Motoexotika 2006 ja Biker.ee putka 25-26.03.2006
Moderaator: Moded
Tahaks loota, et sellist mõistvust jätkub ka edaspidi.arx805 kirjutas:Eelmisel aastal olid väravas vägagi mõistlikud turvad ...Nii et nii karm see olukord ka pole et alaa ostad iga väljaskäigu korral pileti
Lihtsalt - kui mingil hetkel tekib piisavalt palju miskeid "tarkpäid", kes ühe pileti abil terve oma sõpruskonna või suguvõsa sisse smuugeldavad ja sellega vahele jäävad, siis võib see mõistvus järsult otsa lõppeda...
-
wabatman
Kes siit foorumipoolelt soovib näha selle aasta bikeri nänni pilte,siis:
http://www.zone.ee/kannikas/kleeps.JPG
Biker.ee kleeps
http://www.zone.ee/kannikas/m%FCts.JPG
Bikeri müts
http://www.zone.ee/kannikas/s%E4rk.JPG
Biker.ee särk lähedalt
http://www.zone.ee/kannikas/s%E4rk%20ja%20m%FCts.JPG
Bikeri müts ja särk

http://www.zone.ee/kannikas/kleeps.JPG
Biker.ee kleeps
http://www.zone.ee/kannikas/m%FCts.JPG
Bikeri müts
http://www.zone.ee/kannikas/s%E4rk.JPG
Biker.ee särk lähedalt
http://www.zone.ee/kannikas/s%E4rk%20ja%20m%FCts.JPG
Bikeri müts ja särk
-
Piipz
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 145 korda
- Tänatud: 381 korda
- Kontakt:
ilmselgelt jääb tartu näituste messisaal väikeseks. loodetavasti SEAL enam motoexoticat ei toimu. teine variant, et ei toimu seda teist messi samal ajal ning stuffi saaks kahe saali vahel ära jagada.
muideks, messi suvi 2006 raames oli kohal ka üks mees, kes rendib helitehnikat ja teeb ka ilutulestikku. Tema hüüdnimi (särgi peal ka kirjas) oli pommionu. Suht naljakas oli biker.ee boksis, kui kommionu motopaksuga juttu puhus ja pommionu neil selja taga passis
muideks, messi suvi 2006 raames oli kohal ka üks mees, kes rendib helitehnikat ja teeb ka ilutulestikku. Tema hüüdnimi (särgi peal ka kirjas) oli pommionu. Suht naljakas oli biker.ee boksis, kui kommionu motopaksuga juttu puhus ja pommionu neil selja taga passis
Viimati muutis Piipz, 26 Mär 2006, 16:17, muudetud 1 kord kokku.
Käidud. Mõned emotsiiond siis ka minu poolt.
Biker.ee boksist kõigepealt. Selline mulje jäi, et mess on mõne jaoks rohkem seltskondliku joomakoht, mitte koht, kus ennast, enda tegevust ja enda poolt pakutavat tutvustada. Ma olen tänulik mõnele bikeri boksist, kes oli endale teadvustanud, et Motoexotika puhul on tegemist natuke rohkem, kui mõne sõbraga joomine (paraku ei käi messil ainult lähemad tuttavad). Kurb...
Messist üldiselt. Nagu juba eelnevalt mainitud, oli ruumi seal vähe. Silma jäid mõned boksid, kus rattad olid paarikümnesendiste vahdega üksteise kõrvale pandud nii, et sisuliselt oli võimalik näha ainult rataste esiotsasid. Lähemast uurimisest eriti unistada ei tasunud. Kuigi õnneks sai messilt ka natuke kasulikku infot - näiteks GPS'ide kohta.
Väga positiivne on muidugi see, et selliseid messe Eestis üldse tehakse, aga mulle isiklikult tundub, et järgmine aasta samasuguse asjaga välja tulles on see nii mõnelegi pettumuseks - midagi uut võiks ka iga kord olla (ma saan aru, et mõnele ei ole see mess põhitööks, aga siiski...). Jube tahtmine on korraldajad kuskile mujale (nö "läände") vaatama/ideid koguma saata, kugi ma arvan, et nad on käinud.
Kui mu arvamus tundus kirumise ja õiendamisena, siis ilmselt on see tingitud sellest, et mingit kirgast positiivset elamust (mis oleks domineerima jäänud) polnud.
Biker.ee boksist kõigepealt. Selline mulje jäi, et mess on mõne jaoks rohkem seltskondliku joomakoht, mitte koht, kus ennast, enda tegevust ja enda poolt pakutavat tutvustada. Ma olen tänulik mõnele bikeri boksist, kes oli endale teadvustanud, et Motoexotika puhul on tegemist natuke rohkem, kui mõne sõbraga joomine (paraku ei käi messil ainult lähemad tuttavad). Kurb...
Messist üldiselt. Nagu juba eelnevalt mainitud, oli ruumi seal vähe. Silma jäid mõned boksid, kus rattad olid paarikümnesendiste vahdega üksteise kõrvale pandud nii, et sisuliselt oli võimalik näha ainult rataste esiotsasid. Lähemast uurimisest eriti unistada ei tasunud. Kuigi õnneks sai messilt ka natuke kasulikku infot - näiteks GPS'ide kohta.
Väga positiivne on muidugi see, et selliseid messe Eestis üldse tehakse, aga mulle isiklikult tundub, et järgmine aasta samasuguse asjaga välja tulles on see nii mõnelegi pettumuseks - midagi uut võiks ka iga kord olla (ma saan aru, et mõnele ei ole see mess põhitööks, aga siiski...). Jube tahtmine on korraldajad kuskile mujale (nö "läände") vaatama/ideid koguma saata, kugi ma arvan, et nad on käinud.
Kui mu arvamus tundus kirumise ja õiendamisena, siis ilmselt on see tingitud sellest, et mingit kirgast positiivset elamust (mis oleks domineerima jäänud) polnud.
-
AnnikaM
-
Petrovich
-
.:LiveToRide:.
-
Ronk
- Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
- Tänanud: 125 korda
- Tänatud: 62 korda
http://rfclub.fotoplenka.ru/album182904 ... 4.htm#fotosys kirjutas:Käidud. Mõned emotsiiond siis ka minu poolt.
-
karin
Nonii, messil käidud ja asi ära nähtud. Tuleb tunnistada, et messi funktsiooni nüüd see asi küll ei täitnud, rohkem ikka kogunemise ja sõpradega joomise koht. Olin küll poole oma ajast teises hallis, kuid sain osa ka tollest suurest liiklemisest, mis laupäeva keskpäeval eriti tihe oli, kuid tänaseks juba vaibunud. Uut võrreldes eelmise aastaga eriti ei olnud ja midagi üllatavat samuti mitte. Meestele küll pakkus ehk silmailu too tünnisaun kahe näitsikuga, kuid see selleks.
Kui asja kaaluma hakata, siis kõik saadud positiivsed emotsioonid on negatiivsetest üle, selle eest suured tänud kõigile sõpradele ja tuttavatele. Jäin asjaga piisavalt rahule, eriti kõrgeid ootusi ja lootusi mul nagunii ei olnud, sest tean Tartu Näitused messikeskuse poolt pakutavaid võimalusi ning seega ei pidanud eriti ka pettuma. Vaatan parem pilte, mis messil kellegi poolt tehtud said ja ootan loodetavasti peagi saabuvat kevadet
K.
Kui asja kaaluma hakata, siis kõik saadud positiivsed emotsioonid on negatiivsetest üle, selle eest suured tänud kõigile sõpradele ja tuttavatele. Jäin asjaga piisavalt rahule, eriti kõrgeid ootusi ja lootusi mul nagunii ei olnud, sest tean Tartu Näitused messikeskuse poolt pakutavaid võimalusi ning seega ei pidanud eriti ka pettuma. Vaatan parem pilte, mis messil kellegi poolt tehtud said ja ootan loodetavasti peagi saabuvat kevadet
K.
-
Priit_IZ
- Tänatud: 12 korda
Tänuväärne üritus igati.
Tuleb nõustuda eelkõnelejatega, et kitsas oli küll jah kohati ja loodaks ka omalt poolt järgmist Motoexoticat tunduvalt suurema pinna peal näha.
Tuleb nõustuda eelkõnelejatega, et kitsas oli küll jah kohati ja loodaks ka omalt poolt järgmist Motoexoticat tunduvalt suurema pinna peal näha.
Mootorsportlased on ikka julged,
see kartmatus on kasvanud väsimatus töös,
läbi kurvide ja piki sirgeid,
meid sadu kordi kandnud on mootorite sööst.
see kartmatus on kasvanud väsimatus töös,
läbi kurvide ja piki sirgeid,
meid sadu kordi kandnud on mootorite sööst.
-
Laisaar
Teema algataja - Postitusi: 3558
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
nohh, mess nagu selline mess ikka. Hea avapauk hooaja alguseks ja sõpradega kohtumiseks. Esimese päeva 6500 külastajat ummistasid boxide vaheleise ala ilusti ära ja natuke umbeseks läks jah. Aga mingid kohinad käivad, et järgmine aasta on üritus vist kolmepäevane.
Tänan omaltpoolt kõiki sõpru-tutavaid kes kohal käisid ja putkast läbi astusid. Õlut jätkus ja meel oli rõõmus
Ja nagu antud üritusele äärmiselt omane... rämedalt sai kino. Kino sai kohe nii, et siiani on keha naermisest valus. Lisapunktid veel Atlantise 90-ate discole
Isegi pühapäevane veepäev ei võta kõiki neid äärmiselt positiivseid emotsioone ära
Tervitused ka isandatele kiirendajatele !
Mis nüüd esindusmomenti puudub siis eks inimestel ole juba väike eelaimdus ka mida motomessilt oodata. Lisaks on see peaaegu, et aasta esimene motokokkutulek. Ja mida me üldse lips ees ja kammitud peaga esindame?
mina almastan mulle !
motopaks
Tänan omaltpoolt kõiki sõpru-tutavaid kes kohal käisid ja putkast läbi astusid. Õlut jätkus ja meel oli rõõmus
Ja nagu antud üritusele äärmiselt omane... rämedalt sai kino. Kino sai kohe nii, et siiani on keha naermisest valus. Lisapunktid veel Atlantise 90-ate discole
Mis nüüd esindusmomenti puudub siis eks inimestel ole juba väike eelaimdus ka mida motomessilt oodata. Lisaks on see peaaegu, et aasta esimene motokokkutulek. Ja mida me üldse lips ees ja kammitud peaga esindame?
mina almastan mulle !
motopaks
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
-
Freaksmart
- Tänatud: 5 korda
-
anarhismikaplan
Kahjuks väga pettunud ürituses... 10 minutiga kiiresti kaks tiiru peale tehtud ja minema läinud, sest ausalt öeldes vaadata eriti midagi ei olnud...
Tundub et sul pole mitte ühtegi sõpra ja keegi ei armasta sind... Minumeelest oli täitsa tore üritus, kuigi paljud eksponaadid jäidki nägemata, sest muud seltskondlikku tegevust oli piisavalt palju ja eriti tore et see vann ikkagi ukse taga oli ja sai korralikult kümmelda. Ja muidugi ei saa mainimata jätta, et kõik jätkuüritused Püssirohus ja Rockiklubis olid täpselt minu maitse järgi ja sai jälle üle tüki aja laulda röökida.
Tundub et sul pole mitte ühtegi sõpra ja keegi ei armasta sind... Minumeelest oli täitsa tore üritus, kuigi paljud eksponaadid jäidki nägemata, sest muud seltskondlikku tegevust oli piisavalt palju ja eriti tore et see vann ikkagi ukse taga oli ja sai korralikult kümmelda. Ja muidugi ei saa mainimata jätta, et kõik jätkuüritused Püssirohus ja Rockiklubis olid täpselt minu maitse järgi ja sai jälle üle tüki aja laulda röökida.
-
arx805
- Tsikkel: Suzuki Hayabusa `08
- Kontakt:
Igati popp üritus oli. Nagu Motopaks ütles on see mess rohkem esimese kevadise kokkutuleku moodi. Mess ise on oma raamidest välja kasvanud ja pinna poolest juba väikseks jäänud. Kindlasti paljud ettevõtted ka see aasta kaalusid Motorexile mineku kasuks, sest sellel aastal tuleb see jällegi suurema mahuline.
Tänud siis ka kõikidele kiibitsejatele ja õllepakkujatele Käbi, Pikk, N, Kasukas
kes tuju üleval hoidsid, kuni ma nõela all istusin. Muidugi Käbi heledad kintsulaksud ei unune niipea
Kellel pildimaterjali messist, siis riputage nähtavale.
Tänud siis ka kõikidele kiibitsejatele ja õllepakkujatele Käbi, Pikk, N, Kasukas
Kellel pildimaterjali messist, siis riputage nähtavale.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.