Vajan abi aku laadimisel...

project

Lugemata postitus Postitas project »

võtsingi just elektrivoolust välja. 20 minti sai laetud :/
E: noh keerasin nõksu väiksemaks ja nüüd on 0.5A(silma järgi ütleks et isegi 0.4) , kas laen siis sellega või peaksin muu akulaadija otsima. rohkem seda tugevust kruttida ei saa, ülejäänd astmed kõik suuremad. ehk siis valik kas 3A või 0.5A

Edit2: Olgu, vajan natukene abi. Ma ei tea absoluutselt akudest midagi ja naabriga konsulteerides sain jälle midagi huvitavat teada, et akul tuleb need korgid maha keerata. Ok, lähen koju ja ~6 korki vahivad vastu... keeran siis ühel mitukend tiiru ära aga asi ei liigu, tõmbamine ka mingit tulemust ei andnud. Läksin tagasi naabri juurde ja siis ta jõudis järeldusele et võibolla on siis selline aku millel ei ole muud vaja teha kui juhtmed taha ja kõik. Aku küljepeal väljub ka kaanest voolik, ta arvas et see asendab siis seda korkide maha keeramist. Nüüd tahaks teie arvamust kuulda, enne kui vooluvõrku tagasi lülitan. Et kas need korgid ikka käivad kuidagi maha ja kui jah siis kuidas, või teeb see voolik siis vastava töö ära (õhuvahetus ja ei lase asjal surve all ribadeks lennata). See asi ka veel et külje peal märgitud min ja max aga vedeliku piiri ma seal kuskil muidugi ei näe. Aku kohta suurt rohkem ei oska ka öelda kui et asi on Varta oma ja eelmine omanik ostis väidetavalt selle 1(nüüdseks kuni 2)aastat tagasi. Aku ise on motika küljes veel(klemmid muidugi lahti ühendatud) kuna ei suutnud seda sealt maha saada, ei leia kust ta ratta külge kinnitatud on. Ning kui võimalik siis ma jätakski ta sinna peale, aga kui osutub mahavõtt vajalikuks, et näha mis tasemel vedelik on, siis on ka selles osas näpunäitad oodatud.
Tänan kuulamast ja jään tagasisidet ootama.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”