Ajasin siis rolleri paar tundi tagasi välja ja point on sellest, et ei käivitu.
Võtsin ka küünla maha ja see oli märg. Puhastasin ära, aga hiljem kontrollides lõi ikka märjaks. Ise kardan, et ei saa mingil moel bensiisni kätte, aga kuna on tegu sissepritse mootoriga siis ei julge seal ise midagi näppima hakata.
Endal on vist iga aasta nii olnud ja minul on aidanud see kui lased küünla näiteks gaasipliidil kuumaks kui esimene kord ei õnnestu tee uuesti. Minul on see alati aidanud
Ma soovitaksin sul kontrollida kas see küünal ikka RÕHU all töötab. VB on küünal läbi. Osta uus künal võta aku juhtmed ja issi autoaku ja ketra niikaua kuni tööle läheb.
mina arvan et peksa pool pudelit eetrit(starteri abi või mis ta seal pudeli peal on) õhufiltriavast sisse,enne puhasta küünalt,võta autoaku ja küll ta siis läheb.
ise kah siis eile käivitasin ja mõtlesin mis kamm on starterit proovisin ja siis peksin vänta isegi vändast ei läind... kui akut peal ei ole ei lähe vändast kah. lae akku täis äkki selline viga nagu mul ja kui aku täis läks laksust tööle!
Kahjuks ei ole teema algataja küll kirjutanud, mis marki masinaga tegu on... aga enamuses rolleritel on süütesüsteem täiesti sõltumatu magneeto+cdi ja mittekuidagi aku olemasolu või mitteolemasolu seda ei mõjuta.
stage6 kirjutas:
mina arvan et peksa pool pudelit eetrit(starteri abi või mis ta seal pudeli peal on) õhufiltriavast sisse
Üks pisike "suss" on maksimum, mida lasta tohib!!!
Proovi teha tobkat. See tähendab lase väike törst bena otse silindrisse siis kiiresti küünal peale ja käivita. Kui läheb tööle aga sureb uuesti välja siis ei saa veel bena kätte ja korda protsessi niikaua kni jääb tööle. Kui aga seda tehes masin üldse ei käiviti siis peaks asi küünlas olema.
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.