Mentide teadmik

Kasutaja avatar

AzA
Mode
Tsikkel: Kawaspa
Tänanud: 435 korda
Tänatud: 127 korda

Lugemata postitus Postitas AzA »

miku00 kirjutas:
muidu mis kiirus on maantee peal max? et ise lähen siis järgmine nädal lubasid tegema ma arvan. teen kirjaliku ära ja siis suvel sõidu eksam. Eestis võiks olla korralik õpetusgi nagu auto koolis... rolleritega pead sõitma 10 mini ja ongi load käes!!!
aga vahe peal mendid keeravad kah nimelt näitex:enda arust ei oleks pidand pool tundi selle peale raiskama ja mulle hoiatuse tegema et läksin meetri valesti üle tee kuna oli kiire! ja veel 1 kooli päeval aga noh seadus on seadus.
Eesti Vabariigis on maksimaalne lubatud sõidukiirus asulas 50km/h ja asulast väljas 90km/h kui märgid ei näita teisiti.

Selle ühe meetri pärast võib teinekord surma saada. Täna kõiki autojuhte, et nad alateadlikult arvestavad ootamatusega ning on valmis pidurdama kui lapsi näevad. Aga mingi hetk mõte läheb omasoodu, on väsitav tööpäev olnud ja ..... 50km/h ja inimene sureb 9-l juhul 10-st momentaalselt.
10 aasta pärast meenutad juhtunut heldinult ja teeksid tollele politseinikule õlut välja selle eest, et tal oli aega sulle ellujäämist õpetada ;)
Aga mulle meeldib.

Mine “Rollerid”