BIKER.EE = PADJAKLUBI

Kasutaja avatar

manager2

Lugemata postitus Postitas manager2 »

... eks ma ju vist pean vähemalt korra vastama. Küsitlus "kas liiklus on ohtlik" oli ju minu tehtud.
Loomulikul on hea rääkida ainult nendel teemadel, mis ainult endale huvi pakuvad. Paraku alati nii kohe mitte ei lähe.
Liikluse teemal tegin polli selle tõttu, et suhtumine "ma ei kavatsegi ju ise kukkuda ja seetõttu pole kiiver liiklemiseks üldsegi vajalik" tundus natukene sinisilmne olevat. Lootsin, et sellise kommentaari kirjapanejale natukene selgemalt kohale jõuab, et alati ei ole sinus endas kinni, mis jõud sulle ümberringi mõju avaldavad.

Mis arvad kui näiteks hävituslendurite foorumisse (kui selline kusagil eksisteerib) kirjutab mõni vend, et ilma langevarjuta on tegelikult palju mugavam lennukis istuda. ja seda siis loeb seltskond, kellel nii mõnigi ohtlik olukord selja taga.... Kui huumorimeelest vajaka jääb, siis see oli muidugi illustreeriv näide, nii et ärge seda liiga tõsiselt võtke.

Leian, et tuleb sõna võtta, kui teema enda jaoks oluline või huvitav on. Lihtsalt nurgas mökitada või tänaval lampe puruks peksta, peeru lasta, ümbritsevat kritiseerida ja õlut alla libistada oskab ju igaüks.

aga jah. sõnavabadus meil ju ikka kehtib. seega kui tahan heegeldamisest rääkida ja selle kohta huvi üles näidatakse ning vastama vaevutakse, siis ehk räägingi.

selleks korraks punkt.
THESE FEW MINUTES ON THE TRACK… YOU LIVE MORE THAN SOME PEOPLE DURING THEIR LIFETIME

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”