Mentide teadmik

Kasutaja avatar

Hyper

Lugemata postitus Postitas Hyper »

SFX kirjutas:
ummy90 kirjutas:
kõik oleks korras kui oldmoped oleks teinud seda teisi teavitamatta, mind isiklikult ajas see küll närvi.

Minu arvamus sellest: mulle ei meeldi kitujad ja pugejad! ei vihja kellegile midagi, aga nii see on. :roll:

ahjaa muidugi need kõige vägevamad sõimajad on need A kategooria juhilubade omanikud kellel täitsa savi endast noortemate rolleritest. Nad muidugi siin kõvad mehed sõimama kui see neid ei puuduta... usun et see jah kadedaks kui mingi 13a võivad oma 70cc tuunitud rolleritega sõita.

jajaaa.... nüüd tulevad postitused siia a'la rolleripede ei oska sõita mis sa siin mölised sul tuleks roller üldse käest ära võtta. mida sa ka tead, kasva suureks. :?

kokkuvõttes lähme kõik maailma päästma, kogume sellega küll vaenlasi aga midagi ka päästame, saan põhimõttest aru mida oldmoped teha üritab, aga minu arust oleks siis võinud selle internetis reklaamimatta jätta, oleks veits rahulkum olla.
aga oleks see hiljem välja tulnud nt kuskilt politsei käest, siis oleks sa hakand just rääkima,et miks ei võin varem midagi teistele öelda, et miks peab umbes rollerimeeste seljataga mingeid asju politseile ette kandma...
oldmoped käitus/käitub väga õigesti.
Ma olen mõlemaga nõus sellega siis, et enamus, kes siin targutavad on need, kes võivad 125-ga sõita ja nüüd õpetavad, kuidas elama peaks.. Mul ei ole oldmopedi vastu mitte midagi, las ta teeb oma projekti, ta on sellest nn. probleemist teadlik ja hea kirjutada, aga noh vaevalt, et see nüüd midagi muudab.. Aga mis närvi ajab on see, et need vennad, kes siin enne umbe projektidega lagedale tulid, panevad siin modedele kenti ja räägivad, etnad ei ole elusees oma rollerit tuunida tahtnud..
Malaguti Firefox F-15 70 ccm ;)

Mine “Rollerid”