CPI variaator.
Moderaator: Moded
-
stop
Teema algataja - Postitusi: 634
- Tsikkel: Aprilia
- Kontakt:
CPI variaator.
Probleem oli siis järgmine, et kui täna hakkasin automaailma rolleriga sõitma, siis valgusfoori tagant hakkasin ära minema, siis masinal enam jõudu ei olnud ning pöördeid ülesse ka ei võtnud, lükkasin siis masina teelt ära ja tõmbasin hargile ja kui siis vajutasin gaasi, siis liikus ilusti, ning pöörded tõusid ka ülesse.
Kas probleem võib olla sellest, et rihm kiilus "kiiremal" ülekandel kinni? Või läks variaatoris midagi tõsisemat katki?
Automaailma ikka ei jõudnud, sest see pandi kell 5 kinni, masendav...
Kas probleem võib olla sellest, et rihm kiilus "kiiremal" ülekandel kinni? Või läks variaatoris midagi tõsisemat katki?
Automaailma ikka ei jõudnud, sest see pandi kell 5 kinni, masendav...
Mu esimesel rolleril oli tagumiste taldrikute juurest asi nii läbi, et puks mis istus tagumise variaatori taldriku difdide peale oli läbi kulunud ja diftid jooksid poolikult välja ja variaator lukustus kiirema ülekande peale tagant.
Aga sul suht uus masin, siis tasub kindlasti ikka garantiise viia.
Aga sul suht uus masin, siis tasub kindlasti ikka garantiise viia.
Malaguti Firefox F15, Piaggio Zip
-
stop
Teema algataja - Postitusi: 634
- Tsikkel: Aprilia
- Kontakt:
Garantii alles jah, sõitsingi auto maailma poole, aga 800m enne automaailma lagunes masin ära ja mul oli 10 minutit aega sulgemiseniholma kirjutas:stop, kas su roller on üle aasta vana või? Kui pole, mis siis viga. Vut-vut garantiisse. Ja 4000 km rullide kandiliseks kulumiseks küll vast natu vähe.
Endal küll teine hiina päritolu liikur, sõitnud ligi 4500km. Rullid ilusad ümarad.
Rolleri läbisõit 5044km aga 1000km pealt sai rullid ära vehetatud ja oli näha juba nende pealt, et asi kaua enam kestnud vist ei oleks.
Jään lootma, et Automaalim ei lükka mulle kirvest hinda ja ei paranda seda pool aastat
Aga tänud kõikidele kes vastasid. Arvan, et olen oma küsimusele vastuse leidnud
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.