Pärnu põristajad äkki koonduks 18.00 Porta parklas
Moderaator: Moded
Jep ma mõtlengi nädalavahetusel või kui on viitsijaid, siis reedel õhtu poole näiteks, oleneb ilmast. Sügisel sai siin mingi väikse pundiga tiirutada
Või mis te arvate, kõik kes kurat siin on kellega sai tiirutada. Aga kui kedagi ei tule, siis mina ikka sõitma 
Aprilia RS 50-> Aprilia RS 125 -> Suzuki GSX 600F -> Honda CBR 600F -> Aprilia RSV Mille
Valetad kurat
, ise lasid sügisel miinus kraadidega nii, et silm ei pilkund, polnd kuskilt otsast libe
aga mnajh, sool kõige parem pole aga mina enam ei kannata ka, kaks tiiru olen teind ja igakord veel 2 tundi peale seda ratast lapiga puhtaks ka nühkind nii, et.....
Kuigi alates homsest lubas siin mitu päeva vihma, nii et peseb teed ka enam vähem puhtaks 
Aprilia RS 50-> Aprilia RS 125 -> Suzuki GSX 600F -> Honda CBR 600F -> Aprilia RSV Mille
-
Karupoeg puhh
kui tee märg ei ole siis pole nii hull, praegu on märg ja see soola s**t läheb igale poole kust seda on raske pärast maha pesta. Igal juhul tuleb ratas pärast sõitu korralikult puhtaks pesta. Teistel ratastel võibolla polegi asi nii hull aga baigil küll. Ise veel mõtlen kas minna või mitte, ma usun et ootan nats veel.Len kirjutas:Valetad kurat, ise lasid sügisel miinus kraadidega nii, et silm ei pilkund, polnd kuskilt otsast libe
aga mnajh, sool kõige parem pole aga mina enam ei kannata ka, kaks tiiru olen teind ja igakord veel 2 tundi peale seda ratast lapiga puhtaks ka nühkind nii, et.....
Kuigi alates homsest lubas siin mitu päeva vihma, nii et peseb teed ka enam vähem puhtaks
Olts ja tawka mis arvate? kui vaatab laupäeval/pühapäeval(või reedel) kuidas ilm on ja lepib mingi aja kokku ja lähme teeme kolmekesi linna peal tiiru ära.
eks kohati viskab küll taga ratta libisema aga kannatab ära. ma usun, et kui ma juba 2 korda see aasta garaazi juures 100m jää peal olen rattaga uisutanud, et asfaldin jõuda eks, siis linnasgi püsti püsib(3xptüi)
Minul nüüd lugu selline, et tuleb see sõit nädala võrra edasi lükata
Esiteks ei saanud Depoost jopet kätte, mis eriti märkimisväärne mure pole muidugi. Tänaseks lubati gondlid ära värvida, hea mees see kes lubabki. Ühesõnaga kui homme just ideaalilm pole, mille korral vist ükski jõud ei hoiaks sõitma mitte minemast, siis ma poolikuna välja ronima ei hakka.
Täna sai siis ring ära tehtud (mina, Len ja Len'i sõber). Homme, kui ilm vähemalt sama "hea" kui täna on, lähme hommikupoole (11-12) jälle. Kes ühineda soovib siis msn's täpsemalt.
PS. Keegi liikus valge korviga "vene bokseriga" porta Statist mööda kui me seal seisime. Seega polnud me täna ainukesed Pärnu vahel põristajad.
PS. Keegi liikus valge korviga "vene bokseriga" porta Statist mööda kui me seal seisime. Seega polnud me täna ainukesed Pärnu vahel põristajad.
-
tawka
- Tsikkel: Suzuki sv 1000s
Kuramuse jama ikka küll..ei saa aru mis mul viga ei jõua ma ka kuhugi õigex ajax...nii ka täna-jõudsin 12 labi 10 minta ja nii ta oligi-olin üxi porta kõrvale bensukasse jäänud
sai siis üxi väike tiir tehtud ja bussipargis tsikkel ara pestud ning koju tagasi...
Loodan et jargmine nadal joppab rohkem...
Loodan et jargmine nadal joppab rohkem...
Igatahes sai tänase tiiru ajal paar pilti klõpsida http://www.hot.ee/trussmann/
Nii, kui täna ilma ja mul tervist loodetavasti, siis jälle tiirule. Kui mul tervis ei luba, siis olts ikka kohal aga asi saab toimuma miski 6 ja 7 vahel, eks kella aja ütleb pärast lõunal, oleneb ilmast. Nii, et kes tahavd täna tiirule, siis jälgige foorumit nii 5 või 6 ajal. mnjah.... täna jäi tiir ära, ilm oli jube...
Nonii, homseks lubas kevadet suvepealinna, ehk saab suurema pundi selleks pidulikuks sündmuseks kokku? Pakun välja, et koguneme 14.00 Port Arturi juures Statoilis. Kui rattad sinna enam ära ei mahu, liigume mõne suurema platsi peale
. Kui ettepanekuid on pange siia kirja.
Olts@homme ilusa ilmaga juba hommikul vara linna peal põristamas.
Olts@homme ilusa ilmaga juba hommikul vara linna peal põristamas.
Motivatsiooni teile, kes pole veel tiirule tulnud http://lennart.j005u.net/
Pühapäeval tehtud värk. Mina selle hõbedase apriliaga, olts suzuga ja sulu13 selle musta apriliaga. (videode vaatamiseks peab save as target panema ja arvutisse tirima, võib olla hakkab mõnel seal ka tööle, aga eks proovige)
See nv. oleks rohkem tulijaid kui me 3
See nv. oleks rohkem tulijaid kui me 3
-
tawka
- Tsikkel: Suzuki sv 1000s
Kuramus küll, koguaeg vaevavad mind mingid probleemid - alates sissemagamisest ja lõpetades pohmas peaga...häbi lugu... kuid loodan et see nädalavahetus läheb väheke paremini ja jõuan kah koos teistega ringi kimama...
Peaasi et ilma olex...
Peaasi et ilma olex...
IZ planeta 5 89a, Suzuki GSX 600F 98 ja suzuki SV1000s 2003
To nigga: Homme kohe neid pilte mõttest teguteks tegema, ärevus nii suur, et mis kole
aga kui mõtled norida, et rinka tolmune, siis me pole mingid rinka ässad, siukse kiiruse juures nagu meil seal on ei maksa mingi tolmu üle vinguda.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.