kampaania "Märka mootorratturit!"
kuna esimesed suuremad motoüritused tulekul ning hooaja algus pole mägede taga, siis projektipõhiselt raha me taotleda ei jõuaks, selle peab pikemaajaliselt ette planeerida ja mul juba ideid...ehk leiaks mõne sponsori, kes nõus kas siis ise kleepse tegema või aitab rahaliselt? saaks vähemalt midagi exotica ajaks valmis ja kui raha mujalt ei saa, müüks neid kleepse kohapeal, saaks sealt osa raha tagasi...
kui läheks kohapeal kleepsumüügiks, siis seda kas ntx biker.ee boksist ja/või inimesed (vähemalt osa neist), kes end kampaaniaga seoses välja pakkusid, liiguksid mööda saali ringi ja saaks käest osta. ma võin vabalt olla üks neist...sel juhul mingi eraldusmärk küljes, et teaks, kellelt saab.
või kellelgi veel ideid, kuidas kuue nädala pärast olla exotical kampaaniaga seoses olemas ja nähtav/kuuldav?
K.
kui läheks kohapeal kleepsumüügiks, siis seda kas ntx biker.ee boksist ja/või inimesed (vähemalt osa neist), kes end kampaaniaga seoses välja pakkusid, liiguksid mööda saali ringi ja saaks käest osta. ma võin vabalt olla üks neist...sel juhul mingi eraldusmärk küljes, et teaks, kellelt saab.
või kellelgi veel ideid, kuidas kuue nädala pärast olla exotical kampaaniaga seoses olemas ja nähtav/kuuldav?
K.