helsingi motomess
Moderaator: Moded
-
Piipz
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 145 korda
- Tänatud: 381 korda
- Kontakt:
aga muidu on nii, et sul on sööjad eraldi nimekirjas või peavad kõik sööki võtma? mitte et ma ei tahaks, "katkarapu" ja "homejuusto" on peaaegu keele peal jubaMotopaks kirjutas:viking tegi sellise kampaania:
http://www.vikingline.ee/soiduplaan_hin ... pakkumine/
kas mittesööjad oleks nõus 133 eeki praegusele hinnale juurde maksma? Saaksite ka 2 korda süüa? Sest sööjatele on see igatahes parem pakkumine.
motopaks
-
Rauntz
üldiselt on soome ühistransport väga hea kvaliteediga ja käib suhtkoht tihti, nii et kellel rahakott armas, see võiks seda varianti kasutada. Taksosõit kipub sealkandis ikkagi rahakate lõbu olema (vähemalt meie elatustaseme juures) ning ajavõit on marginaalne arvestades messikeskuse asukohta.arx805 kirjutas:Taksoga sadamast messikeskusesse läheb kuskil 8-10 euri, kui mu mälu ei peta. Seega 4 inimese peale ei ole nagu tappev summa jätad ühe õlle joomata aga oled sipsti kohal kah.
-
arx805
- Tsikkel: Suzuki Hayabusa `08
- Kontakt:
To Rauntz:
Ma ei tea mis rahvaga küll tegemist on aga nagu ma oma tekstis kirjutasin siis max summa sinna oli mälu järgi 10 euri ehk jämedalt 157.- EEKi.
Taksosse läheb 4 inimest sisse seega nägu on 39,25 EEK-i. Kas see on tõesti hirmus kallis summa
????? Aga ühistransport sõidab tõesti ja päris edukalt selles osas olen nõus.
Aga ok mis sest temast jahuda lihtsalt iga asja peale on siin pigi-vigi lahti nagunii koguaeg ja raha teemadest pole üldse mõtet rääkida siis tundub nii nagu oleks sotsiaalmajja sattunud ja ainult assokad on ümberringi.
Ma ei tea mis rahvaga küll tegemist on aga nagu ma oma tekstis kirjutasin siis max summa sinna oli mälu järgi 10 euri ehk jämedalt 157.- EEKi.
Taksosse läheb 4 inimest sisse seega nägu on 39,25 EEK-i. Kas see on tõesti hirmus kallis summa
Aga ok mis sest temast jahuda lihtsalt iga asja peale on siin pigi-vigi lahti nagunii koguaeg ja raha teemadest pole üldse mõtet rääkida siis tundub nii nagu oleks sotsiaalmajja sattunud ja ainult assokad on ümberringi.
Mida t*** siin vinguda ja vigiseda - oleme kahel aastal järjest suure buss takso sadamasse vastu tellinud ja ALATI on olnud soovijaid isegi rohkem kui bussi on olnud kohti. Ja see 20-30 kohaline taksobuss tuleb OLULISELT odavam kui ratikka (trammi laadne asi) piletid või siis tavalise 4 sõitjakohaga takso hind.
-
Laisaar
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
sööjad tõstsime juba sellesse soodsamasse paketti. Ja need kes ei söö tulevad kaasa selle eelmise pakkumise hinnaga. Simpel.Piipz kirjutas:aga muidu on nii, et sul on sööjad eraldi nimekirjas või peavad kõik sööki võtma? mitte et ma ei tahaks, "katkarapu" ja "homejuusto" on peaaegu keele peal jubaMotopaks kirjutas:viking tegi sellise kampaania:
http://www.vikingline.ee/soiduplaan_hin ... pakkumine/
kas mittesööjad oleks nõus 133 eeki praegusele hinnale juurde maksma? Saaksite ka 2 korda süüa? Sest sööjatele on see igatahes parem pakkumine.
motopaks
motopaks
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
TAL-HEL-TAL PÄEVAKRUIIS KOOS HOMMIKU- JA ÕHTUSÖÖGIGA
Täiskasvanu: 467 EEK
Laps 12-17a 341 EEK
Laps 6-11a 219 EEK
Lapsed alla 6 a. tasuta, reisides koos vanemaga.
Kehtib ka rühmadele.
Kehtib: 19.01. - 31.03.2006 iga päev
Hind sisaldab edasi-tagasi laevapiletid, hommiku- ja õhtusöögi.
M/S Rosella väljumine Tallinnast kell 08.15 ja tagasi Helsingist kell 21.00 samal päeval.
Broneerimine ! hiljemalt päev enne reisi toimumist. Kehtib ainult uutele broneeeringutele.
Kiirusta - kohtade arv piiratud!
Küsi lisa ja broneeri: 611 6070 või 611 6075 info@scandinaviantours.ee
Rebane
Täiskasvanu: 467 EEK
Laps 12-17a 341 EEK
Laps 6-11a 219 EEK
Lapsed alla 6 a. tasuta, reisides koos vanemaga.
Kehtib ka rühmadele.
Kehtib: 19.01. - 31.03.2006 iga päev
Hind sisaldab edasi-tagasi laevapiletid, hommiku- ja õhtusöögi.
M/S Rosella väljumine Tallinnast kell 08.15 ja tagasi Helsingist kell 21.00 samal päeval.
Broneerimine ! hiljemalt päev enne reisi toimumist. Kehtib ainult uutele broneeeringutele.
Kiirusta - kohtade arv piiratud!
Küsi lisa ja broneeri: 611 6070 või 611 6075 info@scandinaviantours.ee
Rebane
Palun nüüd vabandage mind väga, kuid mis kuradi pärast siis ültse tulla/minna soome motomessile, kui vahe on kas taksosõit maksab 2, 2,5 või äkki lausa 3 euri üks ots?
1 euro võrdub sisuliselt 1 liitrer bensiini ja kas suvel linnavahel jääb mõni ringi mõeldes, et see maksab 15 eek tegemata või ?
Üldiselt vaba maa, vaba valik - kuid need regulaarsed vingumise teemadel oi oi oi miss see maksab hakkavad vähemalt minule (väikesele inimesele kes pole universumi mõistest mitte keegi) pinda juba käima.
Olgu siis arutelu antud transpordi teemal või mis iganes asja ostmisel.
Kõige parem soovitus neile kes tahavad säästa on see, et ära tule soome motomessile.
Sul jääb laevapileti raha, transport, messi sissepääs ja veel mõningad kulud mida mina kahjuks öelda ei oska tegemata ja seega raha jääb alles ja äkki saad olla oluliselt õnnelikum kui seda kulutades.
1 euro võrdub sisuliselt 1 liitrer bensiini ja kas suvel linnavahel jääb mõni ringi mõeldes, et see maksab 15 eek tegemata või ?
Üldiselt vaba maa, vaba valik - kuid need regulaarsed vingumise teemadel oi oi oi miss see maksab hakkavad vähemalt minule (väikesele inimesele kes pole universumi mõistest mitte keegi) pinda juba käima.
Olgu siis arutelu antud transpordi teemal või mis iganes asja ostmisel.
Kõige parem soovitus neile kes tahavad säästa on see, et ära tule soome motomessile.
Sul jääb laevapileti raha, transport, messi sissepääs ja veel mõningad kulud mida mina kahjuks öelda ei oska tegemata ja seega raha jääb alles ja äkki saad olla oluliselt õnnelikum kui seda kulutades.
-
Laisaar
- Kontakt:
nüüd siis selgus selline lugu, et me ei jõua Pihelgaga saksast laeva väljumiseks tagasi.
Seega, vajan ühte kohusetundlikut inimest kes selle bronnimise projektiga edasi tegeleks.
Tuletan veel meelde, et 30 on see päev kui pean viikingisse tulejate nimekirja ära saatma. Senini on broneerimine veel avatud.
motopaks
Seega, vajan ühte kohusetundlikut inimest kes selle bronnimise projektiga edasi tegeleks.
Tuletan veel meelde, et 30 on see päev kui pean viikingisse tulejate nimekirja ära saatma. Senini on broneerimine veel avatud.
motopaks
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
-
Laisaar
- Kontakt:
Selline lugu:
Kogunemine Tallinna sadamas 03.02.2006 A-terminalis kell 07.00 Siis jääb piisavalt aega teil seal rahadega majandada ja Efendile ennast üles anda. Kirevpunase peaga poiss, paistab hästi välja
Koos ostate piletid välja. Efendi teab selleks hetkeks juba bronni numbreid ka.
Head reisi.
motopaks
Kogunemine Tallinna sadamas 03.02.2006 A-terminalis kell 07.00 Siis jääb piisavalt aega teil seal rahadega majandada ja Efendile ennast üles anda. Kirevpunase peaga poiss, paistab hästi välja
Koos ostate piletid välja. Efendi teab selleks hetkeks juba bronni numbreid ka.
Head reisi.
motopaks
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
/me värvib ka pea kirvepunaseks
ja ootab kõiki suurte summadega A-Terminali ukse ees, et hiljem teie rahadega majandada
:D
sry, OT
lihtsalt siit moraal, igale sellile pole mõtet raha pihku pista, kes vähegi punakama peaga. Et asi ikka kindel oleks, lisan ka antud tegelasest tehtud fotosüüdistuse http://reigo3003.fotopic.net/p23759836.html >pankur efendi
sry, OT
lihtsalt siit moraal, igale sellile pole mõtet raha pihku pista, kes vähegi punakama peaga. Et asi ikka kindel oleks, lisan ka antud tegelasest tehtud fotosüüdistuse http://reigo3003.fotopic.net/p23759836.html >pankur efendi
Kes mett teeb, see mett sööb!
-
COUPR
Messile:
On ju võimalus ka Tallinkiga minna Soome - õhtul laeva 23.55 väljumisega ja 8.15 oled hommikul Helsingis, edasi trammiga messile, tagasi õhtusega 18.30 ja Tallinnas 21.00.
Edasi-tagasi koos ööbimisega ja hommikusöögiga 650.-
Kui tahtmist õhtusöögiks siis pluss 345.-
Kokku 995.- krooni.

Messile lastakse sisse alates kell 10.00, seega trammiga täpselt avamiseks ukse taha!
Edasi-tagasi koos ööbimisega ja hommikusöögiga 650.-
Kui tahtmist õhtusöögiks siis pluss 345.-
Kokku 995.- krooni.
Messile lastakse sisse alates kell 10.00, seega trammiga täpselt avamiseks ukse taha!
-
efendi
- Mode
- Tsikkel: KTM
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 24 korda
Nii tulijad - lugu siis järgmine - hiljemalt poolteist tundi enne laeva väljumist pean ma broneeringunubriga kassas olema ja piletid VÄLJA OSTMA - seega valikud:
a) kannate papi mulle üle/toote sulas kolmapäeva õhtul megazone
b) olete 3. veebruari hommikul 6.30 sadamas A-terminalis ja annate mulle raha
summa on 467.- EEK per inimene
kahjuks ei ole mul selliseid summasid et piletid 43-le inimesele välja osta ja hiljem raha korjata - seega selliseid ettepanekuid palun mulle mitte teha...
a/a
tel: 5536774
KINDLASTI LISAGE OMA NIMI JA KELLEGI EEST VEEL MAKSTES KA NENDE NIMED!
a) kannate papi mulle üle/toote sulas kolmapäeva õhtul megazone
b) olete 3. veebruari hommikul 6.30 sadamas A-terminalis ja annate mulle raha
summa on 467.- EEK per inimene
kahjuks ei ole mul selliseid summasid et piletid 43-le inimesele välja osta ja hiljem raha korjata - seega selliseid ettepanekuid palun mulle mitte teha...
a/a
tel: 5536774
KINDLASTI LISAGE OMA NIMI JA KELLEGI EEST VEEL MAKSTES KA NENDE NIMED!
i am not totally useless, i can be used as a bad example.
-
efendi
- Mode
lisan siia inimeste nimekirja ja hakkan neid seal siis märkima kes on maksnud ja kes lubanud sadamasse tulla:
Et kes siis näeb nimekirjas tuttavat siis andku talle teada palun!
Raivo Konnapere OK
Eve Süvari OK
Reigo Aavik OK
Heiti Piip OK
Pille Bekker OK
Raido Rebane OK
Jürg Samel OK
Lauri Võrno OK
Dmitri Jermohhin OK
Hannes Arus OK
Johan Arus OK
Aldo Kremm OK
Raimo Toomingas OK
Argo Algma OK
Tiina-Diana Toomet OK
Jannes Mäeots OK
Taivo Paeveer OK
Tanel Paeveer OK
Hillar Rebane OK
Makism Pashkov OK
Anna Shatõbelko OK
Tim Püvi OK
Morris Mürk OK
Eero Olander OK
Teet Rostok
Martti Jalasto OK
Ardi Sillaorg
Alan Ugolkov OK
Vallo Aav OK
Marko Jeret OK
Gunnar Koitmaa OK
Ragnar Rüütel OK
Tõnu Urva OK
Katrin Koch-Maasing OK
Alvar Maasing OK
Kärt Pingas OK
Ahto Reinman OK
Peeter Schamardin
Rebane Urmas OK
Tiido Heidi OK
Ots Martti OK
Kell Kaido OK
Soots Hendrik OK
Indrek Siitan OK
Et kes siis näeb nimekirjas tuttavat siis andku talle teada palun!
Raivo Konnapere OK
Eve Süvari OK
Reigo Aavik OK
Heiti Piip OK
Pille Bekker OK
Raido Rebane OK
Jürg Samel OK
Lauri Võrno OK
Dmitri Jermohhin OK
Hannes Arus OK
Johan Arus OK
Aldo Kremm OK
Raimo Toomingas OK
Argo Algma OK
Tiina-Diana Toomet OK
Jannes Mäeots OK
Taivo Paeveer OK
Tanel Paeveer OK
Hillar Rebane OK
Makism Pashkov OK
Anna Shatõbelko OK
Tim Püvi OK
Morris Mürk OK
Eero Olander OK
Teet Rostok
Martti Jalasto OK
Ardi Sillaorg
Alan Ugolkov OK
Vallo Aav OK
Marko Jeret OK
Gunnar Koitmaa OK
Ragnar Rüütel OK
Tõnu Urva OK
Katrin Koch-Maasing OK
Alvar Maasing OK
Kärt Pingas OK
Ahto Reinman OK
Peeter Schamardin
Rebane Urmas OK
Tiido Heidi OK
Ots Martti OK
Kell Kaido OK
Soots Hendrik OK
Indrek Siitan OK
Viimati muutis efendi, 02 Veebr 2006, 20:52, muudetud 24 korda kokku.
-
Pinchu
- Tänanud: 5 korda
Hmm.. see aasta läeb siis neid väikseid bussikesi hulgi vist vaja sadamasse. Efendi jutust on aru saada, et korralik reisikamp koos. Trudi, ega sul või kellelgi ei ole alles selle bussifirma numbrit, mis meid eelmine aasta sõidutas? Ehk oleks mõistlik ette paar bussi sealt tellida? Või siis ehk tuleb äkki odavam juba päris suur buss tellida???
-
Mari Öö
- Tänatud: 3 korda
- Kontakt:
teisalt jälle leidub kindlasti neid, kes nõustuvad ka veidi seiklema ja trammitama-rongitama. hind sama, värsket õhku rohkem
üle pole ka mõtet organiseerida.
tagasi on iseasi, siis on kõik väsinud ja siis oleks pigem vaja palju taksobusse. ja seda saab juba kohapeal täpselt kokku leppida, kes oleks taksohuvilised ja kes näiteks poolest päevast messilt linna peale kondama lähevad. h&m on ka ju olemas!
tagasi on iseasi, siis on kõik väsinud ja siis oleks pigem vaja palju taksobusse. ja seda saab juba kohapeal täpselt kokku leppida, kes oleks taksohuvilised ja kes näiteks poolest päevast messilt linna peale kondama lähevad. h&m on ka ju olemas!
If it wasn't for last minute, nothing would ever get done.
-
eux
Terv!
Seekord lähme Tallinkiga neljapäeva õhtul 23.55, öö laevas ja hommikul avamise ajaks kohal, tagasi reede õhtul 20.15, hind koos kajuti ja hommikusöögiga 650 EEk'u. Saab hommikul rahulikumalt ringi vaadata, ilma suurema trügimiseta ja kohaloleku aeg ka pikem kui eelmised käigud Viking'i ühepäevareisidega. Klubi pundile (18 nägu) on juba pilet ostetud, kuid kohti peaks jätkuma.
Kohtumiseni messil või juba laevas.
Seekord lähme Tallinkiga neljapäeva õhtul 23.55, öö laevas ja hommikul avamise ajaks kohal, tagasi reede õhtul 20.15, hind koos kajuti ja hommikusöögiga 650 EEk'u. Saab hommikul rahulikumalt ringi vaadata, ilma suurema trügimiseta ja kohaloleku aeg ka pikem kui eelmised käigud Viking'i ühepäevareisidega. Klubi pundile (18 nägu) on juba pilet ostetud, kuid kohti peaks jätkuma.
Kohtumiseni messil või juba laevas.
-
Mari Öö
- Kontakt:
nii et pange vaim valmis - et millelegi ligi saada, tuleb poisikeste kambad laiali ajada.Reede, 03.02. on õppurite päev, kella 12–16 pääsevad õpilased ja tudengid messile kaks ühe hinnaga. Reede
pärastlõunane programm on koostatud just noori silmas pidades, teemad käsitlevad muuhulgas turvalisust ja
koolitust, samuti toimub võistlus Young Driver of the Year.
-
efendi
- Mode
need kelle nimede taga pole minu eelmises postis märget OK, neljapäeva õhtul kella 18.00ks , nende kohta eeldan ma et nad on 6.30 reede hommikul terminalis sularaha näpus - ja palun arvestage et pankadevahelised ülekanded võtavad aega!
mingisuguseid pretensioone, et "Ma ei loe foorumit ega käi kanalis!" ma ei aktsepteeri! Kui 6.45 seisan mina kassas, siis need kelle raha on laekumata või kes pole kohal olnud õigeaegsel,t et maksta, jäävad piletist ilma ilmselt.
ma ei ole kuri, aga kui inimene ei saa asjadest aru siis tal ongi paha olla....
ja kordan veel - minu rahalised vahendid ei ole sellised, et osta välja piletid inimestele kes ehk hilinevad!
mingisuguseid pretensioone, et "Ma ei loe foorumit ega käi kanalis!" ma ei aktsepteeri! Kui 6.45 seisan mina kassas, siis need kelle raha on laekumata või kes pole kohal olnud õigeaegsel,t et maksta, jäävad piletist ilma ilmselt.
ma ei ole kuri, aga kui inimene ei saa asjadest aru siis tal ongi paha olla....
ja kordan veel - minu rahalised vahendid ei ole sellised, et osta välja piletid inimestele kes ehk hilinevad!
Et oleks tsipa arusaadavam, siis seletan:efendi kirjutas:... efendi viimane postitus ...
Meiega samal ajal lähevad laevale ka teised reisijad. Teenindada aga 40+ gruppi üldistel alustel, kus laeva on minemas alt 2000 reisijat, on väga keeruline ja sestap on Vikingiga tehtud lepingu sisu selline, et grup juht (efendi) on kindel kellaaeg kassas ja vormistab (loe: maksab) sõitjate eest ühe korraga ning saab vastu kõikide reisijate pardakaardid. Reisi maksumus on hetkeseisuga 20159EEK-i ja kindlasti saate kõik sellest aru, et maksta kellegi eest ehku peale ja siis tõdeda, et tegelane(sed) ei ilmugi kohale ning seda raha tagasi enam ei saa - see ei ole kellegi jaoks huvitav. Seega teeb efendi õigesti kui võtab jäiga seisukoha. Hilinejatel ei jää sõit sõitmata. Küll aga tuleb neil osta pilet üldistel alustel elik üksikreisija hinnakirja järgi.
Seda enam, et tegelikult ei peaks Viking meie sellisel moel broneerimist ja maksmist üldse aksepteerima kuna: http://www.vikingline.ee/meelespea/reis ... sumine.asp (loe lõiku reisi eest tasumine).
Efendi, soovitan Sul sadamasse võtta kaasa välja trükitud nimekiri, millele märgid maksnud inimesed ära ja mille Sa annad kassasse pardakaartide vormistamiseks. Nii on kassal lihtsam ning ülevaatlikum ja nad siis ka meelsamini valmis võimalike murede tekkimisel lahendusi pakkuma.
Bike Worldmella kirjutas:Kas keegi oskab loetleda (koos aadressiga) ka häid tsiklivarustuse poode Helsinkis?
Vattuniemenkatu 27 00210 Helsinki Puh: 09-413 20 200
24°53'04.9" 60°09'16.0" http://www.bikeworld.fi
Cycle World Oy
Vattuniemenkatu 11, 00210 HELSINKI Puh: 020 759 8888
24°53'09.2" 60°09'03.6" http://www.cycleworld.fi
Auto-Bike Oy
Aamuruskontie 6, 00750 HELSINKI Puh: 09-3463664
25°01'30.9" 60°17'04.0" http://www.auto-bike.fi
Giant Motor
Linnavuorentie 28, 00950 HELSINKI Puh: 020 743 0150
25°06'57.8" 60°13'24.7" http://www.giantmotor.fi/
H-D Center Oy
Lämmittäjänkatu 6, 00880 Helsinki Puh: 09-686 0810
25°02'26.1" 60°12'01.4" http://www.hdcenter.fi
Harley - Davidson of Helsinki
Ruosilankuja 3, 00390 HELSINKI Puh: 09-571 2330
24°51'42.4" 60°14'10.8" http://www.hdhelsinki.com
Helsingin Pyörä ja Mopo
Ristipellontie 17, 00370 HELSINKI Puh: 09-5479 9930
24°50'53.8" 60°14'26.6" http://npm.fi
Mototori Oy
Sahaajankatu 26 00810 HELSINKI Puh: 09-7273 2420
25°02'51.3" 60°12'06.6" http://www.pakoputkicenter.com
Täpsema asukoha leidmiseks kaardil:
http://www.oikotie.fi/s/map/map_locatio ... ion_search

-
Mari Öö
- Kontakt:
tfr: kui kedagi sellist ei ole, siis milles küpsis, saad ju veel bronnida. mingit grupialet ju enam nigunii ei ole, kõigil on see pakkumine: http://www.vikingline.ee/soiduplaan_hin ... pakkumine/
ja broneerida palume päev enne laeva väljumist.
ja broneerida palume päev enne laeva väljumist.
-
efendi
- Mode
Praeguse seisuga on siis raha laekumata/minu kätte toomata järgnevatel kodanikel:
Teet Rostok
Ardi Sillaorg
Peeter Schamardin
Kui keegi teab neist kellegi numbrit siis võite neile helistada igaks juhuks - et nad teaks - raha saab tuua minu kätte veel kella 21.00ni Megazone Zelluloosi ja siis juba homme 03.02.06 hommikul kell 06.30 sadamasse!
Teet Rostok
Ardi Sillaorg
Peeter Schamardin
Kui keegi teab neist kellegi numbrit siis võite neile helistada igaks juhuks - et nad teaks - raha saab tuua minu kätte veel kella 21.00ni Megazone Zelluloosi ja siis juba homme 03.02.06 hommikul kell 06.30 sadamasse!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.