rataste hinnad ja Euroopa Liit?!
Kui loogika järgi vaadata, siis kuhu need hinnad ikka tüürida saavad - samas suunas, mis euroopas. Võta mingid saksa või prantsuse hinnad võrdluseks. Need on suured ja stabiilsed turud ning määravad paljuski trende ja hindu ka meiesuguste väikeriikide jaoks. Minu meelest need meil praegu üsna samal tasemel, seega ei peaks nad Euroliitumisega kusagile muutuma.
Ainuke asi, mis võib "elu ära rikkuda", on see kui oma riigis sees mingi järjekordne maks kehtestatakse. Soomlased & rootslased ju sellega ühtviisi hädas. Väljendub ka sealsetes rataste hindades.
Arvestades Eestis jõudsalt laienevat motohuvi, näevad riigikogujad ilmselt üsna peagi ühte potensiaalset raha välja pumpamise kohta. See on asi, mis minu arvamusel võib kõige tõenäolisemalt rataste hindu muuta...
Pipart mulle keelele!!
mõm!
KJ
Ainuke asi, mis võib "elu ära rikkuda", on see kui oma riigis sees mingi järjekordne maks kehtestatakse. Soomlased & rootslased ju sellega ühtviisi hädas. Väljendub ka sealsetes rataste hindades.
Arvestades Eestis jõudsalt laienevat motohuvi, näevad riigikogujad ilmselt üsna peagi ühte potensiaalset raha välja pumpamise kohta. See on asi, mis minu arvamusel võib kõige tõenäolisemalt rataste hindu muuta...
Pipart mulle keelele!!
mõm!
KJ
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.