Ennustus... millal saab sõitma
-
korke
- s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:
Et, nüüd äkki ei jookse su super hyper tutikas honda cbr 600 F 280kmh lõtva välja ...või oli see veel rohkem..ning 2 sec'i sajani mis pidi enamus 1000ccm tsiklitele tagumise tule näitama ?
Enam ei oskagi sõita ?...rääkisid ju suure suuga kuidas sõitsid 1993 aasta honda cbr 600f tsikliga ....politsei subaru eest ära ...küll mööda tee äärt ja küll autode vahel lasid 260kmh ..jne.
Pidid ju trikke ka oskama.....tagarattal...esirattal.
PLuss rinkat oled hoolsalt käinud harjutamas....
Ja mis krdi tutikast tsiklist me siin räägime ..ostsid kasutatud tsikli ju
Ja pärast paar kuud hiljem väitsid ,et oled poest tutika ostnud
Selle pärast ütlengi ,et sellisele tasemele ma ei jõua mitte kunagi....sa ju nii super....
Rääkides minu sõidu stiilis autode vahel.....täiuslik ta ei ole mitte kunagi aga kindlasti üle keskmise. Peeglitega ei ole kedagi riivanud erinevalt mõndadest. Fooride taga ma ei tuigerda
Kahjuks mul ei ole laibaks aetud ninjat ega üldse mingit ninja tsiklit
Punane roller seisab garaazis.
Ringrada ma ei ole mitte kunagi sõitnud .....võibolla paar ringi teinud pärnus...ülejäänud ajast pirita ringrajal sõidetud rahulikult. ... Mingite jõukate rikkaste suurte onude kaitset ma ei vaja
Saan ise väga hästi hakkama....
Türklane ...kui sa oled nii tark ja sündind võidusõitja ....miks ma pidin siis pidevalt msn'is kuulama su halamist ,et kuidas seda teha.....,et miks ta nii teeb...kas mootor on ikka korras....kust saab seda ....jne ?
Türklane kui on midagi mulle öelda siis ütle mulle seda
Näiteks biker'i foorumi sõnumi teel. Või helista
Aga ära hakka näitama avalikult milline lammas oled 
MODED : Kui tõmbate minu posti maha siis tõmmake ka selle ehtsa türklase postitused ka maha
Enam ei oskagi sõita ?...rääkisid ju suure suuga kuidas sõitsid 1993 aasta honda cbr 600f tsikliga ....politsei subaru eest ära ...küll mööda tee äärt ja küll autode vahel lasid 260kmh ..jne.
Pidid ju trikke ka oskama.....tagarattal...esirattal.
PLuss rinkat oled hoolsalt käinud harjutamas....
Ja mis krdi tutikast tsiklist me siin räägime ..ostsid kasutatud tsikli ju
Selle pärast ütlengi ,et sellisele tasemele ma ei jõua mitte kunagi....sa ju nii super....
Rääkides minu sõidu stiilis autode vahel.....täiuslik ta ei ole mitte kunagi aga kindlasti üle keskmise. Peeglitega ei ole kedagi riivanud erinevalt mõndadest. Fooride taga ma ei tuigerda
Kahjuks mul ei ole laibaks aetud ninjat ega üldse mingit ninja tsiklit
Ringrada ma ei ole mitte kunagi sõitnud .....võibolla paar ringi teinud pärnus...ülejäänud ajast pirita ringrajal sõidetud rahulikult. ... Mingite jõukate rikkaste suurte onude kaitset ma ei vaja
Türklane ...kui sa oled nii tark ja sündind võidusõitja ....miks ma pidin siis pidevalt msn'is kuulama su halamist ,et kuidas seda teha.....,et miks ta nii teeb...kas mootor on ikka korras....kust saab seda ....jne ?
Türklane kui on midagi mulle öelda siis ütle mulle seda
MODED : Kui tõmbate minu posti maha siis tõmmake ka selle ehtsa türklase postitused ka maha
Viimati muutis korke, 31 Mär 2006, 11:24, muudetud 1 kord kokku.
Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.