BIKER.EE = PADJAKLUBI
Ma ei oska selle kohta muud öelda kui ... Mingi aja tagant tekib ikka keegi kasutaja, kes sooviks, et talle on kõik ilusti meelepäraseks tehtud kuskil. Krt see pole tsirkus, et tuled, istud ja teised löövad trummi sinu jaoks. Minu arust on foorum ikka selline koht, kus tuleks ise osavõtlik olla. Pole häid teemasid? Ole mees ja tee siis selline, kus härrad saavad asjalikku juttu ajada. Mis seal salata mulle käivad ka need teemad närvidele kus naisega suhtlemise nõu küsitakse aga ... noh, ega keegi ei käsi ju lugeda/reageerida neile. Praegu on nagu selline: "kuulge mehed, olge nüüd ikka päris tsiklimehed ja rääkige nii, et mul huvitav oleks" Päris nii ei saa ka suhtuda.
Mis modedesse puutub, siis kustutakse ikka siis kui on vastuolus reeglitega, päris (padja)teemakohast tsensuuri vast ei harrastaks. Sõnavabadus maksab ka midagi
Üks asi veel - padjaklubilased on ka mootorratturid... tead kõik ei ole ja ei tahagi olla hardcore/joon mootoriõli-köhin verd/motomehed. Paljude jaoks on mootorratas siiski fun, mitte kogu elu.
Mis modedesse puutub, siis kustutakse ikka siis kui on vastuolus reeglitega, päris (padja)teemakohast tsensuuri vast ei harrastaks. Sõnavabadus maksab ka midagi

Üks asi veel - padjaklubilased on ka mootorratturid... tead kõik ei ole ja ei tahagi olla hardcore/joon mootoriõli-köhin verd/motomehed. Paljude jaoks on mootorratas siiski fun, mitte kogu elu.
Rennes aka Pröksuga Mülka
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.