Avarii Tiskre kurvis


stonefree
Postitusi: 542
Liitunud: 22 Mai 2004, 14:08
Asukoht: Tallinn

Lugemata postitus Postitas stonefree »

Gotham kirjutas:
Tere,

eile umbes 22.30 toimus siis Tiskre teeristis VW Passati ja Africa Twini kokkupõrge. Viimase lenkstange hoidsin mina. Sõitsin linnast Tabasalu poole kiirusega 90km/h spidomeetri järgi. Tean teed hästi kuna sõidan seda mööda pea-aegu iga päev. Ilm oli ilus, asfalt oli kuiv. Nägin paremalt Tiskrest autot peateele lähenemas. Auto aeglustas enne risti ja tundus, et jääb ristmikul seisma. Hakkasin mootoriga pidurdama kuna läheneb kurv, 70 km/h piirangu märk ja ei olnud päris kindel ka selles, et auto peatub ristis. Kui aru sain, et auto ei kavatsegi seisma jääda vaid libiseb edasi vaikselt peateele, mis seal ristmikus on suhteliselt lai, alustasin intensiivset pidurdamist. Väga raske oli aru saada, mida ta teha plaanib, kas jääb minu sõidurajale seisma või ületab selle.
Tavaliselt ongi naised just roolis ebakindlad, signaal oleks tõenäoliselt aidanud. Väljaspoolt asulat ei pea sellega koonerdama.

Meesautojuhtide hulgas on kyllalt selliseid kes sõidavad sulle lihtsalt ette, ei hakka nad 2x vaatama. Ja sellisel juyk signaal ka vaevalt midagi muudab.


ZX-9R. Vahel sõidan kiiresti aga rullnokk ei ole :)

Mine “Vaba teema”