Pood = Varustus
Moderaator: Moded
Pood = Varustus
Pole aega siin teemasid nii hoolega sirvida aga rääkige targemad, kus on tallinnas (pärnus) selline pood kus on müüa nahkjopet baigiga sõitmiseks. Te teate küll millised need välja näevad. Olen käinud poode omajagu läbi ja mitte midagi. Bikeworld, ap, yamaha ja siis veel mingi uus pood, nimi ei tule meelde ning veel tartu mnt'l. On veel mõni? Mõni välga hea.
-
Raigo
- Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid
Re: Pood = Varustus
Oot oot Bikeworld,yamaha ja mitte midagi ? Bikeworldis minu arust ikka väga suur valik varustust alates kinnastest lõpetades saabastega sh erinevaid nahkjopesid,kombesid jne.Bikemees kirjutas:Pole aega siin teemasid nii hoolega sirvida aga rääkige targemad, kus on tallinnas (pärnus) selline pood kus on müüa nahkjopet baigiga sõitmiseks. Te teate küll millised need välja näevad. Olen käinud poode omajagu läbi ja mitte midagi. Bikeworld, ap, yamaha ja siis veel mingi uus pood, nimi ei tule meelde ning veel tartu mnt'l. On veel mõni? Mõni välga hea.
Või sa otsid odavamaid riideid ? Või kasutatud ?
-
pacaan
- Tsikkel: ZX12R turbo
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
üldiselt kasutatud asjad siis: http://www.motoshop.pri.eekaska14 kirjutas:Küsi ka pacaani käest, kui vähe kasutatud ,mõistliku hinnaga otsid.
ehk midagi sobib...
"saabub aprilli alguses" tähendab järgmise nädala kolmapäeva (s.o. 12.04)
8,64 @ 1/4 - Kawasaki ZX12R turbo
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
-
Kirs
-
AzA
- Mode
- Tsikkel: Kawaspa
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 127 korda
pärnus ehk saad trautost - www.trauto.ee või first stopist - asub härma keskuses taga paremal apteegi kõrval.
Aga mulle meeldib.
-
xzburnoutzx
- Kontakt:
Ära aja segast, neil kahel poel ei ole omavahel mingit seost.xzburnoutzx kirjutas:Merimetsa Selveris on Motopood, kus väga lai ning soodne valik sõiduriietusiÜldjoones on nende asutus ka Carman autokeskuse taga, sealt PEAB leidma mis vaja on, kui just suurustega probleeme ei teki.
it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.
-
davidsoniharald
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.