Tsiklite värvusest!
Detsembris 2005 registreerisin (Pärnu ARK) punase ja valge kirju (paagil ja porilaudadel on nii punast kui valget) tsiklit. ARK mees käis tiiru ümber tsikli, hakkas tuppa minema ja siis tuli tagasi, et oot-oot, värvi ei vaadanudki... Läks ja uuris raami värvust ja tsikkel läks mustana kirja.
Tegin järelpärimise (tahtsin ka määruse numbrit jne), aga ARK mulle kirjalikult ei vastanud ja telefoni teel öeldi umbes nii, et määrust õieti polegi, et see rohkem nagu kokkuleppe küsimus ja aeti mingit jama. Öeldi veel, et liikulspolitsei teab seda tsiklite värvuse asja küll ja nendega probleemi ei tule.
Minu 2003 a. registreeritud ratas (paak ja porikad tumerohelised, raam must) läks kirja kui tumeroheline. Ratas läheb järgmine nädal müüki, eks siis näeb, kas ARK vahetab värvuse mustaks või jääb tumeroheline. Kipun ise arvama, et ARK-l kama ja kirjutavad ikka tumeroheline nagu oli.
Tegin järelpärimise (tahtsin ka määruse numbrit jne), aga ARK mulle kirjalikult ei vastanud ja telefoni teel öeldi umbes nii, et määrust õieti polegi, et see rohkem nagu kokkuleppe küsimus ja aeti mingit jama. Öeldi veel, et liikulspolitsei teab seda tsiklite värvuse asja küll ja nendega probleemi ei tule.
Minu 2003 a. registreeritud ratas (paak ja porikad tumerohelised, raam must) läks kirja kui tumeroheline. Ratas läheb järgmine nädal müüki, eks siis näeb, kas ARK vahetab värvuse mustaks või jääb tumeroheline. Kipun ise arvama, et ARK-l kama ja kirjutavad ikka tumeroheline nagu oli.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.