NB: Ära siit motikat osta!!!!!

Kasutaja avatar

kalle
Tsikkel: Joone all on miskit
Tänatud: 13 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kalle »

triplekix kirjutas:
E,i ei saanud tüssu..........

Et siis ebayl sellina kallis kaaslane nagu PayPal, kes 10 minutit peale kaebuse kirjutamist rõõmsalt mulle raha arvele tagasi kandis:D
.
See on huvitav, sest vähemalt veel hiljuti oli paypaliga selline diil, et Eestile kehtis ainult raha saatmise võimalus. St ma võin küll paypali kasutada ebays maksmiseks, aga nt ise müües ei saa seda kasutada, sest läbi paypali mulle raha masta polnud võimalik, seega ma nt ise müües ei saa paypali aksepteerida.
U. pool aastat tagasi tahtis üks müüja ise mulle veits raha tagasi kanda (aus müüja, kuna tuli välja, et müüdav asi polnud päris kirjeldusele vastav) asi jäi aga katki, kuna paypal ei võimaldanud. Kuna mina ei kaevanud, vaid müüja tegi seda oma algatuse korral, siis ehk on vahe selles, või on nüüd Eestigi saanud mõlemat pidi töötava paypali rüppe. Paypal on muidu ikka väga hea asi (kuigi eksisteerib ka paypalsuks. com kus tuuakse neg näiteid) mul siiani korduvalt võimaldanud ülikiirelt tasuda... pole vaja mingeid tsekke saata.

Kk

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”