Off-road
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: 4 olnud, unistustes järgmine..
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 9 korda
No minu nn.autojuht miskipärast tahab täpsemalt teada saada seda trajektoori,sest Kõrvemaa pidi ju kole suur olema.Ise loen siit välja et see toimub siis nö.põhja pool Piibe mnt-d?Või on võimalik kuskilt trajektoori kohanimede järjestus kätte saada?
Veel lahtine kas tulek Patroli või nõuk.ajal isemeisterdatud vana Willisega..
Veel lahtine kas tulek Patroli või nõuk.ajal isemeisterdatud vana Willisega..
-
- Tsikkel: Punane Roller
- Tänanud: 20 korda
- Tänatud: 2 korda
krt...käbi ja sinu kurjad naljad...koguda toleb aegapidi...mitte kella järgi...oehhh...saadan...kas tõesti peab koos Amandaga kahekesi tulema?Okkaline saab meie tee pühade õdede juurde olema...K2bi kirjutas:kogunemine siis kell 900 ja väljasöit kell 1000
ootama ei jää kedagi
Alex@ammu pole maganud aga luud kondid terved ning armukesel paak täis:D
Ilusa ja punase rolleri omanik...sain kah lammaste seast huntide sekka 
Müüa 2006 V-strom, üks omanik, kallilt.

-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Krt mees, saas siis ikka terveks.Viinasokk jalga ja homme krapsti tervePihelgas kirjutas:uskumatu kuidas elu näkku paneb - vedelen praegu angiiniga voodis 39 palavik. Motopaksul vist sama keiss.
Aga põhimõtteliselt ei muuda see midagi.

Deem, loodan, et peale tänast sõitmist mul homme sama diil ei ole

Challenge the Adventure.Ride The World
teelt väljasõitmise võistlus.
Kuuma sai kõvasti antud. Mul on kätes mõnus surin. Pihelgas suured tänud korraldatud asja eest. Mella personaalne tänu vintsi eest. Mart77- tänud nööri eest. Kaardilugejate jõuk, mehed nii ei saa ju sõita kõhulihased on naermisest valusad. Kellel on jagab pilte. Toim tagasiteel oli sul hea tempo ja toimi eest olnud mehed super GPS! Igatahes hea pühapäev. Põhimõtteliselt 170 km`i väga normaalset off road i. Tänud kõigile! Ilusat põhapäeva õhtut pereseltsis. /me sulatab varbaid tekiall.
Lugupidamisega
Teie Mossemees
pepe@biker.ee
Hakkame kütma!
OÜ Potipoiss
www.potipoiss.ee
Pottsepp & Korstnapühkija
pepe@potipoiss.ee
5588 671
www.twitter.com/Potipoiss
Konsultatsioon
Küttekollete remont
Ummistuste likvideermine
Teie Mossemees
pepe@biker.ee
Hakkame kütma!
OÜ Potipoiss
www.potipoiss.ee
Pottsepp & Korstnapühkija
pepe@potipoiss.ee
5588 671
www.twitter.com/Potipoiss
Konsultatsioon
Küttekollete remont
Ummistuste likvideermine
Ja ka minu poolt suurimad tänud toreda pühapäeva eest! Väga mõnus üritus. Mossemees - pole tänu väärt 
Mrt
PS. Tagasiteel viskas Peterburi mnt-l sellise purgaa üles et jube - nähtavus 100m ja äge külgtuul võttis nii mõnigi kord vingerdama. Ja loomulikult lumest rehvitasakaalustus võttis rooli ropult vibama - pidi kinni pidama ja veljed puhtaks tegema, muidu poleks Tlna jõudnud
Veelkord tänud!

Mrt
PS. Tagasiteel viskas Peterburi mnt-l sellise purgaa üles et jube - nähtavus 100m ja äge külgtuul võttis nii mõnigi kord vingerdama. Ja loomulikult lumest rehvitasakaalustus võttis rooli ropult vibama - pidi kinni pidama ja veljed puhtaks tegema, muidu poleks Tlna jõudnud

Viisakas Rott-Uuestisündinud XJ900
Punane Välk - Dnepr MT-11
Jawa 634 - ootab vänta
Punane Välk - Dnepr MT-11
Jawa 634 - ootab vänta
-
Teema algataja - Mode
- Tänanud: 1 kord
Kerges lumetormis kaotas üks minu ees sõitev Primera ilmselt Tallinna silmist ja sõitis parema esirattaga lumevalli. Tulemuseks suuremat sorti piruett ja maandumine täiega vallis. Joppas, et vana rida säilitas, sest kõrval sõitis palgikoorem. Mina pidasin hopsti kinni ühendasin köie ja hakkasin tõmbama. Juht ei jõudnud autost väljagi tulla. Selle peale muidugi ei tulnud, et juhil võib kerge shokk olla ja ta ei tahagi hetkel liiklusesse tagasi. Nissani sees olev ilmselt viies käik aga tõmbamist ei segand ja nii see manööver lõppes. Selleks ajaks oli juht end kogunud, tuli välja ja tänas viisakalt.mella kirjutas:Ja aplaus Limitsile, kes must mitmel korral tagasiteel möödus ja vahepeal ka miski sõiduauto hangest välja sikutas(või oli neid mitu)
Pihelgas, 5+ istu. Üritus oli väääga hea. Sai palju värsket ühku hindatud ja talvist loodust nauditud. Kerge füüsiline koormus kah lisaks - oli ju vaja vahel ka natuke lükata
Igatahes väsitas päev nii ära, et õhtul ei viitsinud enam midagi teha ja seega ei toimetanud mälukaarti ka sys-le. Niipalju võin aga öelda, et pildid on suht õnnestunud...
kannatust

Igatahes väsitas päev nii ära, et õhtul ei viitsinud enam midagi teha ja seega ei toimetanud mälukaarti ka sys-le. Niipalju võin aga öelda, et pildid on suht õnnestunud...

Tööriistad, auto LCD probleemid, xenon
http://www.harteron.ee
http://www.harteron.ee
-
- Kontakt:
vot jah raisk... see kord sai mingi vahva gripilne minust jagu. Isegi joovastavad protseduurid viinasokkidega ei vii palaviku alla. Pühapäeval enne off roudi näitas seier 39 ja nüüd vedelen 38-ga kodus edasi. Aga loodan, et see meil viimaseks sellelaadseks ürituseks ei jää.
motopaks
motopaks
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
-
- Tsikkel: Punane Roller
- Tänanud: 20 korda
- Tänatud: 2 korda
Limits ae...võlg on võõra oma...saada oma andmed:)
Aga lahe oli tagasiteel lumetormis oma pisikese valge pudrukuuliga teises reas 105(gps andmed, aeglasemalt ei saanud sõita kuna vastutuul oleks mootori välja suretanud
)bemmidest ja mersudest nagu seisvatest postidest mööda tuhiseda....lakk ainult lehvis tuules , sest aken oli lahti kuna soendus andis saba.
Enne lume sulamist ehk kordame veel?
Aga lahe oli tagasiteel lumetormis oma pisikese valge pudrukuuliga teises reas 105(gps andmed, aeglasemalt ei saanud sõita kuna vastutuul oleks mootori välja suretanud

Enne lume sulamist ehk kordame veel?
Ilusa ja punase rolleri omanik...sain kah lammaste seast huntide sekka 

Ma kah klõpsutasin natuke:
http://www.metsjeesus.pri.ee/gallery2/m ... temId=3413
Muidu oli väga lahe, polnud varem sellist asja teinud ja nautisin olukorda sajaga. Korra kui Pihelga autos istusin, siis võttis isegi kõhedaks.
http://www.metsjeesus.pri.ee/gallery2/m ... temId=3413
Muidu oli väga lahe, polnud varem sellist asja teinud ja nautisin olukorda sajaga. Korra kui Pihelga autos istusin, siis võttis isegi kõhedaks.
Kõva üritus, kõva üritus! A ma tulin juba eile õhtul Otepäält tagasi. Päris ruttu sain kohale, kiirustest ja promillist parem ei räägi, aga maantee keskmine kütusekulu tuli Mazda GT 6-l 18,2l/100km ja tasku varutud 10 kilo jäi ilusti alles. Õigeks ajaks jõudsin! 
Järgmine kord olen loodetavassti käsi!

Järgmine kord olen loodetavassti käsi!
eksid sõber, sellist paska siin sadat lehte küll ei teki. 

jälgi foorumit: http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php?p=132460#132460kutsa99 kirjutas:täna kella 18-19 vahel oli mingi punt mootorrattureid chillimas männiku karjääris(päris palju oli neid).
kas selline tzillimine toimub veel mingi kordki![]()
Tahaks ka tulla![]()
btw:ise olin valge suzuki-ga,ühe sõbraga
kindlasti toimub, päris palju nalja sai...
No nii- äratame vana teema ja teadliku osa inimestest üles ja teen ettepaneku uuele safarile. Kuhu ja millal- ei tea.. Lihtsalt ärataks teema üles! Paljudel ratas juba garaazis puki otsa aetud ja nüüd õige aeg 4x4 auto välja ajada! Viilin mitte eriti osavalt organiseerimisest kõrvale ja pakun välja, et keegi võiks ju midagi välja mõelda... Või?????
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.