Tsiklite värvusest!
Moderaator: Moded
Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Tsiklite värvusest!
Selline asi, et tsikkel on näiteks valget- punast värvi.
Aga passis on kirjas, et hõbedane. Ja märkuste lahtris hoopis: mitmevärviline!!!!
Kui ratas ikka valget- punast värvi, siis mis on sellel hõbedasega pistmist?????
Ja nüüd hõigati ka raadiost maha, et Põlvast varastatud ratas on hõbedast värvi, kuid ei ole ju.
Kas oskab keegi võhikule seda seletada?
Ette tänades:
Ivar
Aga passis on kirjas, et hõbedane. Ja märkuste lahtris hoopis: mitmevärviline!!!!
Kui ratas ikka valget- punast värvi, siis mis on sellel hõbedasega pistmist?????
Ja nüüd hõigati ka raadiost maha, et Põlvast varastatud ratas on hõbedast värvi, kuid ei ole ju.
Kas oskab keegi võhikule seda seletada?
Ette tänades:
Ivar
Sellest on siin kuskil minu teada varemgi juttu olnud. Vähemalt eelmise aasta lõpus pandi küll Saue ARK-s värvus raami järgi. Eelmistes dokumentides (teise riigi omades) oli minu tsikli värvuseks must-hall, Eestis pandi aga lihtsalt hall. Põhjendati seda sellega, et raam on ju hall. Sõbra kollase Honda SLR-i värvuseks sai aga hoopis must. Kuna raam on ju musta värvi.... (mis sest, et raami plastiku alt peaaegu ei paistnudki).
Yamaha YZF 750 R ´94
http://www.hunta.ee
http://www.hunta.ee
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 25 korda
Viitsib keegi selle asja teksti välja otsida? Tahaks oma silmaga näha ... on seal äkki mingi menetluse lisa vms, mis välistaks enamuse rataseet muutumist mustaks või hõbedaseks?
terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Viimati muutis kris., 13 Apr 2006, 11:20, muudetud 1 kord kokku.
Riding with a King!
Oh näe muretsemiseks pole põhjust!!! Minu mustades kondli* [Motobot: õige on "gondli*"] Suzuki, millel raam puhta sätendav hõbe..... märgiti passi värvuseks helehall
Nii et teatav eristus ikka "Hallist massist" jääb...kellele hele...kellele tume...

Nii et teatav eristus ikka "Hallist massist" jääb...kellele hele...kellele tume...

Süsimust Bläcku- Kas vana HONDA roostetab.... ei ta roosteta:)
Tark ei torma!!!
Tark ei torma!!!
värvusest
Kui ma oma ratast registreerisin, küsiti ARK-ist: Mis värvi passi paneme? Raam oli must, paak punane, porilauad nikeldatud, Sai siis punane.
tee ei ole parkimise jaoks
Detsembris 2005 registreerisin (Pärnu ARK) punase ja valge kirju (paagil ja porilaudadel on nii punast kui valget) tsiklit. ARK mees käis tiiru ümber tsikli, hakkas tuppa minema ja siis tuli tagasi, et oot-oot, värvi ei vaadanudki... Läks ja uuris raami värvust ja tsikkel läks mustana kirja.
Tegin järelpärimise (tahtsin ka määruse numbrit jne), aga ARK mulle kirjalikult ei vastanud ja telefoni teel öeldi umbes nii, et määrust õieti polegi, et see rohkem nagu kokkuleppe küsimus ja aeti mingit jama. Öeldi veel, et liikulspolitsei teab seda tsiklite värvuse asja küll ja nendega probleemi ei tule.
Minu 2003 a. registreeritud ratas (paak ja porikad tumerohelised, raam must) läks kirja kui tumeroheline. Ratas läheb järgmine nädal müüki, eks siis näeb, kas ARK vahetab värvuse mustaks või jääb tumeroheline. Kipun ise arvama, et ARK-l kama ja kirjutavad ikka tumeroheline nagu oli.
Tegin järelpärimise (tahtsin ka määruse numbrit jne), aga ARK mulle kirjalikult ei vastanud ja telefoni teel öeldi umbes nii, et määrust õieti polegi, et see rohkem nagu kokkuleppe küsimus ja aeti mingit jama. Öeldi veel, et liikulspolitsei teab seda tsiklite värvuse asja küll ja nendega probleemi ei tule.
Minu 2003 a. registreeritud ratas (paak ja porikad tumerohelised, raam must) läks kirja kui tumeroheline. Ratas läheb järgmine nädal müüki, eks siis näeb, kas ARK vahetab värvuse mustaks või jääb tumeroheline. Kipun ise arvama, et ARK-l kama ja kirjutavad ikka tumeroheline nagu oli.
Hei,
Mina käisin alles oma ratast registreerimas ARKis .. passi sai helehall+ mitmevärviline. Olgem aga ausad- see ratas oli sel hetkel puhta LILLA (jah ma tean, et mul on sellega probleeme)! Seletati siis ära, et läheb raami järgi ja nii ta oligi ja on mul siiani.
Kuna sel hetkel teadsin, et hakkan kah värvima seda peagi siis uurisin, et kuda pealse seda protseduuri käituda- vastati, et kui raam jääb helehalliks siis probleemi pole.
Aga omapärane värvimääramine on neil küll!

Mina käisin alles oma ratast registreerimas ARKis .. passi sai helehall+ mitmevärviline. Olgem aga ausad- see ratas oli sel hetkel puhta LILLA (jah ma tean, et mul on sellega probleeme)! Seletati siis ära, et läheb raami järgi ja nii ta oligi ja on mul siiani.
Kuna sel hetkel teadsin, et hakkan kah värvima seda peagi siis uurisin, et kuda pealse seda protseduuri käituda- vastati, et kui raam jääb helehalliks siis probleemi pole.
Aga omapärane värvimääramine on neil küll!

lõpetuseks
JÄRELEPÄRIMISELE kohalikust, s.t Põlva ARK- ist öeldi, et tsikli värvuseks passi läheb värvus, milline on raam. Ja sama kehtivat ka mistahes haagiste puhul. Passi märkuste lahtris tehakse märge, et mitmevärviline. See olevat üle Eesti nii. Ja kui kellelgi on värvus teisiti märgitud, siis see ARK-i praak.
Loeme siis selle teema lõpetatuks ja lähme parem sõitma!!!!
Ivar
Loeme siis selle teema lõpetatuks ja lähme parem sõitma!!!!
Ivar
Endal siis raam hall, gondlid hallid, kuid passi löödi must.
Musta vaatas siis ilmselt selle järgi, et ees spido all on väike raam, millele kinnituvad kellad ja gondlite esimene osa.
Kas peaksin nüüd arki tagasi minema ja lasta asja ära muuta või jääb nii? Iseenesest pole see ju minu viga, niiet andmete muutmise eest ma tegelikult ju midagi maksma ei peaks? Või kuidas?
Ilmselt jääb nagu jääb. Mis siin muud ikka.
Musta vaatas siis ilmselt selle järgi, et ees spido all on väike raam, millele kinnituvad kellad ja gondlite esimene osa.
Kas peaksin nüüd arki tagasi minema ja lasta asja ära muuta või jääb nii? Iseenesest pole see ju minu viga, niiet andmete muutmise eest ma tegelikult ju midagi maksma ei peaks? Või kuidas?
Ilmselt jääb nagu jääb. Mis siin muud ikka.
Viimati muutis Kaur, 17 Sept 2006, 21:02, muudetud 1 kord kokku.
-
- Tsikkel: Mutt
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 7 korda
Mul võeti ka punase paagi, karpide ja porikatega Izh Põlva ARK-is raamivärvi järgi mustana arvele. Kui see mingil põhjusel tuuri peaks pandama, siis mis värvi tsiklit politsei taga otsima hakkab? Kui politsei mind jälitab, siis kas ta jälitab musta või punast mootorratast? Kas tõesti nüüd on kõik mootorrattad passi järgi ühte või kahte värvi? 
(mitte et keegi hakkaks Izhi varastama või sellega politsei eest pagema)
Minu meelest oli see pädevam korraldus, kui kehtis mingi 75% värk. Sõbral oli rotikas kirjuks värvitud ja ülevaatusel värvipurk kaasas. Selle mõttega, et kui beezhi on ülevaataja jaoks liiga vähe, tõmbab mõned triibud seda juurde.

(mitte et keegi hakkaks Izhi varastama või sellega politsei eest pagema)
Minu meelest oli see pädevam korraldus, kui kehtis mingi 75% värk. Sõbral oli rotikas kirjuks värvitud ja ülevaatusel värvipurk kaasas. Selle mõttega, et kui beezhi on ülevaataja jaoks liiga vähe, tõmbab mõned triibud seda juurde.

----
Voshod 3M "Freyja"~Jawa 638 "Punane Needus"~Iž Planeta 5 "Sarvik"~ Kawasaki EN500 Vulcan "Etna"~(Yamaha XTZ Super Ténéré "Rühkija")~Suzuki LS650 Savage "Putukas"~Mutt Mushman "Krants"
Voshod 3M "Freyja"~Jawa 638 "Punane Needus"~Iž Planeta 5 "Sarvik"~ Kawasaki EN500 Vulcan "Etna"~(Yamaha XTZ Super Ténéré "Rühkija")~Suzuki LS650 Savage "Putukas"~Mutt Mushman "Krants"
eitea
mul samamoodi , tsikkel sinine aga värv hõbehall, et kui ikka raam küljepealt oluliselt välja paistab siis pannakse raami järgi
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.