suzuki gsxr600
Kuna uutes on kogu tehnika väga kokku pressitud ja teades kui täpselt need tükid kokku sobivad (kui vähe seal vahel ruumi on), siis kui see üldse võimalik on, siis saad raami kindlasti natuke nokitseda. Ma ei süvenenud eriti piltidesse, aga siiski piisavalt, et märgata nende rataste erinevat kuju, erinevaid kinnituskohti ja viise, jne. Näites tundub mulle, et uue gixxeri tagakondli koos raamiga võid vana sisse ära peita, seega ilmselt on lihtsam ümberehitus teostada viisil, kus tagaraam on gondlist väljaspool...
Aga üldiselt tundub see mulle natuke kosmilise teemana... aga sa võid ju alati savist sobiva kujuga vormid mätsida ja siis klaasriide ja vaiguga mürades endale sobiva kujuga gondlid meisterdada. Kuna ma pole raketiteadlane, siis aerodünaamika kohta sõna ei võta. Samas tuleb küsimusest välja, et oluline on välimus, mitte sisuline külg, seega vaevalt see aerodünaamika probleemiks osutub...
Aga üldiselt tundub see mulle natuke kosmilise teemana... aga sa võid ju alati savist sobiva kujuga vormid mätsida ja siis klaasriide ja vaiguga mürades endale sobiva kujuga gondlid meisterdada. Kuna ma pole raketiteadlane, siis aerodünaamika kohta sõna ei võta. Samas tuleb küsimusest välja, et oluline on välimus, mitte sisuline külg, seega vaevalt see aerodünaamika probleemiks osutub...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.