Ilge jama.Ei saagi lube teha kuna tsikli kw liiga suured
Moderaator: Moded
-
Olku-
Teema algataja
Ilge jama.Ei saagi lube teha kuna tsikli kw liiga suured
kawasaki zx 600 89.a
Mis nüüd saab?Ma ei saagi lube teha.Kuna eelnevalt pole lube olnd.No ja siis ainult 25 kw lubatud.
Äkki keegi oskab natuke infi anda,et kui mul võimalik natuke tokumente sigrimigrida,et siis kas oleks loogiline,et se kawasaki zx 600 on 25 kw?
Maha ma oma kallikest ei müü!(:
Mis nüüd saab?Ma ei saagi lube teha.Kuna eelnevalt pole lube olnd.No ja siis ainult 25 kw lubatud.
Äkki keegi oskab natuke infi anda,et kui mul võimalik natuke tokumente sigrimigrida,et siis kas oleks loogiline,et se kawasaki zx 600 on 25 kw?
Maha ma oma kallikest ei müü!(:
Kuule poiss, tee enne load ära, eksamil ei küsi keegi millise rattaga Sa sõidad. Samamoodi ei küsita autoeksamil, kas Sa sõidad mossega või kraisleriga. See on samas loomulik, et kui Sul on B kategooria load ja tagumiku all Volvo140, siis loomulikult ei tohi Sa sõita VolvoF12-ga, enne peab pisut arenema. Nii, et kannatust
tee ei ole parkimise jaoks
RAMO vanasti pani piirajaid peale, miski 1,5kilo eest vist. Siis saad paberi, lähed arki, maksad riigilõivu, ja võid minna eksamile... PS! Kui sa pole 21 täis, ja B-kat ka alles vahtraleht, siis ei saaks sa nagunii enne suuremaga kui 25kW sõita, kui need mõlemad tingimused ületatud ja uus eksam tehtud... 
-Since 2002-
Iž: PL.5,
Suzud: GS500, GSX-R600, VZ800, RM250, RM125
Kawad: ZX-6R, VN750A, VN800A, VN800B, VN1500
Yamud: XTZ660, FZ600S
Iž: PL.5,
Suzud: GS500, GSX-R600, VZ800, RM250, RM125
Kawad: ZX-6R, VN750A, VN800A, VN800B, VN1500
Yamud: XTZ660, FZ600S
ehhee... see 1,5kilo hind võis seal kehtida enne teist Maailmasõda... Käesoleval sajandil on Ramo selle asjatamise eest ikka 3KEEKsi küsinud....bikefan kirjutas:RAMO vanasti pani piirajaid peale, miski 1,5kilo eest vist.
Sõida... ja ära MÖLISE!!!
Ise ka usud oma juttu?madismad kirjutas:Kuule poiss, tee enne load ära, eksamil ei küsi keegi millise rattaga Sa sõidad. Samamoodi ei küsita autoeksamil, kas Sa sõidad mossega või kraisleriga. See on samas loomulik, et kui Sul on B kategooria load ja tagumiku all Volvo140, siis loomulikult ei tohi Sa sõita VolvoF12-ga, enne peab pisut arenema. Nii, et kannatust
Mine tee A1 klassi tsikliga eksam ja vaata, millised numbrid sulle loale joonistatakse!
Mella!
Keegi ei käse Sul A1-ga eksamile minna. Kui teed eksami 145-ga ei saa ju samuti F12 lube. Need on ju erinevad kategooriad. See, et Sa kraabid Harley paagi peale "Mina olen Minsk", ei tee temast veel A1-te Pigem on selles foorumis küsimus loa taotleje veits nooremas vanuses, kui 21 aastat. Iga asi omal ajal, või natukene hiljem, tavaliselt natukene hiljem. Seda ei maksa pahaks panna. Selles foorumis süüdistatakse mootorratast, et see on liiga suur, lubadetahtja vanus on nagu tabu, või mis?
Keegi ei käse Sul A1-ga eksamile minna. Kui teed eksami 145-ga ei saa ju samuti F12 lube. Need on ju erinevad kategooriad. See, et Sa kraabid Harley paagi peale "Mina olen Minsk", ei tee temast veel A1-te Pigem on selles foorumis küsimus loa taotleje veits nooremas vanuses, kui 21 aastat. Iga asi omal ajal, või natukene hiljem, tavaliselt natukene hiljem. Seda ei maksa pahaks panna. Selles foorumis süüdistatakse mootorratast, et see on liiga suur, lubadetahtja vanus on nagu tabu, või mis?
SuVa kirjutas:
Mootorratta juhikategooria A jaguneb kolmeks:
A1 - mootorrattad mootorivõimsusega kuni 11KW ja töömahuga kuni 125cc. Seda saavad taotleda isikud , kes on vähemalt 16 aastat vanad, läbinud vastava kategooria mootorsõidukijuhi koolituskursuse.
Teooria ja sõidueksam.
Eksamirattaks peab olema vastava kategooria ratas siis.
Saadav luba - esmane.
A (eritingimus4) - mootorrattad mootorivõimsusega kuni 25 KW ja erivõimsusega kuni 0,16 kw/kg. Seda saavad taotleda vähemalt 18-aastased sellid. A1 kategooria juhiloa olemasolul koolituskursust ei ole vaja läbida.
Sõidueksam.
Eelnevalt mootorratta juhtimisõigust omamata tuleb läbida koolitus.
Teooriaeksam+sõidueksam
Eksamirattaks vastava kategooria ratas.
Saadav luba esmane.
A - mootorratas ilma piiranguteta.
Seda saavad taotleda isikud, kes on vähemalt 21 aastat vanad ja kellel on juba JUHILUBA (mitte esmane juhiluba!). Staazidest kuskil juttu pole!
A1- või A (eritingimus4)-kategooria juhiloa olemasolul ei ole koolituskursuse läbimine nõutav.
Sõidueksam.
Eksamirattaks vähemalt 35 KW võimsusega mootorratas.
Eelnevalt mootorratta juhtimisõigust omamata tuleb läbida koolitus.
Saadav luba juhiluba.
Riigilõivud ARK-s:
Teooriaeksam - 380 EEK
Sõidueksam - 380/450 EEK
Juhiluba - 380 EEK
Sõidueksami nõuded:
http://lex.andmevara.ee/estlex/kehtivad ... t_id=41604
http://www.ark.ee/atp/index.html?id=285
Eksamisõidukile esitatavad nõuded:
http://www.ark.ee/atp/index.html?id=282
Koolituskursuse kohta nõuded siin:
http://trip.rk.ee/cgi-bin/thw?${BASE}=a ... 01&AN=1327
www.motopesakond.ee
Viimati muutis madismad, 20 Mär 2006, 09:55, muudetud 3 korda kokku.
-
Olku-
Teema algataja
aga kui piiraja peale panna?
kuidas selle piirajaga muidu on?ka se märgitakse paberitele ka?ja kui luad kätte saan,siis suva see et ta võimsam.näitan lihtsalt mendile pabereid,et piiraja peale pandud ja kogulugu?kas kegi siin foorumis tegeleb muidu piirajatega?
Re: aga kui piiraja peale panna?
Sellest on siin piisavalt juttu olnud - Ramost(näiteks) saad vastava paberi millega arki minna, seal tehakse dokumendid ümber. Mendile näitad selliseid tsikli dokumente, millel on kirjas juba piiratuna KW-d. Ment ei teagi palju sul kunagi KW-sid olnud on.Olku- kirjutas:kuidas selle piirajaga muidu on?ka se märgitakse paberitele ka?ja kui luad kätte saan,siis suva see et ta võimsam.näitan lihtsalt mendile pabereid,et piiraja peale pandud ja kogulugu?kas kegi siin foorumis tegeleb muidu piirajatega?
Just enjoy ... nothing less, nothing more
-
Piipz
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 145 korda
- Tänatud: 381 korda
- Kontakt:
Üle-eelmine aasta Tallinna ARK-is ei saanud. Haja autokoolil oli üks tsikkel aga ka A4 kati mehed harjutasid sellega. ARK-ist saadeti eksami ajal igatahes tagasi ja kästi A4 katile vastav tsikkel hankidaK2bi kirjutas:mis möttes ei saa??????????
mina tegin 34 kw rattaga eksami.probleem oli selles et mul vanus ei lubanud üle 25kw lubasid anda j anii saingi 25 kw kirja
Mari Öö kirjutas, õigesti kirjutas.
kui näeme kedagi, kel pole vastava kategooria juhiluba, rääkimas piirajate eemaldamisest ja muust sellisest, mis võimaldaks tal sõita kiiremini kui seadus lubab, saab see kasutaja hoiatuse.
kui keegi üldse räägib millestki, mis pole vastav kehtivale liiklusseadusele ja liikluseeskirja, saab see kasutaja hoiatuse.
ühelgi juhul teist hoiatust ei järgne - järgmisel korral paneb motopaks bänni. või siis tekitame häbiposti.
reeglid on kõigile ja teil pole piisavalt mõistust, elukogemust, vastutustunnet ega volitusi seaduseid ja reegleid muuta. teie asi on neid aktsepteerida. kui reeglid või seadused ei meeldi või ei kannata oodata, kuni saate suurema mootoriga sõita lubavad load kätte, siis leidke endale uus hobi.
kui keegi üldse räägib millestki, mis pole vastav kehtivale liiklusseadusele ja liikluseeskirja, saab see kasutaja hoiatuse.
ühelgi juhul teist hoiatust ei järgne - järgmisel korral paneb motopaks bänni. või siis tekitame häbiposti.
reeglid on kõigile ja teil pole piisavalt mõistust, elukogemust, vastutustunnet ega volitusi seaduseid ja reegleid muuta. teie asi on neid aktsepteerida. kui reeglid või seadused ei meeldi või ei kannata oodata, kuni saate suurema mootoriga sõita lubavad load kätte, siis leidke endale uus hobi.
Re: Mari Öö kirjutas, õigesti kirjutas.
Mis märatsed: Olku soovib IMHO sõita oma rattaga legaalselt (mis vajab mudimist ja Õigeid Tokumente) legaalselt saadud lubadega (mis veel tegemata).madismad kirjutas:...leidke endale uus hobi.
Milles probleem?
Mrt
Viisakas Rott-Uuestisündinud XJ900
Punane Välk - Dnepr MT-11
Jawa 634 - ootab vänta
Jawa 634 - ootab vänta
-
peremees
Teema algataja
tegelt on jummala pohh
ma olen kaks aastat sõitnud 74kw-ga endal 25 lubatud
kinni on peetud vast kümme korda.
enamus mendid on nii lollid, et ei näegi seda, tsikkli mendil on pohh ja kui isegi mõni vend seda märkab siis on lubanud ikka koju või kuhugi sõita.
ma arvan, et ma pole ainuke selline vend.
enamus mendid on nii lollid, et ei näegi seda, tsikkli mendil on pohh ja kui isegi mõni vend seda märkab siis on lubanud ikka koju või kuhugi sõita.
-
Primo
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Jah, otseloomulikult on enamus mente lollid saapad...nad on ju teiselt planeedilt..peremees kirjutas:enamus mendid on nii lollid, et ei näegi seda, tsikkli mendil on pohh ja kui isegi mõni vend seda märkab siis on lubanud ikka koju või kuhugi sõita.
Challenge the Adventure.Ride The World
Alustaks sellest, et Dokumendid kirjutatakse nõrga "D"-ga. Ülejäänu tuleb kogemustegamart77 kirjutas:
Mis märatsed: Olku soovib IMHO sõita oma rattaga legaalselt (mis vajab mudimist ja Õigeid Tokumente) legaalselt saadud lubadega (mis veel tegemata).
Milles probleem?![]()
Mrt
Huvitav, kas märge dokumentidesse/piiraja rattale tuleb kah kogemusest?madismad kirjutas:Alustaks sellest, et Dokumendid kirjutatakse nõrga "D"-ga. Ülejäänu tuleb kogemustega
Tagasihoidliku arvamuse kohaselt on Olku piisavalt inffi saand, nii et...läbu
Mrt
Jawa 634 - ootab vänta
Jawa 634 - ootab vänta
Оlen siin kuskil lugenud, et mõni mees sai trahvi niimodi sõites.peremees kirjutas:tegelt on jummala pohh
-
korke
- s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:
Sa oled mu jumal ja iidol
Kõik MENDID on debiilikud ja IDIOODID ? Mitte ükski politseinik ei ole lammas....ta on ikka vastava väljaõppe läbinud jne .
Et, sul on tsikli passis 74kw ja load 25kw ? ...Mh ...seda ma nüüd küll ei useu ,et lastakse ära ...eriti tsiklipolitsei puhul
Kõik MENDID on debiilikud ja IDIOODID ? Mitte ükski politseinik ei ole lammas....ta on ikka vastava väljaõppe läbinud jne .
Et, sul on tsikli passis 74kw ja load 25kw ? ...Mh ...seda ma nüüd küll ei useu ,et lastakse ära ...eriti tsiklipolitsei puhul
peremees kirjutas:tegelt on jummala pohh
Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.
-
Volts
Teema algataja
Kahjuks väljaõpe ei tee ahvist veel inimest, seda pidi töö tegema kuid kui ikka oled sündinud loll ei aita töö ka. Praguse hetke Eesti Politseis on otse öeldes idioote ikka jalaga segada.korke kirjutas:Kõik MENDID on debiilikud ja IDIOODID ? Mitte ükski politseinik ei ole lammas....ta on ikka vastava väljaõppe läbinud jne .
Ainsad positiivsed kogemused poliseiga on olnud seltsimees Kukega kes kunagi ka sinivalge rattaga sõitis. Kuigi ta on päris mitmeid kordi trahvi teinud ja ühekorra isegi erakorralisele ülevaatusele saatnud siis kunagi ei ole peale temaga suhtlemist mõelnud sisimas, et krdi ment rsk. Inimene oskab sinuga suhelda nagu iga politseiametnik seda peaks tegama.
PS. Vabandan kõigi ausate ja töökate politseinike ees, kahjuks ei ole ma teiega veel kohtunud.
politseinikutest veel nii palju, et need kes on vähegi normaalsed ja mõtlevad inimesed on juba jupp aega tagasi sellest süsteemist lahkunud. Ja on olnud kogemusi (tuttaval) politseinikuga kes ei olnud just erilist väljaõpet saanud, ning oli kohe tark mees kontrollima ühte veoki tahograafi ja nähes üht uut tüüpi (joonistas sõidukettale ühe joone rohkem kui vanal mudelei) pani passi kohe sõidu keelu templi. Usun et nad ei peaks tänaval väljaõpet saama vaid ikka koolitustel.