Tsiklite värvusest!

Kui mutrivõti peos püsib (või siis üldse ei püsi), kui vajad abi või nõu mootorratta remondil või soovid tehnika üle arutleda. Kui pluss ja miinus on lootusetult segi ja amprid ajavad volte taga.

Moderaator: Moded

Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
  1. Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
  2. Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta

NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.

Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Kasutaja avatar

Teema algataja
IvarSiim

Tsiklite värvusest!

Lugemata postitus Postitas IvarSiim »

Selline asi, et tsikkel on näiteks valget- punast värvi.
Aga passis on kirjas, et hõbedane. Ja märkuste lahtris hoopis: mitmevärviline!!!!
Kui ratas ikka valget- punast värvi, siis mis on sellel hõbedasega pistmist?????
Ja nüüd hõigati ka raadiost maha, et Põlvast varastatud ratas on hõbedast värvi, kuid ei ole ju.

Kas oskab keegi võhikule seda seletada?

Ette tänades:
Ivar

ivx

Lugemata postitus Postitas ivx »

Kui ma ei eksi siis kui mitmevärviline võetakse raami värv.
Kasutaja avatar

Sturm
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Sturm »

Sellest on siin kuskil minu teada varemgi juttu olnud. Vähemalt eelmise aasta lõpus pandi küll Saue ARK-s värvus raami järgi. Eelmistes dokumentides (teise riigi omades) oli minu tsikli värvuseks must-hall, Eestis pandi aga lihtsalt hall. Põhjendati seda sellega, et raam on ju hall. Sõbra kollase Honda SLR-i värvuseks sai aga hoopis must. Kuna raam on ju musta värvi.... (mis sest, et raami plastiku alt peaaegu ei paistnudki).
Yamaha YZF 750 R ´94
http://www.hunta.ee

QNN

Lugemata postitus Postitas QNN »

Eestis on see kindlasti raami värvuse järgi. Põhjenduseks niipalju, et gondlid ja muud vidinad on rohkem nagu lisavarustus, millega ei pea ju sõitma, a katsu sa ilma raamita kiiremaid teha :lol:

Martin

Lugemata postitus Postitas Martin »

Jah, see on täiesti kindel, Eestis pannakse ratta värvus teh.passi vastavalt raami värvile. Pole vahet mis värvi on su kondlid [Motobot: õige on "gondlid"], paagid vm vidinad.

600RR
Tsikkel: Honda CBR 600RR

Lugemata postitus Postitas 600RR »

Minu tsikkel on punast värvi ja ka passis on märgitud värvuseks punane, kuigi raam on musta värvi. Järelikult see ikka päris nii ei ole Eestis, et värvus pannakse vaid raami järgi. Vähemalt minu tsikkli puhul see nii ei ole.
Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

Olen osalenud kahes erinevas büroos kolme erineva mootorratta registreerimisel : üks punane ratas kirjutati raami järgi mustaks, üks hõbedase raamiga ratas kirjutati visuaalse välimuse järgi siniseks ja kolmandat ma ei mäleta.

Tundub, et tegemist on loomingulise protsessiga.
Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

mca15
Tsikkel: Suzuki RM-250

Lugemata postitus Postitas mca15 »

minu endisel mootorrattal oli värvus passi järgi punane.
Raam oli hoopis musta, gondlid punast värvi.
Võta kuidas tahad.
Mudakoll

honda924

Lugemata postitus Postitas honda924 »

teadmiseks kõigile, alates eelmise aasta lõpust võetakse tsikkel arvele raami värvuse järgi, sinnamaani käis asi ARKi suva järgi, nüüd olevat mingi seadus vastu võetud !
Kasutaja avatar

kris.
Tsikkel: FLTRXS
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 25 korda

Lugemata postitus Postitas kris. »

Viitsib keegi selle asja teksti välja otsida? Tahaks oma silmaga näha ... on seal äkki mingi menetluse lisa vms, mis välistaks enamuse rataseet muutumist mustaks või hõbedaseks?

terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Viimati muutis kris., 13 Apr 2006, 11:20, muudetud 1 kord kokku.
Riding with a King!
Kasutaja avatar

AzA
Mode
Tsikkel: Kawaspa
Tänanud: 435 korda
Tänatud: 127 korda

Lugemata postitus Postitas AzA »

kui nüüd raami värvuse järgi võtma hakatakse, siis on edaspidi kõik tsiklid hõbedased või mustad, mõne harva erandiga.
Kuda kurat neid eristama küll hakatakse, juhul kui keegi pasapea miskit pihta paneb.
Sisuliselt kõik kawasakid matsti hõbedased.
Aga mulle meeldib.

tavet

Lugemata postitus Postitas tavet »

Raami järgi see ikkagi ei käi. Ratta soetasin selle aasta märtsis. Raam hõbedane, paak ja kondlid [Motobot: õige on "gondlid"] punased. Ratta värviks tehnilises passis punane.
Kasutaja avatar

pärnakas

Lugemata postitus Postitas pärnakas »

Oh näe muretsemiseks pole põhjust!!! Minu mustades kondli* [Motobot: õige on "gondli*"] Suzuki, millel raam puhta sätendav hõbe..... märgiti passi värvuseks helehall :D
Nii et teatav eristus ikka "Hallist massist" jääb...kellele hele...kellele tume... :oops:
Süsimust Bläcku- Kas vana HONDA roostetab.... ei ta roosteta:)
Tark ei torma!!!

lars

Lugemata postitus Postitas lars »

Minu tsikli raam on hall ja kondlid [Motobot: õige on "gondlid"] tumesinised ja passis on must
Kus on loogika
:wack:
Kasutaja avatar

madismad

värvusest

Lugemata postitus Postitas madismad »

Kui ma oma ratast registreerisin, küsiti ARK-ist: Mis värvi passi paneme? Raam oli must, paak punane, porilauad nikeldatud, Sai siis punane.
tee ei ole parkimise jaoks
Kasutaja avatar

schalter

Lugemata postitus Postitas schalter »

Detsembris 2005 registreerisin (Pärnu ARK) punase ja valge kirju (paagil ja porilaudadel on nii punast kui valget) tsiklit. ARK mees käis tiiru ümber tsikli, hakkas tuppa minema ja siis tuli tagasi, et oot-oot, värvi ei vaadanudki... Läks ja uuris raami värvust ja tsikkel läks mustana kirja.

Tegin järelpärimise (tahtsin ka määruse numbrit jne), aga ARK mulle kirjalikult ei vastanud ja telefoni teel öeldi umbes nii, et määrust õieti polegi, et see rohkem nagu kokkuleppe küsimus ja aeti mingit jama. Öeldi veel, et liikulspolitsei teab seda tsiklite värvuse asja küll ja nendega probleemi ei tule.

Minu 2003 a. registreeritud ratas (paak ja porikad tumerohelised, raam must) läks kirja kui tumeroheline. Ratas läheb järgmine nädal müüki, eks siis näeb, kas ARK vahetab värvuse mustaks või jääb tumeroheline. Kipun ise arvama, et ARK-l kama ja kirjutavad ikka tumeroheline nagu oli.

pix

Lugemata postitus Postitas pix »

Hei,

Mina käisin alles oma ratast registreerimas ARKis .. passi sai helehall+ mitmevärviline. Olgem aga ausad- see ratas oli sel hetkel puhta LILLA (jah ma tean, et mul on sellega probleeme)! Seletati siis ära, et läheb raami järgi ja nii ta oligi ja on mul siiani.
Kuna sel hetkel teadsin, et hakkan kah värvima seda peagi siis uurisin, et kuda pealse seda protseduuri käituda- vastati, et kui raam jääb helehalliks siis probleemi pole.

Aga omapärane värvimääramine on neil küll!
:roll:
Kasutaja avatar

Teema algataja
IvarSiim

lõpetuseks

Lugemata postitus Postitas IvarSiim »

JÄRELEPÄRIMISELE kohalikust, s.t Põlva ARK- ist öeldi, et tsikli värvuseks passi läheb värvus, milline on raam. Ja sama kehtivat ka mistahes haagiste puhul. Passi märkuste lahtris tehakse märge, et mitmevärviline. See olevat üle Eesti nii. Ja kui kellelgi on värvus teisiti märgitud, siis see ARK-i praak.
Loeme siis selle teema lõpetatuks ja lähme parem sõitma!!!!
Ivar
Kasutaja avatar

tommy
Tsikkel: Yamaha FZR100,Kawasaki Tengai

Lugemata postitus Postitas tommy »

Jah. endalgi nüüd passis värvuseks must (raami järgi), Luksemburgi passis oli aga punane (gondlite värvi järgi), kuigi raami pole gondlite tagant nähagi, rattaks Suzuki GSX750F
Kasutaja avatar

tommy
Tsikkel: Yamaha FZR100,Kawasaki Tengai

Lugemata postitus Postitas tommy »

Jah. endalgi nüüd passis värvuseks must (raami järgi), Luksemburgi passis oli aga punane (gondlite värvi järgi), kuigi raami pole gondlite tagant nähagi, rattaks Suzuki GSX750F
Kasutaja avatar

Kawalpea

Lugemata postitus Postitas Kawalpea »

Mul rattal raam helehall,gondlid tulipunased ja passis värviks punane...
Kuidas edasi elada?

Poogen

Roth

Lugemata postitus Postitas Roth »

Aga positiivsema poole pealt. Kui tekib vajadus-tahtmine tsiklile uus kuub anda, nt lilla asemel roheline vm, siis ei ole hilisemat jama ARK-is ümbervormistamisega. Raami värv jätta nagu passis kirjas, aga muidu lase fantaasial lennata :wink:

Kaur

Lugemata postitus Postitas Kaur »

Endal siis raam hall, gondlid hallid, kuid passi löödi must.
Musta vaatas siis ilmselt selle järgi, et ees spido all on väike raam, millele kinnituvad kellad ja gondlite esimene osa.
Kas peaksin nüüd arki tagasi minema ja lasta asja ära muuta või jääb nii? Iseenesest pole see ju minu viga, niiet andmete muutmise eest ma tegelikult ju midagi maksma ei peaks? Või kuidas?

Ilmselt jääb nagu jääb. Mis siin muud ikka.
Viimati muutis Kaur, 17 Sept 2006, 21:02, muudetud 1 kord kokku.

trim
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas trim »

lähme lolliks paari kaupa
Palun Ära Solvu

fastMF

Lugemata postitus Postitas fastMF »

värv võiks olla paagi värvuse järgi või mida silmaga %-lt rohkem on. lihtne

timoriik
Tsikkel: mõned on

Lugemata postitus Postitas timoriik »

jah. kui passis must ja ratas ise üdini höbedane, siis kuidas politsei reageerib. tsikivärv ei vasta ju passis olevale :!: trahvi saab, või isegi korduv ülevaatuse :?: õnneks mu tsiklil raam kui ka gondlid mustad ja passis ka kirjas must :twisted:
Kasutaja avatar

Sadness
Tsikkel: Mutt
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 7 korda

Lugemata postitus Postitas Sadness »

Mul võeti ka punase paagi, karpide ja porikatega Izh Põlva ARK-is raamivärvi järgi mustana arvele. Kui see mingil põhjusel tuuri peaks pandama, siis mis värvi tsiklit politsei taga otsima hakkab? Kui politsei mind jälitab, siis kas ta jälitab musta või punast mootorratast? Kas tõesti nüüd on kõik mootorrattad passi järgi ühte või kahte värvi? :P

(mitte et keegi hakkaks Izhi varastama või sellega politsei eest pagema)

Minu meelest oli see pädevam korraldus, kui kehtis mingi 75% värk. Sõbral oli rotikas kirjuks värvitud ja ülevaatusel värvipurk kaasas. Selle mõttega, et kui beezhi on ülevaataja jaoks liiga vähe, tõmbab mõned triibud seda juurde. :)
----
Voshod 3M "Freyja"~Jawa 638 "Punane Needus"~Iž Planeta 5 "Sarvik"~ Kawasaki EN500 Vulcan "Etna"~(Yamaha XTZ Super Ténéré "Rühkija")~Suzuki LS650 Savage "Putukas"~Mutt Mushman "Krants"
Kasutaja avatar

AN-400
Tsikkel: Suzuki 650
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas AN-400 »

raam nähtaval igatepidi. musta värvi, paak ja küljeplastikutükid punased..
passis kirjas: värvus:punane

:? saa siis aru...
Suzuki 650 K7

kala666

eitea

Lugemata postitus Postitas kala666 »

mul samamoodi , tsikkel sinine aga värv hõbehall, et kui ikka raam küljepealt oluliselt välja paistab siis pannakse raami järgi

kala666

Lugemata postitus Postitas kala666 »

aga mõnesmõttes ju hea, värvi oma tsikkel millist värvi tahad, ja dokumentidega pole mingit jama
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”