Söidu harjutamine Haapsalu lennuväljal.

Kasutaja avatar

karujänes

Lugemata postitus Postitas karujänes »

mulle Alv15 mõte meeldib. :wink: Kohe selgitan:

See tähendab, et kui mul on õnne osaleda tollel tasulisel koolitusel, siis ei peaks ma olema ära teeninud karistust ka OMA seltskonnaga koos üks mõnus sõidu-üritus maha pidada. Selline tagasihoidlik arvamus.

Noh muidugi kuna sinna tasulisele koolitusele teadupärast just väga paljud ei mahu, siis on minu arvamus kindlasti vähemuses. Vähemalt olen saanud selle demokraatlikul moel välja öelda.

Et natuke konstruktiivsem olla, teen ettepaneku korraldada biker.ee seltskonna sõiduharjutus näiteks mainitust järgmisel nädalavahetusel, so 29-30 mail (nädal 22). Idee selles, et siis saaksid meie seltskonnast tasulisel koolitusel osalenud inimesed ka omandatud nippe ja teadmisi ka teistele biker.ee-lastele tutvustada. Sest minumeelest millegi teadmine pole patt ja selle heatahtlik levitamine samuti mitte. Kes kuidas teadmised oskusteks muuta suudab, on alati igaühe enda teha.

Samas - kevad tuleb peale ja hirmus tahtmine sõita juba ammu nakitseb. Seega mida varem saaks natuke harjutada, seda parem. Siis siit teine, alternatiivne, seekord tõepoolest väga egoistlik :wink: ettepanek, korraldada biker.ee üritus varem kui nädalal 21. Egoistlik sellepärast, et siis on võimalus eelnevalt ise oma oskuseid natuke analüüsida ja seejärel mõnedel õnnelikel biker'itel tekkinud küsimustele tasuliselt koolituselt vastuseid otsida.

Sellised mõttekäigud.
Ettepanek lühidalt: korraldada Saarlase poolt algatatud biker.ee sõiduharjutus Kiltsi lennuväljal MITTE 21-23 mail, vaid kas varem või hiljem.

cheers everyone, :)
KJ

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”