Motoexotika 2006 ja Biker.ee putka 25-26.03.2006

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

arx805
Tsikkel: Suzuki Hayabusa `08
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas arx805 »

Eelmisel aastal olid väravas vägagi mõistlikud turvad ja kui rahavas käis õues alaa suitsu tegemas, autost midgai toomas siis ei tekkinud probleemi kui ütlesid et tuled kohe tagasi jne. Nii et nii karm see olukord ka pole et alaa ostad iga väljaskäigu korral pileti :-)
Kasutaja avatar

Mix
Tsikkel: tsiklit netu.

Lugemata postitus Postitas Mix »

arx805 kirjutas:
Eelmisel aastal olid väravas vägagi mõistlikud turvad ...Nii et nii karm see olukord ka pole et alaa ostad iga väljaskäigu korral pileti :-)
Tahaks loota, et sellist mõistvust jätkub ka edaspidi. :)
Lihtsalt - kui mingil hetkel tekib piisavalt palju miskeid "tarkpäid", kes ühe pileti abil terve oma sõpruskonna või suguvõsa sisse smuugeldavad ja sellega vahele jäävad, siis võib see mõistvus järsult otsa lõppeda...

wabatman

Lugemata postitus Postitas wabatman »

Kui kellegil laupäeval huvi priiküüdiga Pärnust Tartusse ja tagasi saada, siis andke ainult teada. 5032728
Viimati muutis wabatman, 24 Mär 2006, 16:04, muudetud 1 kord kokku.

kaska14

Lugemata postitus Postitas kaska14 »

Hädasti oleks enne 15.00 vaja Wabtami numbrit! :? Keegi ei oska tõesti aidata?
Tark ei torma!

kaska14

Kellelgil pole wabatmani numbrit , ega tea teda? :cry:
Tark ei torma!

stage6

Lugemata postitus Postitas stage6 »

Kes siit foorumipoolelt soovib näha selle aasta bikeri nänni pilte,siis:

http://www.zone.ee/kannikas/kleeps.JPG
Biker.ee kleeps

http://www.zone.ee/kannikas/m%FCts.JPG
Bikeri müts

http://www.zone.ee/kannikas/s%E4rk.JPG
Biker.ee särk lähedalt

http://www.zone.ee/kannikas/s%E4rk%20ja%20m%FCts.JPG
Bikeri müts ja särk

:bsmile:
Pilt

"Tee Oma Aeroxist Pesumasin!"
Kasutaja avatar

active

Lugemata postitus Postitas active »

Motoexotical käidud päris äge oli :twisted: . Järgmine aasta lähen ka kindalt!Kõige lahedam oli ikka see biker.ee putka gixxer :wink:
NSR
Kasutaja avatar

ziim911

Lugemata postitus Postitas ziim911 »

särk on väga lahe, kus neid saada võiks. Peaks motopaksuga kontakteeruma?
Suzuki Kingquad 700 - >Suzuki gsx-r 600 K5 - > BMW G650GS -11

kaska14

Exotikal käidud ! Igati lahe! :P
Tark ei torma!
Kasutaja avatar

Laur
Tsikkel: VTX1800R
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas Laur »

Exotika mulle meeldis, kuid sattusin sinna ilmselt valel ajal, meenutas baltijaama turgu, rõwe trügimine oli.
M.O.T.T
If you want to make God laugh, tell him your future plans

sinisalo

Lugemata postitus Postitas sinisalo »

Njah.. suht võimatu oli liikuda seal hallis ringi. Rahva mass oli ikka julm :twisted:
Yamaha Aerox GP1 Full 70cc :P
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 145 korda
Tänatud: 381 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

ilmselgelt jääb tartu näituste messisaal väikeseks. loodetavasti SEAL enam motoexoticat ei toimu. teine variant, et ei toimu seda teist messi samal ajal ning stuffi saaks kahe saali vahel ära jagada.
muideks, messi suvi 2006 raames oli kohal ka üks mees, kes rendib helitehnikat ja teeb ka ilutulestikku. Tema hüüdnimi (särgi peal ka kirjas) oli pommionu. Suht naljakas oli biker.ee boksis, kui kommionu motopaksuga juttu puhus ja pommionu neil selja taga passis :D
Viimati muutis Piipz, 26 Mär 2006, 16:17, muudetud 1 kord kokku.

RUNNER

Lugemata postitus Postitas RUNNER »

Piipz kirjutas:
ilmselgelt jääb tartu näituste messisaal väikeseks. loodetavasti SEAL enam motoexoticat ei toimu. teine variant, et ei toimu seda teist messi samal ajal ning stuffi saaks kahe saali vahel ära jagada.
osa võiks ültse õues olla järgmine aasta..

sys
Tsikkel: Yamaha R6 "Raven"
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas sys »

Käidud. Mõned emotsiiond siis ka minu poolt.

Biker.ee boksist kõigepealt. Selline mulje jäi, et mess on mõne jaoks rohkem seltskondliku joomakoht, mitte koht, kus ennast, enda tegevust ja enda poolt pakutavat tutvustada. Ma olen tänulik mõnele bikeri boksist, kes oli endale teadvustanud, et Motoexotika puhul on tegemist natuke rohkem, kui mõne sõbraga joomine (paraku ei käi messil ainult lähemad tuttavad). Kurb...

Messist üldiselt. Nagu juba eelnevalt mainitud, oli ruumi seal vähe. Silma jäid mõned boksid, kus rattad olid paarikümnesendiste vahdega üksteise kõrvale pandud nii, et sisuliselt oli võimalik näha ainult rataste esiotsasid. Lähemast uurimisest eriti unistada ei tasunud. Kuigi õnneks sai messilt ka natuke kasulikku infot - näiteks GPS'ide kohta.
Väga positiivne on muidugi see, et selliseid messe Eestis üldse tehakse, aga mulle isiklikult tundub, et järgmine aasta samasuguse asjaga välja tulles on see nii mõnelegi pettumuseks - midagi uut võiks ka iga kord olla (ma saan aru, et mõnele ei ole see mess põhitööks, aga siiski...). Jube tahtmine on korraldajad kuskile mujale (nö "läände") vaatama/ideid koguma saata, kugi ma arvan, et nad on käinud.

Kui mu arvamus tundus kirumise ja õiendamisena, siis ilmselt on see tingitud sellest, et mingit kirgast positiivset elamust (mis oleks domineerima jäänud) polnud.

AnnikaM

Lugemata postitus Postitas AnnikaM »

Üritusega võib täiesti rahule jääda, palju tuttavaid sõbralikke nägusi, natuke nalja, palju ilusaid inimesi ning tehnikat.
Ja taasnägemisrõõm kohates inimesi, keda pole sada aastat näinud:)

Petrovich

Lugemata postitus Postitas Petrovich »

Kasutaja avatar

.:LiveToRide:.

Lugemata postitus Postitas .:LiveToRide:. »

Üheks suureks miinuseks oli kindlasti ruumipuudus aga muuga võis üldiselt rahule jääda. :) Tore üritus oli
Yamaha XT 600

Autoga on lahe kulgeda,nokid nina,keerad rooli ja raadiot ning haigutad. Tsikliga keerad gaasi ja tunned, kuidas hing kinni jääb...
Kasutaja avatar

Ronk
Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
Tänanud: 125 korda
Tänatud: 62 korda

Lugemata postitus Postitas Ronk »

sys kirjutas:
Käidud. Mõned emotsiiond siis ka minu poolt.

Biker.ee boksist kõigepealt. Selline mulje jäi, et mess on mõne jaoks rohkem seltskondliku joomakoht, mitte koht, kus ennast, enda tegevust ja enda poolt pakutavat tutvustada. Ma olen tänulik mõnele bikeri boksist, kes oli endale teadvustanud, et Motoexotika puhul on tegemist natuke rohkem, kui mõne sõbraga joomine (paraku ei käi messil ainult lähemad tuttavad). Kurb...
http://rfclub.fotoplenka.ru/album182904 ... 4.htm#foto
:roll:

karin

Lugemata postitus Postitas karin »

Nonii, messil käidud ja asi ära nähtud. Tuleb tunnistada, et messi funktsiooni nüüd see asi küll ei täitnud, rohkem ikka kogunemise ja sõpradega joomise koht. Olin küll poole oma ajast teises hallis, kuid sain osa ka tollest suurest liiklemisest, mis laupäeva keskpäeval eriti tihe oli, kuid tänaseks juba vaibunud. Uut võrreldes eelmise aastaga eriti ei olnud ja midagi üllatavat samuti mitte. Meestele küll pakkus ehk silmailu too tünnisaun kahe näitsikuga, kuid see selleks.

Kui asja kaaluma hakata, siis kõik saadud positiivsed emotsioonid on negatiivsetest üle, selle eest suured tänud kõigile sõpradele ja tuttavatele. Jäin asjaga piisavalt rahule, eriti kõrgeid ootusi ja lootusi mul nagunii ei olnud, sest tean Tartu Näitused messikeskuse poolt pakutavaid võimalusi ning seega ei pidanud eriti ka pettuma. Vaatan parem pilte, mis messil kellegi poolt tehtud said ja ootan loodetavasti peagi saabuvat kevadet 8)

K.
Kasutaja avatar

bash
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bash »

Messi parim osa olid honda tibid, eriti üks mustade juustega ja 600-ne hornet :D
Just enjoy ... nothing less, nothing more

Hingeotsija

Lugemata postitus Postitas Hingeotsija »

Ae.

Polnud suurem asi yritus.
Kasutaja avatar

Priit_IZ
Tänatud: 12 korda

Lugemata postitus Postitas Priit_IZ »

Tänuväärne üritus igati.

Tuleb nõustuda eelkõnelejatega, et kitsas oli küll jah kohati ja loodaks ka omalt poolt järgmist Motoexoticat tunduvalt suurema pinna peal näha.
Mootorsportlased on ikka julged,
see kartmatus on kasvanud väsimatus töös,
läbi kurvide ja piki sirgeid,
meid sadu kordi kandnud on mootorite sööst.

Rein
Tsikkel: Valkyrie
Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Rein »

Sõpradega saavad ikka seal enamus klubisid kokku. Osta polnud sealt küll midagi peale paari personaalselt tehtud pakkumise, aga kuna oli ainult pileti raha taskus, küll siis saab ka pakkujatega hiljem uuesti kontakteerutud, parem sirge enne vasakut kurvi Z&B ;) ja teised ka.

K2bi

Lugemata postitus Postitas K2bi »

nii exotikal käidud ja motopaks omasilmaga ära nähtud

ps on jah suurmees :)
Kasutaja avatar

Teema algataja
Laisaar
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

nohh, mess nagu selline mess ikka. Hea avapauk hooaja alguseks ja sõpradega kohtumiseks. Esimese päeva 6500 külastajat ummistasid boxide vaheleise ala ilusti ära ja natuke umbeseks läks jah. Aga mingid kohinad käivad, et järgmine aasta on üritus vist kolmepäevane.

Tänan omaltpoolt kõiki sõpru-tutavaid kes kohal käisid ja putkast läbi astusid. Õlut jätkus ja meel oli rõõmus ;)
Ja nagu antud üritusele äärmiselt omane... rämedalt sai kino. Kino sai kohe nii, et siiani on keha naermisest valus. Lisapunktid veel Atlantise 90-ate discole :!: Isegi pühapäevane veepäev ei võta kõiki neid äärmiselt positiivseid emotsioone ära :twisted: Tervitused ka isandatele kiirendajatele !

Mis nüüd esindusmomenti puudub siis eks inimestel ole juba väike eelaimdus ka mida motomessilt oodata. Lisaks on see peaaegu, et aasta esimene motokokkutulek. Ja mida me üldse lips ees ja kammitud peaga esindame?

mina almastan mulle !

motopaks
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Kasutaja avatar

Freaksmart
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas Freaksmart »

Kahjuks väga pettunud ürituses... 10 minutiga kiiresti kaks tiiru peale tehtud ja minema läinud, sest ausalt öeldes vaadata eriti midagi ei olnud... :(
Jawa 634 (15kw); Jawa 638 (17kw); Suzuki GS500E (34kw); Hyosung GT650 (60kw); BMW F800S (63kw)
Kasutaja avatar

anarhismikaplan

Lugemata postitus Postitas anarhismikaplan »

Kahjuks väga pettunud ürituses... 10 minutiga kiiresti kaks tiiru peale tehtud ja minema läinud, sest ausalt öeldes vaadata eriti midagi ei olnud...

Tundub et sul pole mitte ühtegi sõpra ja keegi ei armasta sind... Minumeelest oli täitsa tore üritus, kuigi paljud eksponaadid jäidki nägemata, sest muud seltskondlikku tegevust oli piisavalt palju ja eriti tore et see vann ikkagi ukse taga oli ja sai korralikult kümmelda. Ja muidugi ei saa mainimata jätta, et kõik jätkuüritused Püssirohus ja Rockiklubis olid täpselt minu maitse järgi ja sai jälle üle tüki aja laulda röökida.
Kasutaja avatar

N

Lugemata postitus Postitas N »

anarhismikaplan kirjutas:
kuigi paljud eksponaadid jäidki nägemata, sest muud seltskondlikku tegevust oli piisavalt palju
Seal olid eksponaadid ka vä?
Kasutaja avatar

arx805
Tsikkel: Suzuki Hayabusa `08
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas arx805 »

Igati popp üritus oli. Nagu Motopaks ütles on see mess rohkem esimese kevadise kokkutuleku moodi. Mess ise on oma raamidest välja kasvanud ja pinna poolest juba väikseks jäänud. Kindlasti paljud ettevõtted ka see aasta kaalusid Motorexile mineku kasuks, sest sellel aastal tuleb see jällegi suurema mahuline.
Tänud siis ka kõikidele kiibitsejatele ja õllepakkujatele Käbi, Pikk, N, Kasukas 8) kes tuju üleval hoidsid, kuni ma nõela all istusin. Muidugi Käbi heledad kintsulaksud ei unune niipea :D
Kellel pildimaterjali messist, siis riputage nähtavale.
Kasutaja avatar

CB500

Lugemata postitus Postitas CB500 »

Parandage mind kui eksin, aga mina kui mitte kohalkäinu saan kommentaaridest aru sedasi: ühed on rahul (need kes sõitsid sinna jooma), teised ei ole rahul (need kes sõitsid sinna messile).
it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”