Kui tihti teid kõnetatakse...
Ratast tulevad uudistama vanemad mehed, see ju nende lapsepõlve mängumaa. Kõige rohkem oli uudistajaid treffi ajal põltsamaal kuhu rattad kogunesid. Aga küsimused erinesid eelpool mainitutest, näiteks mis aasta masin, kust ma sain selle, kas on ikke vene oma (tal ju lääne rolleri rehvid all). Tuli üks riigikogu liige minu juurde andis visiitkaardi ja esitles ennast, lugu selles et ta kogub rollereid ja just seda marki tal veel pole ja kas aitan tal sellise hankida... Ning veel üks meesteraffas tuli kohale ainult selleks, et näha kas neid paunadega rollereid ka veel liigub ja küsis ega ma pole sellise klubi loomisest huvitatud... jne. Mis puutub loata tsikli selga istumisest siis ühel tuletõrje võistlusel mingi kamp mehi (tuletõrjujad) läksid mu rolleri juurde ja ikka üks siga ei osanud eemalt vaadata vaid pidi selga istuma, loomulikult hakatakse kohe lenksu väänama just sealt ju käiku vahetatakse nad raisad rikuvad trossid sedasi ära... Kimasin kohe oma rolleri suunas aga nad lahkusid enne minu sinna jõudmist ju mõni neist mõistis, et see pole omanikule meeltmööda.
tasa ja targu
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.