ebayst ostmine.

apsik

Lugemata postitus Postitas apsik »

Eheee ....... EBAY .... parim asi mis on netis, peale Googlit. Olen ostnud Ebayst 95% oma motikale vajaminevatest varuosadest sh tuuning. Eestist olen ostnud oma pillile vaid õli, õlifiltri ja BENSIINI. Ebayst olen ostnud ka kogu oma varustuse. Hindadest täpsemalt ei julgeks ehk rääkida (võib tekkida väikene eestlastele omane kadedusvimm) aga võin öelda, et kokku olen ostnud umbes 40000 EEK eest. Eesti hindadega arvestades selle kupatuse poest hankimiseks oleks vajalik 75-80000 krooni. Ok mõne näite võin ju ka tuua. Rehvid baigile. Komplekt. Eestis maksavad arvestatavad rehvid komplektis 4000-4500 krooni. Ebayst sain kohaletoimetamisega 3000 krooni. POLE paha. Tutikas nahk-kombe, kaheosaline. Spyke. Netis on hind varieeruvalt 13000-15000. Ebayst leidsin 6000 koos postikuluga. Jne. Olen ostnud ka muud varustust. Lumeluad. 2 komplekti koos klambrite ja saabastega ning lauakottidega. Hooajavälise hinnaga. 5500 krooni kokku.

Palju - väga palju asju, mis seal müügil on, pole isegi meie maale sissetoodavate kaupade nimekirjas.

Aga algajale võin Ebayerile soovitada. Eufooriasse pole mõtet kohe sattuda, süvenemine on väga vajalik. Vajalik on ka piisava koguse nutsu reaalne-kohene olemasolu. Soovitav on "jämeda" krediitkaardi ja PayPal-i olemasolu. Tegemist on ju eelkõige oktsioniga, kus aeg otsustab kõik.

Ja veel. Kuna see kraam on niivõrd odav võrreldes Eesti poehindadega, (poest saad ju KOHE kätte) siis peab arvestama ka logistikaga. Aega võib kuluda olenevalt lähte-maast kuni 3 nädalat. St seda. Rege rauta suvel - vankrit talvel. Natuke nadi ju oodata tellitud rehve suvel 3 nädalat kui ilmad on ilusad ;) vmsiganes ;)

Võid leida igasugust kvaliteetkraami imeodavahinnaga. Ntx hooajalõpualed jne. ja veel sellise hinnaga, millisega ei suuda ükski Eesti firma Sulle tarnida. Edu igatahes. Tervitused Buellerile. ;)
APSIK
Aprilia.SXV/RXV.550.07
Race Me APRILIA
------------------------
Aprilia.Tuono.1000.R.06
Cagiva.Raptor.1000
Honda.CBR.1100.XX

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”