Mentide teadmik
Proovin näite varal seletada:ken100 kirjutas:Ma ei saa aru, miks suur osa võimsamate pillide omanike räägivad rolleri olematust juhitavusest ja küsivad, miks keegi võimsamaid pidureid koos 70cc silindrite ja asjadega ei pane.
Normaalsematel rolleritel on ees ja taga kettaspidurid, mis on minumeelest üpriski võimsad ju. Ja see jutt, et halva juhitavusega, no mingi honda dio vb tõesti aga sr50, aerox jne. millel on suurem kere ja 13 tollised veljed ei ole minumeelest üldsegi halva juhitavusega, kumm ise ju laiemgi kui osadel mootorrattasetel.
Lexus IS250 Sport joonistab 90 kraadise kurvi (pööre ühelt tänavalt teisele) 75km/h kiiruse juures suht kergelt ära, seisma jääb see auto kah mulle arusaamatult lühikese pidurdusmaaga, lumelobjaka sees kiirendada ja möödasõidule minna ei tähenda mingit adrenaliini laksu - ta lihtsalt läheb ja seda salongis istujatele märkamatult.
Proovigem nüüd kõike seda sama teha näiteks Sierra või Ladaga. 100% veendunud, et see ei õnnestu sama kindlalt ja ohutult kui leksuga.
Miks siis on meil kiiruse piirangud linnas 50km/h ja miks LE ei luba minna piiratud nähtavusega teelõikudel möödasõidule ja miks on lumesajuga linnas liiklus aeglane ja miks pidurdatakse autodega enne kurvi hoog maha ja miks ja miks ...
LE kirjutatakse mitte toetudes parimale võimalusele (ei väida, et leksu on parim) vaid arvestades kõige hullemat võimalust (ei väida, et Sierra või Lada on kõige hullem).
Valmistaja tehas ehitab rollu pidurid arvestades maksimaalse lubatud kiirusega ja maksimaalse lubatud reisijate kaaluga ning rolleritelt nõutud pidurdusmaaga. Kui ehitada roller võimsamaks, siis ta liigub ka kiiremini, ehk koormus tema piduritele on suurem ehk tekib võimalus rollerit mitte pidama saada talle ette nähtud pidurdusmaaga ja/või tekib võimalus, et pidurid ei pea koormusele vastu ning purunevad. Mõlemal puhul on tegemist kunstlikult suurendatud ohuga. Eeskirjad, mis ei luba rollereid ümber ehitada, arvestavad mitte ainult tipp tootjate rolleritega vaid ka kehvemate valmistajate toodanguga mis omakorda sunnib seda piiri veel madalamale viima. Ja seda tehakse tagamaks rolleriga sõitja ja teda õmbritseva ohutus, õigemini küll selleks, et viia riskimoment miinimumini.
Sestap on minu meelest Oldmopedi püüe teha selle riski madalas hoidmiseks omalt poolt midagi ära ainult tervitatav.