kampaania "Märka mootorratturit!"
Moderaator: Moded
Usun et suurem organiseerimine on asi kuskile liiklussaatesse saada ning leida õppepäeva läbiviija/instruktor. Üritus võiks välja näha nii et teeme platsile koonustega 4-5 erinevat harjutust, aeglussõit, takistusest möödumine jne, siis ilusti järjekorras läbime neid. Enne igat harjutust võiks mõni omal alal tuntud instruktor harjutuse olemusest rääkida ja juhtida tähelepanu põhilistele vigadele. Osalejate arv võiks kuskil 30 ringis olla, et päev väga pikale ei veniks ja samas oleks mida näidata taustaks kui keegi saatele intervjuud annab.
-
Teema algataja - Postitusi: 854
- Tsikkel: TDM 850
- Tänatud: 1 kord
Nu näed, hakkab tulema. Rahva arvu raske ennustada. Selge see, et peaks moodustatud olema mingi aktiivgrupp, kes kindlalt kohal. Et suhelgem veel, ehk lisandub veel ideid ja kui lumi läind, siis platsil näeb. Tabasalu lihtsalt näide. Sarnaselt võivad ju koguneda mujalt eestlased.
Õigekirjaoskus massidesse!
Kuulge.... kevad on varsti käes, meie aga arutame siiani kas kaelkirjaku kael on täpiline või on ninasarvik hoopis isane.... Asi peaks ammu palju konkreetsem olema. Või vähemalt kaob konkreetsus erinevate uute ja huvitavate ideede taha ära. Võtke nüüd keegi poliitiline vastutus ja öelge konkreetselt: "Teeme seda" ja siis saab millegi konstruktiivsega edasi minna. Muidu jäämegi hüppama maanteeameti, paraadi, platsisõidu ja autokoolide vahet.
KRT. Kes see aktivist siis on kes asja veab. Tule kapist välja ja anna liikumisele mingi suund. Muidu veab igaüks oma kanti ja tulemus on see, et kaelkirjaku kael võib tõesti täpiline olla, aga minule meeldivad ninasarvikud rohkem, jne.
me: ei poolda hoogsat paigaljooksu
KRT. Kes see aktivist siis on kes asja veab. Tule kapist välja ja anna liikumisele mingi suund. Muidu veab igaüks oma kanti ja tulemus on see, et kaelkirjaku kael võib tõesti täpiline olla, aga minule meeldivad ninasarvikud rohkem, jne.
nu see on väga hea (y) kampaania vidjoks ka siin eestis ju kasutada, las keegi pädevam isik uuriks ,et kas võib seda ka eestis kasutada ja maantee ameti ja muude organisatsioonide sponsorlusel see eesti keeles televisjooni paisatta...nii et tegutseb.Fatman kirjutas:Selline kampaania on Inglismaal:
http://ruiner.pwp.blueyonder.co.uk/howclose.mpg
-
Minu eesmärk on, et ei juhtuks nagu siin;
http://aegmaha.com/?id=2177
Juht ei näinud ja rattur kihutas.
Ja nimetatud ürituse eestvedajateks võiks olla biker.ee "juhtkond". Tundub, et see sõpruskond on seni ju tehtud üritustega toime tulnud. Või, mis?
http://aegmaha.com/?id=2177
Juht ei näinud ja rattur kihutas.
Ja nimetatud ürituse eestvedajateks võiks olla biker.ee "juhtkond". Tundub, et see sõpruskond on seni ju tehtud üritustega toime tulnud. Või, mis?
-
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 12 korda
Kas seesugune enesenäitamine ei sbiks preventiivtööks kui sinna kaasata ajakirjandus?: http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php?t=14377
18-aastane pereliige: "Äratuse helin on see n..ss, mis sul magada ei lase". 
"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
-
- Tänatud: 3 korda
- Kontakt:
mina pooldan juba paigaljooksu, sest siin läks asi nii käest ära et ei viitsigi enam tutvuda, mida uut veel välja pakutakse. konkreetsus kadus - kui enne rääkisime konkreetselt kampaaniast, mis paneks autojuhte mõtlema sellele, et tsikkel on pisem kui auto ja võib seetõttu piilari või ninajuure taha jääda, siis nüüd räägime hoopis kooliõpilastele tsiklisõidu tutvustamisest ja teeme platsi peal paar tiiru, vestid seljas. ja tulevad aga "uued" mõtted et "maanteeameti sponsorlusel seda ja seda, laske nüüd käia palun", ehkki siin on räägitud nii sellest, et amet meile raha ei anna, kui ka sellest, et kõike tuleb ikka ise teha, mitte teisi kamandada.Kameeleon kirjutas:Muidu jäämegi hüppama maanteeameti, paraadi, platsisõidu ja autokoolide vahet.
võibolla järgmisel aastal läheb paremini... ehkki mina pooldan ikka veel seda, et teha hunnik kleepse ja messidel-üritustel-igalpool neid levitada. aga pole keegi kleepsuärikatest siin hinnakirjagi avaldanud.
kuriöö
ps tali, ajakirjandusele ei meeldi heategevus, mida tehakse selleks, et meediasse pääseda. heategevus olgu abivajajate nimel ja saagu tehtud ka siis, kui keegi seda suure kella külge ei pane, ja tähelepanutõmbamine olgu täitsa eraldi sellest.
If it wasn't for last minute, nothing would ever get done.
-
- Tsikkel: Joone all on miskit
- Tänatud: 13 korda
- Kontakt:
Siin viimased postid juba viitavad sellele, et teema vajub ja ujub ja ma tõesti ei tahaks sellele kaasa aidata, aga see lause vajab minu poolt väikest kommi.
Minu väljaütlemine oli pärit viimasel ajal meiel liikuses tekkinud mõtetest ja värskemalt nt viimasel hooajal, kui lisaks mõnele sõidule piiritaga siiski u 20000km möödus Eesti teedel. Ja mulle jäi nende kilomeetritega küll selline pilt, et ka siin käsil oleva aktsiooni juures tuleks siiski paar hetke kauem peeglisse vaadata. Ja veelkord... mitte sõiduoskuse, nagu ma paar rida varem selgitasin, vaid liikluses eksisteerimise osas.
Ma täiesti mõistan, et kogu tsiklivärk üldse on üks paras emotsioonide kogum ja kogu maailmas sõidetakse tsikliga siiski teiste tunnetega ja stiiliga, kui autoga tööle jne jne. Aga kui väga arvestatav osa tskiliga sõitjatest võtab liikuses oma enda sõidustiiliga selliseid riske nagu see iga päev sõites silma jääb, siis on väga raske mul küll muud kampaaniat esialgu välja mõelda, kui et tsiklirahavast kevade puhul paar hetke endamisi sügavamalt analüüsima kutsuda, kas tõesti on ainult rekkamees paha ja rullnokk paha jne jne, või saaks siiski veidi lähemalt peale hakates suure töö ära teha enne kui saab kuskil kõva häälega välja hüüda, et tsiklit lihtsalt ei märgata.
Ma palun nüüd taas vaga vabandust, et sellise siinsete terminite järgi padjaklubi jutuga julgesin taas esineda ja lisaks veel antud teema konkreetseks edasiviimiseks midagi asjalikku kirja ei pannud, aga see tsiteeritud lõik lihtsalt pani mind seda kirjutama.
Kk
Nimelt ma tahan öelda, et sõiduoskus polnud päris see mida ma silmas pidasin. Ma ei tahaks nüüd ega edaspidi selles osas kellegi kohta konkreetselt, ega üldiselt midagi kommenteerida muud, kui et paremaks saab alati minna. See puudutab siis puhtalt mootorratta käsitlemist, kui oskust.Joseph kirjutas:. Seega peaks olema nn kampaania suunatud kahele põhitegurile:
1. Mootorratturite endi sõiduoskuste parandamine (Kalle, Pritsu ja teised on seda juba öelnud);
Minu väljaütlemine oli pärit viimasel ajal meiel liikuses tekkinud mõtetest ja värskemalt nt viimasel hooajal, kui lisaks mõnele sõidule piiritaga siiski u 20000km möödus Eesti teedel. Ja mulle jäi nende kilomeetritega küll selline pilt, et ka siin käsil oleva aktsiooni juures tuleks siiski paar hetke kauem peeglisse vaadata. Ja veelkord... mitte sõiduoskuse, nagu ma paar rida varem selgitasin, vaid liikluses eksisteerimise osas.
Ma täiesti mõistan, et kogu tsiklivärk üldse on üks paras emotsioonide kogum ja kogu maailmas sõidetakse tsikliga siiski teiste tunnetega ja stiiliga, kui autoga tööle jne jne. Aga kui väga arvestatav osa tskiliga sõitjatest võtab liikuses oma enda sõidustiiliga selliseid riske nagu see iga päev sõites silma jääb, siis on väga raske mul küll muud kampaaniat esialgu välja mõelda, kui et tsiklirahavast kevade puhul paar hetke endamisi sügavamalt analüüsima kutsuda, kas tõesti on ainult rekkamees paha ja rullnokk paha jne jne, või saaks siiski veidi lähemalt peale hakates suure töö ära teha enne kui saab kuskil kõva häälega välja hüüda, et tsiklit lihtsalt ei märgata.
Ma palun nüüd taas vaga vabandust, et sellise siinsete terminite järgi padjaklubi jutuga julgesin taas esineda ja lisaks veel antud teema konkreetseks edasiviimiseks midagi asjalikku kirja ei pannud, aga see tsiteeritud lõik lihtsalt pani mind seda kirjutama.
Kk
-
Nõus, teema hakkab sellisel kujul tülgastama. Teeks nüüd nii; keegi Tallinna inimestest ütleb nüüd koha, kus kohtuda, saaks kokku juba sellel nädalal inimestega, kes on huvitatud selle millegi organiseerimisest ja enne laiali ei läheks kui ühene suund ja mõte paigas. Olgu selleks siis ürituse järgmisesse aastasse lükkamine või korraldamine sellel kevadel.
-
- Tsikkel: rod ja pooleli xs
hääd valentini siis kõigile.
selles osas pritsuga nõus - asi peab konkreetseks minema, muidu jäämegi siin seda sja veeretama ja ongi aasta möödas. seega kellel on mingi koha variant, andku teada, ja kes oleks nõus tulema, paneks siis end kirja.
iseenesest sobiks kas või megazone mingi õhtu, seal ju eesruumis pleissi on ning biker'i inimestele koht tuttav.
kõrts selleks ei sobi kindlasti, ma pole enne tähele pannud, et seal peale esimest õlle mingeid asjalikke ideid tuleks....
selles osas pritsuga nõus - asi peab konkreetseks minema, muidu jäämegi siin seda sja veeretama ja ongi aasta möödas. seega kellel on mingi koha variant, andku teada, ja kes oleks nõus tulema, paneks siis end kirja.
iseenesest sobiks kas või megazone mingi õhtu, seal ju eesruumis pleissi on ning biker'i inimestele koht tuttav.
kõrts selleks ei sobi kindlasti, ma pole enne tähele pannud, et seal peale esimest õlle mingeid asjalikke ideid tuleks....
Sex is like a card game, if you don't have a good partner, then you better have a good hand ...
I don't give a shit, I don't take any shit, I'm not in the shit busines!
I don't give a shit, I don't take any shit, I'm not in the shit busines!
Et voiks seda vesti warki kasutada isa soovitas seda mul kogu aeg kanda aga see on natuke tylikas kuna on mulle suur aga see olex hea mote kui koik kannax ja algus voix olla siis kui lumi sulab ja kuskil 2 nadalat voix kesta sest muidu aoutojuhid arvavad et see mingi motetu uritus ja ei tee kuulmagi niiet mina toetan vesti varke(kollane vest)seljal
ÜLDSUSE SAAMATUSE JA ÜLDISE OTSUSTUSVÕIMETUSE TÕTTU PALUN SIIT EDASI TEHA PLAANE AINULT JÄRGMISE KEVADE KAMPAANIAKS.
Põhjendus:
Mitte keegi ei ole viimase 6 kuu jooksul suutnud midagi konkreetset teha. Keegi enam isegi ei tea mida teha, kuidas teha ja kes teeb. Ehk tuleb suvi ja rahvas saab omakeskis kokku ja arutab silmast silma seda asja......
SENIKS TEEMA PUHKUSELE
Põhjendus:
Mitte keegi ei ole viimase 6 kuu jooksul suutnud midagi konkreetset teha. Keegi enam isegi ei tea mida teha, kuidas teha ja kes teeb. Ehk tuleb suvi ja rahvas saab omakeskis kokku ja arutab silmast silma seda asja......
SENIKS TEEMA PUHKUSELE