kinni kõik logode tikkimised, kuna see on puhtal tema äri reklaam
e) motopaks maksab kõigi logod kinni ja maksab kõigile logo kandmise eest, kuna muidu keegi ei taha talle reklaami teha.
Tegelt oleks pidanud vist hääletuse tegema, aga ma ei tulnud kohe selle peale ja ei oska ka.
nii, paneks siis ehk paika, et 6.märtsil teeks sellise kena sõidu. kevade alguse puhul (kui ilm lubab, sest paarist raatast jääb vist ikka väheks). ja see vereandmise idee, mis sügisel oli, tuleks ka uuesti päevakorda võtta. aga seda ehk siis kui juba konkreetne kevad on väljas. ja mingi kogunemiskoha ning kellaaja võiks ka paika panna....sest 06.märts ei ole enam kaugel
mumm

mumm
väike kuri mootorrattur
-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Väike OT: kellel oleks laenata akulaadijat, siis oleks hea ilmaga kindel tulija. Pakkuda võib erasõnumiga.
Veenist võin verd anda liitrite kaupa, näpuotsast mitte tilkagi (torkamist ei kannata
)
Veenist võin verd anda liitrite kaupa, näpuotsast mitte tilkagi (torkamist ei kannata

Viimati muutis Pihelgas, 17 Veebr 2004, 15:12, muudetud 1 kord kokku.
-
- Tänatud: 3 korda
- Kontakt:
tegelikult arvan mina sama. liiati ei ole mul veel selliste ilmade jaoks sooje pükse, need peaks kevade alguseks eestisse jõudma. mullu viisin Brõnni välja 15. märtsil ja kaugelt vara tundus, sest hanged olid parkides ja teed soola täis.CB500 kirjutas:ee.. kas ma olen ainuke, kes arvab, et natuke vara on veel?? Sõita tahaks ikka nii et ei peaks libedat kartma ja külma pärast värisema. Mina oma ratast küll märtsipläga kätte ei aja.
sõita peab ju hea ka olema või mis? olen päris kindel et kui paar nädalat kauem kannatada, saame suurema seltskonna kokku. mingi viis-kuus ratast poleks ju päris see?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.