Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...
Täna tuli Rannamõisa maanteel Tabasalu poolt juba üks kevadekuulutaja vastu Ei tea kas oli Tihver vä?
Võimalik, et tihver. Rääkisin temaga mingi päev, üttles et tegi esmaspäeval juba tiiru.
Tahaks ka järgmine nädal selle aasta 1. tiiru teha aga lubab lund sadad juu
Täna tuli Rannamõisa maanteel Tabasalu poolt juba üks kevadekuulutaja vastu Ei tea kas oli Tihver vä?
No kui ta "Sieben-Fünfzig" oli, siis küll...
ja ärge tulge mulle rääkima, et vennal kevadeigatsust ei ole: http://www.zone.ee/tihver/
Ongi teine na ära kadunud...
Mina juba siin vaikselt sõidan, külavahe teed on veits lögased, aga kannatab ära.
Asfalt´id on puhtad.
Isegi sõbra ajasin täna ta enda enduuroga sõitma.
Mina juba siin vaikselt sõidan, külavahe teed on veits lögased, aga kannatab ära.
Asfalt´id on puhtad.
Isegi sõbra ajasin täna ta enda enduuroga sõitma.
Ega see su sõber juhuslikult elvast läbi ei sõitnud. Nägin täna esimest tsiklit linnas
täna kell 2 paiku päeval tuiskas Pärnus riia mnt.Rimi juures suzuki gsx 600.päris tore oli vaadata ja vesistada.aga praegu tuleb siin kandis igatahes lund.
Täna närv ei pidanud vastu, jooksin kindlustusse, tegin 1 kuuks ära, siis garaazi, riided selga ja tuld...t*** kui hea oli
Ja libedusest polnud haisugi ...samuti külmast
Tulime just Viljandist tagasi ja ma ei tea kas mina olen vähe mööda maanteid sõitnud aga nii hullu olukorda ma ei mäleta...kohati oli selline tuisk et nägi mingi mõnikümmend meetrit ja tee üldjuhul kiilakas...kokku nägime 3 kraavis vedelevat autot pluss palju jälgi kus keegi oli käinud...nii et olge ettevaatlikud, talv is back.
Mina alustasin 13. märts. Päike paistis ja ilm oli ilus, vaikselt suusatasin majade vahelt välja tsikliga ja lasin siis mööda Rannamõisa teed 15km. Kuna aega oli vähe ja kindlustust ei olnud, siis ei hakanud pikemalt sõitma.
No kui sellist asja saab sõiduhooaja alustamiseks nimetada, siis ma võin öelda, et oma esimesed 15km tegin juba jaanuaris nüüd on jah pikem paus sees olnud
Mina nägin täna kevade kuulutajat Mustamäe Prisma ees ilusat rohelist Biket
See lumi võiks juba kiiremini ära sulada.
Mina arvan et sõitma saab järgmisel nädalal aga päeva ei tea.