Esihargi vahetus/taastamine(Dnepr)
-
Tsikkelröövel
- Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
- Tänatud: 27 korda
Ma proovisin selle "vedelmetalliga".
Järeldused:
ülikorralik tuleb olla aluspinna puhastamisel
Ainult käsitsilihvimine
Esimese korraga kindlasti ei tule hea. Kolmanda korraga pole viga
Kas ka pidama jääb, on mul veel teadmata. Erilist usku ei ole. Põhjus selles, et roostekahjustuse puhul jääb pealekantav kiht imeõhuke, nagu kile.
Samas, kui on mingid sügavamad ja kitsamad täkked, usun küll, et sellega saab asja korda. Veidigi paksem kiht on piisavalt tugev.
Lõppjäreldus - jube loll on õppida oma halbadest kogemustest (parem teiste omadest!) aga ega siinkohal ilmselt nõuandjaid suurt leia. Keegi peab siis esimene olema. Sügiseks on siis näha.
Järeldused:
ülikorralik tuleb olla aluspinna puhastamisel
Ainult käsitsilihvimine
Esimese korraga kindlasti ei tule hea. Kolmanda korraga pole viga
Kas ka pidama jääb, on mul veel teadmata. Erilist usku ei ole. Põhjus selles, et roostekahjustuse puhul jääb pealekantav kiht imeõhuke, nagu kile.
Samas, kui on mingid sügavamad ja kitsamad täkked, usun küll, et sellega saab asja korda. Veidigi paksem kiht on piisavalt tugev.
Lõppjäreldus - jube loll on õppida oma halbadest kogemustest (parem teiste omadest!) aga ega siinkohal ilmselt nõuandjaid suurt leia. Keegi peab siis esimene olema. Sügiseks on siis näha.
Kas Mees ostab tsikli, pole küsimus. Küsimus on: millal?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.